- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.761
Merhaba enfeksiyonu mu temizliyor nasıl temizleniyor?Kızlar akıntıyı asla göz ardı etmeyin. Gerekirse zorla doktora gosterin rengini kivamini resmini çekin. Ablamın doktoru burun kıvırıp bakmadı oda aşırı akıntısı vardı 4 buçuk aylıkken enfeksiyon keseyi deldi ve suyu geldi malasef bebeğini kaybetti. 5 sene sonra yine hamile Budefa da doktor bizzat temizledi 6 haftalıkken. Benim doktorumda eğer olursa haber ver temizleyeyim demişti.
Vajinal muayene etti saniyeler sürdü direk bakınca teşhisi koydu.Canim taniyi idrarla mi smearle mi yoksa bakarak mi koyuyor?
Vajinal temizliyor canım gazlı bezle aletle. sonra ilaç veriyor. Ablamın söylediği çok afedersin peynir kesiği gibi epey çıkmış.Merhaba enfeksiyonu mu temizliyor nasıl temizleniyor?
Evet, bu süreçte zaten akıntıda artış oluyor. Benim de idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmıştı en son kontrole gittigimde 2 hafta kadar oldu. Tek kullanımlık toz ilaç vermişti onu kullandım. Akıntım yok denecek kadar azaldı çok şükür. Yanma, koku da yok.Teşekkür ederim inşallah.sarı akıntınız varsa mutlaka kontrol ettirin benim kaşıntım, idrar yaparken yanma vs bile yoktu ama mantar varmış. Dikkat edelim.
Hayatımda hiç vajinal kaşıntı yaşamadım ama benim bildiğim vajinada kaşıntı oluyor. O üst taraftaki kaşıntı tüyleriniz çıktığı için muhtemelen bende de oluyorEvet, bu süreçte zaten akıntıda artış oluyor. Benim de idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmıştı en son kontrole gittigimde 2 hafta kadar oldu. Tek kullanımlık toz ilaç vermişti onu kullandım. Akıntım yok denecek kadar azaldı çok şükür. Yanma, koku da yok.
Fakat iki gündür bazen kaşıntı yaşıyorum o da sanırım yeni yeni çıkan tüylerden kaynaklanıyor, giriş kısmında değil kaşıntısı üst taraflara doğru. Yine de emin olamadim şu an. Kaşıntısı tam olarak nasıl oluyor acaba?
İnşallah da yaşamazsın, umarım benim de tahmin ettiğim gibidir, bana da farklı bir kaşıntı gibi gelmedi ama ister istemez aklım takıldı şimdi.Hayatımda hiç vajinal kaşıntı yaşamadım ama benim bildiğim vajinada kaşıntı oluyor. O üst taraftaki kaşıntı tüyleriniz çıktığı için muhtemelen bende de oluyor
Benim yeşil akıntım var bende gittiğim zman sorcam doktora.Enfeksiyondan delindigini nasıl anladılar peki?Vajinal temizliyor canım gazlı bezle aletle. sonra ilaç veriyor. Ablamın söylediği çok afedersin peynir kesiği gibi epey çıkmış.
Ya kimseyi panikletmek istemedim aslındaİnşallah da yaşamazsın, umarım benim de tahmin ettiğim gibidir, bana da farklı bir kaşıntı gibi gelmedi ama ister istemez aklım takıldı şimdi.
Çok teşekkür ederim inşallahYa kimseyi panikletmek istemedim aslındabana da doktorum her randevuda akıntının gebelikte çok normal olduğunu söyledi. Ama benim akıntım hep beyazdı. Sarıya dönünce bir de dediğim şekilde olunca şüphelendi. Bir sonraki randevuda sorarsınız bir sorun yoktur inşallah.
Canım beni etiketleyerek tablodaki bilgileri yaz :)Bende Mayıs'ta doğum yapicam benide kaydedin bu gruba nasıl kayıt olurum
Baya baya dogum gibi suyu boşaldı. Hiç suyu kalmamıştı malasef. Plasenta analize gittiğinde enfeksiyondan olduğu ortaya çıktı. Benimde 2,3 günde bir yeşil akıntım oluyordu doktorda söyledi kontrole geldiğinde temizleyeceğim alttan diye ama devam etmediği için hatırlamadım doktoraBenim yeşil akıntım var bende gittiğim zman sorcam doktora.Enfeksiyondan delindigini nasıl anladılar peki?
Benim de bu ara çok canım istiyor ama tutuyorum kendimi. Hazır mı yediniz?Ay kizlar dayanamayip etsiz cig kofte yedim yabulgur zaten bisi olmaz dimi ya zaten 2 tane yedim de yine de coook aseriyodum valla
Ben de cok severim, direniyorum yememek için. Afiyet olsun ikinize deAy kizlar dayanamayip etsiz cig kofte yedim yabulgur zaten bisi olmaz dimi ya zaten 2 tane yedim de yine de coook aseriyodum valla
Benim de bu ara çok canım istiyor ama tutuyorum kendimi. Hazır mı yediniz?
Ben de cok severim, direniyorum yememek için. Afiyet olsun ikinize de
Ay evet biliyorumCanim tesekkur ederim, valla cok onerilmiyomus o yuzden sana ye diyemicem:) ben de bi dahaki sefer evde kisir yapip yicem
Ya bilmiyorum ki bugün yarın öğreneceğim cinsiyeti çatlıyorum meraktanEvett:) ay bizim cinsiyetlerin bi sinyali mi acaba:))
Ay evet biliyorumo yüzden yemiyorum. Sen de dikkat et
Ya bilmiyorum ki bugün yarın öğreneceğim cinsiyeti çatlıyorum meraktanAfiyet olsun
Ama alttan temizlense bile yeniden salgılar o enfeksiyon diye biliyorum ama.Baya baya dogum gibi suyu boşaldı. Hiç suyu kalmamıştı malasef. Plasenta analize gittiğinde enfeksiyondan olduğu ortaya çıktı. Benimde 2,3 günde bir yeşil akıntım oluyordu doktorda söyledi kontrole geldiğinde temizleyeceğim alttan diye ama devam etmediği için hatırlamadım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?