Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    125

Merhaba arkadaşlar benim cuma gecesi kanamam lekelenmem olmuştu bebeğimin bugün kalbi durdu maalesef çok üzgünüm
Kızlar Allah sabır versin, inşallah bu süreci en kolay sekilde atlatıp biran önce sağlıklı şekilde gebeliğiniz olur

Ikili taramayı devlette yaptıran var mı ? Ramdevuyu kadın doğuma aldım ama perinatoloji bölümü yapıyor diye yazılmış, perinatoloji de ikili test yapılmıyor yazıyor randevu alırken. Acaba doktor mu yönlendiriyor bilgisi olan var mı ?

Cevap için çok teşekkür ederim, içim rahatladı.
Merhaba ben de eczacım ile rutin oluşturdum kendi de hamile olduğundan doktora gitmiş sırf bu konu için gül suyu dahi önermemiş doktor. Rutinim şu şekilde 1-CAUDALİE vinoclean temizleme köpüğü 2-BİODERMA sensibio H2o tonik yerine 3-CAUDALİE vinoperfect serum 4-ETATPUR nemlendirici 5- BİODERMA photoderm mineral fluid güneş kremi. Ek olarak sadece Hyaluronik Asit kullanabilirsin dedi maske de 3. Aydan sonra ayda 1 kez CAUDALİE vinergetic C+ maske kullanacağım

Kızlar 10+2 haftalık hamileyim 10 dakikada bir belime anlık bir ağrı girip çıkıyor normalmi acaba

Kızlar akıntıyı asla göz ardı etmeyin. Gerekirse zorla doktora gosterin rengini kivamini resmini çekin. Ablamın doktoru burun kıvırıp bakmadı oda aşırı akıntısı vardı 4 buçuk aylıkken enfeksiyon keseyi deldi ve suyu geldi malasef bebeğini kaybetti. 5 sene sonra yine hamile Budefa da doktor bizzat temizledi 6 haftalıkken. Benim doktorumda eğer olursa haber ver temizleyeyim demişti.

Kızlar doktorumdan çıktım şimdi. Vajinal muayene korktuğum kadar değilmiş saniyeler sürdü. Mantar varmış maalesef. Doktorum gebelik döneminde çok normal olduğunu söyledi. Fitil verdi.

Yaa bende kaşıntı kötü koku yok, sadece çok az hafif sarı renkte oluyor gene de
Söyleyin. Panik yapacağınız bir şey de yok arkadaşlar sadece 4 gün arayla kullanacağım 2 tane fitil verdi doktorum. İçiniz rahat olsun ama bir sorun varsa önlemini alın. Benim dün şu şekilde oldu daha açıklayıcı anlatayım. Sarı akıntım geldi sonra çok küçük koyu sarı ile kahverengi arası minik bir leke geldi daha sonra da su şeklinde mukussuz akıntım oldu. Yani hepsi mantardan kaynaklıymış. Açıklayıcı olmuştur umarım. Onun dışında kaşıntı yoktu koku neredeyse hiç yoktu.

Canim taniyi idrarla mi smearle mi yoksa bakarak mi koyuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…