- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.741
Geçmiş olsun kardeşim benim de dün bebeğimin kalbi durdu .Bu acıyı yaşayacağız yapacak bir şey yok.Allah beterinden saklasın Amin.Merhaba arkadaşlar benim cuma gecesi kanamam lekelenmem olmuştu bebeğimin bugün kalbi durdu maalesef çok üzgünüm
Benim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Kızlar Allah sabır versin, inşallah bu süreci en kolay sekilde atlatıp biran önce sağlıklı şekilde gebeliğiniz olurMerhaba arkadaşlar benim cuma gecesi kanamam lekelenmem olmuştu bebeğimin bugün kalbi durdu maalesef çok üzgünüm
Açık sarı ve yapışkan. Bir de dün mukussuz su gibi akıntım oldu.Yok yok benimki idrar testi istedi sadece ona göre yorum yaptı akıntın yapışkan sarı bir akıntı mı
Merhaba ben de eczacım ile rutin oluşturdum kendi de hamile olduğundan doktora gitmiş sırf bu konu için gül suyu dahi önermemiş doktor. Rutinim şu şekilde 1-CAUDALİE vinoclean temizleme köpüğü 2-BİODERMA sensibio H2o tonik yerine 3-CAUDALİE vinoperfect serum 4-ETATPUR nemlendirici 5- BİODERMA photoderm mineral fluid güneş kremi. Ek olarak sadece Hyaluronik Asit kullanabilirsin dedi maske de 3. Aydan sonra ayda 1 kez CAUDALİE vinergetic C+ maske kullanacağımCevap için çok teşekkür ederim, içim rahatladı.
Bence hamileler için normal , benim kızlardeşimde de oldu . Bende de oldu doktorda normal dediAçık sarı ve yapışkan. Bir de dün mukussuz su gibi akıntım oldu.
Ben biraz panikten doktora karışık anlattım doktorum da çağırdı bakalımBence hamileler için normal , benim kızlardeşimde de oldu . Bende de oldu doktorda normal dedi
Takıp edin düzenliyse dinlenince geçmiyorsa acile gidin.Kızlar 10+2 haftalık hamileyim 10 dakikada bir belime anlık bir ağrı girip çıkıyor normalmi acaba
İnşallah iyi gelir hemen geçer canımKızlar doktorumdan çıktım şimdi. Vajinal muayene korktuğum kadar değilmiş saniyeler sürdü. Mantar varmış maalesef. Doktorum gebelik döneminde çok normal olduğunu söyledi. Fitil verdi.
Teşekkür ederim inşallah.İnşallah iyi gelir hemen geçer canım
Kızlar doktorumdan çıktım şimdi. Vajinal muayene korktuğum kadar değilmiş saniyeler sürdü. Mantar varmış maalesef. Doktorum gebelik döneminde çok normal olduğunu söyledi. Fitil verdi.
Teşekkür ederim inşallah.sarı akıntınız varsa mutlaka kontrol ettirin benim kaşıntım, idrar yaparken yanma vs bile yoktu ama mantar varmış. Dikkat edelim.
Yaa bende kaşıntı kötü koku yok, sadece çok az hafif sarı renkte oluyor gene de doktora söylim bariKasinti var miydi? Nasil anlasiliyor mantar ya://
Söyleyin. Panik yapacağınız bir şey de yok arkadaşlar sadece 4 gün arayla kullanacağım 2 tane fitil verdi doktorum. İçiniz rahat olsun ama bir sorun varsa önlemini alın. Benim dün şu şekilde oldu daha açıklayıcı anlatayım. Sarı akıntım geldi sonra çok küçük koyu sarı ile kahverengi arası minik bir leke geldi daha sonra da su şeklinde mukussuz akıntım oldu. Yani hepsi mantardan kaynaklıymış. Açıklayıcı olmuştur umarım. Onun dışında kaşıntı yoktu koku neredeyse hiç yoktu.Yaa bende kaşıntı kötü koku yok, sadece çok az hafif sarı renkte oluyor gene de
Yaa bende kaşıntı kötü koku yok, sadece çok az hafif sarı renkte oluyor gene de doktora söylim bari
Söyleyin. Panik yapacağınız bir şey de yok arkadaşlar sadece 4 gün arayla kullanacağım 2 tane fitil verdi doktorum. İçiniz rahat olsun ama bir sorun varsa önlemini alın. Benim dün şu şekilde oldu daha açıklayıcı anlatayım. Sarı akıntım geldi sonra çok küçük koyu sarı ile kahverengi arası minik bir leke geldi daha sonra da su şeklinde mukussuz akıntım oldu. Yani hepsi mantardan kaynaklıymış. Açıklayıcı olmuştur umarım. Onun dışında kaşıntı yoktu koku neredeyse hiç yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?