- 29 Ocak 2024
- 60
- 147
- 8
- 40
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.681
İki kere aynı şeyi yaşadım.İkisinde de 8 haftalıkken kaybettim tüp bebekle.İkinci ayda uzun bir tatildeyken hamile kaldım.Gönlünü ferah tut canım, zor bir süreç anlıyorum ama gerçekten çok üzme kendini sana dua edeceğim çok geçmiş olsun.Benim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Yarın sen de böyle güzel sonuçlar alacaksınAy masallah canim benim hep boyle ilerlesin insalahcok tesekkur ederim yine baya detayli bakiyorlarmis
Çok üzgünüm, Rabbim size sabır ve en kısa zamanda tekrar güzel haber alabilmeyi nasip etsin inşallah.Benim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Çok üzüldüm. En yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sabır diliyorum.Benim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Allah sabır versin , çok üzüldüm. Inşallah sağlıkla kucağına alman nasip olur yeniden burada görürüz seniBenim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Cok uzuldum canim benim Rabbim sabir versin hep dualarimdasinBenim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Selam canım Çorlu dayız evetMerhabalar merhabalar çok memnun oldum Çorlu demisken reyapa gitmeyin nolur bu çete haberlerinde onlar da çıktı gördünüz mü bilmiyorum
Ben yaptırdım.Arkadaşlar merhaba ikili tarama testi yaptıran oldu mu aranızda acaba?
Merhabalar devlette mi özelde mi yaptırdınız acabaBen yaptırdım.
Merhaba özel hastanede yaptırdım tam 12+0 dımMerhabalar devlette mi özelde mi yaptırdınız acaba
aynisi bende de var. doktora 3 hafta sonra gidecegim, o zaman sormayi dusunuyorum.
11.hafta için özelden randevu aldım ama erken mi davrandım emin olamadımMerhaba özel hastanede yaptırdım tam 12+0 dım
11 haftalık yapılabiliyor erken olduğunu sanmıyorum bazen bebeğin ölçümü yeterli gelmeyince doktor bir daha çağırabiliyor. Ben 10+6 da gitmiştim ölçüm yapmak için yeterli değildi 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Ama bu bebekten bebeğe değişebilir.11.hafta için özelden randevu aldım ama erken mi davrandım emin olamadım
Canım çok geçmiş olsun kendini üzme dicem ama aynı durumu aynı haftada yaşadığım için zor biliyorum. Ama hayat hiç beklemediğin anda bi sürpriz yapabilir. Sadece kendine dikkat et yeterBenim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Başınız sağolsun . Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu şekilde hayırlısıyla nasip etsin size de inşallahBenim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Benim bebeğimin kalbi durmuş 8 haftalıktı.Yarın kürtaj olacağım.Tüp bebekti.Sağlıksızdı herhalde…Şu an perişanım…Allah size sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşçakalın
Kızlar merhabalar. Bugün tam 10+6. Günümdeyim. Fetal dna testi yaptırdım eurofinsten yaklaşık 15 güne çıkar dediler 10 güne de çıkabiliyormuş . Yaptıranlar ve sonuç alanlar oldu mu? İkili test yaptırmayacağım ama burun kemiği ense kalınlığı vs. bakılıyor mu detaylı ultrason dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?