- 2 Ağustos 2024
- 663
- 949
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.801
Gözün aydın canım çok sevindim ay grubumuzun ilk cinsiyeti geliyor akşam hemen yazKızlar günaydın. Fetal dna sonucumuz temiz geldi. Allah herkese nasip etsin hepimizin sonuçları tertemiz gelsin inşallah.Cinsiyeti akşam eşimle birlikte öğreneceğiz size de yazarım mutlaka. Çok heyecanlıyım.
Kızlar günaydın. Fetal dna sonucumuz temiz geldi. Allah herkese nasip etsin hepimizin sonuçları tertemiz gelsin inşallah.Cinsiyeti akşam eşimle birlikte öğreneceğiz size de yazarım mutlaka. Çok heyecanlıyım.
Amin inşallah.Yaaaaayy caniimm cok sevindim yaakac gunde geldi darisi basima ayyyy
Günaydııın canım çok sevindim , darısı hepimizin başına inşallah böyle güzel haberleri gördükçe o kadar çok seviniyorum kiKızlar günaydın. Fetal dna sonucumuz temiz geldi. Allah herkese nasip etsin hepimizin sonuçları tertemiz gelsin inşallah.Cinsiyeti akşam eşimle birlikte öğreneceğiz size de yazarım mutlaka. Çok heyecanlıyım.
Çok teşekkür ediyorum darısı başınıza inşallah.Günaydııın canım çok sevindim , darısı hepimizin başına inşallah böyle güzel haberleri gördükçe o kadar çok seviniyorum kiCinsiyet için bir tahminin var mı ?
Ay ne güzel şeyler bu evrelere geçmeyi dört gözle bekliyorum bende zaman geçmiyor resmen şuan 8+2 dyim daha :))Çok teşekkür ediyorum darısı başınıza inşallah.ultrasonda bacak arasını boş görmüştüm ama geçen hafta ise pipiye benzer bir şey gördüm hiç emin değilim doktorum da emin olamadı. O yüzden şuan bir tahminim yok. Doktorum emin olamadığı için kız olabilir diyorum genelde kızlarda yanılma oluyormuş
Valla haklısınız geçmek bilmiyor gibi geliyor ama geçiyor bir şekilde. Yarın 13 haftalık oluyorum hala inanılmaz geliyor.Ay ne güzel şeyler bu evrelere geçmeyi dört gözle bekliyorum bende zaman geçmiyor resmen şuan 8+2 dyim daha :))
Hayirli olsun kuzucum cok sevindim hepimizin tertemiz cikar insallah cinsiyet icin bekliyoruz bakalimKızlar günaydın. Fetal dna sonucumuz temiz geldi. Allah herkese nasip etsin hepimizin sonuçları tertemiz gelsin inşallah.Cinsiyeti akşam eşimle birlikte öğreneceğiz size de yazarım mutlaka. Çok heyecanlıyım.
Oyuzden ilaçta veriyor sonrasında. Ablam doktora gittiğinde kanaması vardı zaten adetim niye bitmiyor diye gitti hamile olduğunu öğrendi kanamaya rağmen temizlemişti. Ama açıkçası bende korktum o yüzden doktora hatirlatmadim.Ama alttan temizlense bile yeniden salgılar o enfeksiyon diye biliyorum ama.
Benim kanamalarım oluyor bunu yaptırsam daha kötü olabilir Allah esirgesin iki ay daha bekliyeyim en iyisi temizletmek için fitil flan verirse kullanayım.
Ben 2. trimesterda doktorlar izin veriyor diye biliyorum ama doktorunuza danışın bence. İzin verirse yaptırırsınız.Kizlar dişim kırıldı agridan asla duramiyorum agri kesicide icemiyorum malum 8+1 deyim yapilmasi gerek ama cokta korkuyorum ya bir sknti olur die hic dis tedavisi yaptiran varmi aranizda
Çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zor... genelde diş hekimleri bu haftalarda risk almak istemiyor ama kadın doğum doktorundan yazılı izin alırsan yaparlar diye düşünüyorum.Konustum bekleyebilcek durumda degil baya kotu dis sıkma huyum var cene botoksu yaptiriyorum.normalde ama gebelik yuzunden onuda yaptirmadim gece asiri sıkmısım sabah paramparca oldu disim doktorumda yaptirabilirsin dedi ama disci cok riskli diyor ortada kaldm
Grubumuzun ilk oğlanı geldi hayırlı olsunKizlar selam dun fetal dna sonucu cikti temizmis ayrica detayliya da girmistim orda da sorun cikmadi, ayrica bir oglum oluyor
Hayırlı olsun canım ilk oğluşKizlar selam dun fetal dna sonucu cikti temizmis ayrica detayliya da girmistim orda da sorun cikmadi, ayrica bir oglum oluyor
Bu yıl oğlan yılı galiba sağlıkla kucağına al canımBenim de fetal DNA sinucu geldi çok şükür temiz vee bı oğlan da benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?