- 29 Ocak 2024
- 60
- 147
- 8
- 40
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.721
Benim de çok başı ağrıyor arifoğlundan mentollü bir krem aldım bir nebze olsun rahatlatıyorKızlar 4 5 saatir sol gözümden başlayıp kafamın sol tarafını komple saran bir baş ağrım var. Buz uyguluyorum fakat bir gelişme yok. Başka ne yapabilirim geçmesi için?
Migrenim var ve çok şükür ki gebeliğimin başından beri hiç yaşamadım, en büyük korkularımdan birisi migren atağı geçirmekti. Bugüne kadar hiç olmamıştı, ansızın kendini hatırlattı. Önerisi olan var mı?
Canım benim bende üzüldüm en yakın zamanda müjdeli haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar benim cuma gecesi kanamam lekelenmem olmuştu bebeğimin bugün kalbi durdu maalesef çok üzgünüm
Evet benimde oluyor canım korkcak bişe yok bence benim başından beri oluyorKızlar iyi akşamlar. Bugün tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda devamlı bir ıslaklık görüyorum. Mukussuz su gibi akıntı yaşayan var mı? Korktum biraz açıkçası.
Hafif sarı akıntım da var doktor yarın muayene için çağırdı. Bakalım inşallah bir şey yoktur.Evet benimde oluyor canım korkcak bişe yok bence benim başından beri oluyor
Benim hamilelikte başladı hiper tansiyon ve şu an riskli gebelik sınıfındayım o yüzden. Çok çok dikkatli olmak lazım bu süreçte. Kendinize dikkat edin lütfenBilmiyorum tansiyon aletim yok evde, eşim gelirken alacak şimdidüşmüş olabilir diye düşünüyorum 2 hafta kadar önce acile gittiğimde de düşük çıkmıştı.
Çok teşekkür ederim, alıp deneyeyim ben de. İnşallah kullanmamiza gerek bile kalmazBenim de çok başı ağrıyor arifoğlundan mentollü bir krem aldım bir nebze olsun rahatlatıyor
Çok teşekkür ederim.Benim hamilelikte başladı hiper tansiyon ve şu an riskli gebelik sınıfındayım o yüzden. Çok çok dikkatli olmak lazım bu süreçte. Kendinize dikkat edin lütfen
Hafif sarı akıntım da var doktoruma yazdım yarın muayene edelim dedi enfeksiyon var mı yok mu diye. İnşallah önemli bir şey yoktur.
Benim de var enfeksiyon bakıldı çıkmadı koku,kaşıntı sorunun yoksa normal diyor doktor bir de progestron kullanımına bağlı oluyormuşHafif sarı akıntım da var doktoruma yazdım yarın muayene edelim dedi enfeksiyon var mı yok mu diye. İnşallah önemli bir şey yoktur.
Kaşıntım yok ama hafif koku var sanki yarın gideyim de içim rahat etsin.Canim ben de yazmistim buraya dun. Fazla ostrojen salgiliyomus vucut hamilelikte, o da akinti yapabiliyomus. Kasinti, yogun koku yoksa yani mantara donusmediyse normal dedi
Vajinal muayene mi etti doktor biraz strese girdim sanırımBenim de var enfeksiyon bakıldı çıkmadı koku,kaşıntı sorunun yoksa normal diyor doktor bir de progestron kullanımına bağlı oluyormuş
Bende pazar gecesi acile gitmiştim yarın sabahta kendi Dr uma gideceğim.. hayırlı haberler alalım yarınÇok teşekkür ederim dönüş için içim rahatladı yarın kontrolüm var bu durumu anlatacağım
Bende akıntı vardı kokulu gibiydi ama idar testi ile enfeksiyona vs de baktırdım çıkmadı çok şükür.. az su içtiğim gublerde öyle olmuştuKaşıntım yok ama hafif koku var sanki yarın gideyim de içim rahat etsin.
Vajinal muayene mi etti doktor biraz strese girdim sanırım
Ya bende bugün suyu arttırdım son 2 gündür biraz az içiyorum sanırım. Bakalım inşallah önemli bir şey yoktur.Bende akıntı vardı kokulu gibiydi ama idar testi ile enfeksiyona vs de baktırdım çıkmadı çok şükür.. az su içtiğim gublerde öyle olmuştu
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın tekrarMerhaba arkadaşlar benim cuma gecesi kanamam lekelenmem olmuştu bebeğimin bugün kalbi durdu maalesef çok üzgünüm
Yok yok benimki idrar testi istedi sadece ona göre yorum yaptı akıntın yapışkan sarı bir akıntı mıKaşıntım yok ama hafif koku var sanki yarın gideyim de içim rahat etsin.
Vajinal muayene mi etti doktor biraz strese girdim sanırım
Evet kanamam olmadı yoktu.Birden tokat gibi çarptıÇok üzüldüm, perisan olmakta haklısın ama hersey nasipkontrolün mu vardı anlaşıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?