- 27 Mayıs 2022
- 1.464
- 987
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.301
Ayy super bizde bir an evvel 10+ lara gelelim doktor randevum daha o zamanbenımde çok büyük değil 10+6dayım ama alt karnımın büyüdüğünü görüyorum
Boyun kaç canim benim 1.60 olduğu icin cok muzdarip durumdayımAynen ondan üzüldüm zaten önceki hamileliğimde 26 kilo almış insanım ben
Boyum 1.70 kuzum ama iri oluyorum çok fena. Hahah bak aklıma geldi o zamanlar ben kendimi hiç kilolu görmüyordum doğum yapıp zayıflayınca eski resimlere bakınca şok olmuştum ne kadar şişko olmuşum diye halbuki bana o zamanlar öyle gelmiyorduBoyun kaç canim benim 1.60 olduğu icin cok muzdarip durumdayım
Kuzum hiç stres yapma kendine lütfen çoğu gebe yaşıyor lekelenme durumunu. Hatta şöyle bisey de duymuştum vücut rahimde kalan önceki regl eski kanını da atabiliyormuş temizliyormuş. Sen doktoruna göründükten sonra kafana çok takma canımAyy super bizde bir an evvel 10+ lara gelelim doktor randevum daha o zamanDun lekelenmem oldu çok korktum fazla belirtim de yok insallah hersey yolundadir
Bana şuan bile cok siskoyum gibi geliyor daha simdiden pantolonlarimin dugmesi kapanmiyor ama deli gibi gazim var sizde de devam ediyor mu ?Boyum 1.70 kuzum ama iri oluyorum çok fena. Hahah bak aklıma geldi o zamanlar ben kendimi hiç kilolu görmüyordum doğum yapıp zayıflayınca eski resimlere bakınca şok olmuştum ne kadar şişko olmuşum diye halbuki bana o zamanlar öyle gelmiyordu
Günaydın canım selam akıntım o kadar az ki kalmadı sayılır şimdi doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda akıntı içinse normal dedi olur 12.haftaya kadar endişelenme dedigünaydınnn canım nasılsın ? lekelenme durumun nedir? kaçta doktor randevunbir sürü soru ile başladım sajdfhbsa
Dün konustum doktorumda öyle dedi ama tekrar ederse gel dedi. İki kere cok minik geldi normal akinti gibi gitsem mi gitmesem mi karar veremedimKuzum hiç stres yapma kendine lütfen çoğu gebe yaşıyor lekelenme durumunu. Hatta şöyle bisey de duymuştum vücut rahimde kalan önceki regl eski kanını da atabiliyormuş temizliyormuş. Sen doktoruna göründükten sonra kafana çok takma canım
Cikmadi dimi daha ay tam 7 gunde mi geliyo acaba yaBen yaptırdım canım p.tesi verdim kanı
Ben 1 hafta onden aradim canim ama daha erken de alabilirsin bencedün kontrolüm vardı doktorum nipt için mygenin broşürünü verdi ama haftaya yaptıracagım kaç gün önceden arayıp randevu oluşturmam gerekiyor
Bu arada ultrasona göre bizde 7+5izO bende de başladı kotlarim sıkıyorgazdan mi acaba diye düşünüyorum bebek daha minicik biz 7+5 deyiz bugun henüz
Var canım karnım şiş benimde gazım var bariz inşallah geçer beni rahatsız ediyorBana şuan bile cok siskoyum gibi geliyor daha simdiden pantolonlarimin dugmesi kapanmiyor ama deli gibi gazim var sizde de devam ediyor mu ?
Ayy ne guzel aynıyız bu forum cidden iyi geliyor bana ayni duygulari yasiyan bussuru taze anne ile birlikte paylasimlar yapmak cok guzelBu arada ultrasona göre bizde 7+5iz
Evet baya rahatsız edici 12.haftada geçiyormuş güya bakalımVar canım karnım şiş benimde gazım var bariz inşallah geçer beni rahatsız ediyor
inşallah hepimiz saglıkla kolaylıkla kucagımıza alırız bebişlerimiziAyy super bizde bir an evvel 10+ lara gelelim doktor randevum daha o zamanDun lekelenmem oldu çok korktum fazla belirtim de yok insallah hersey yolundadir
tesekkur ederim inşallah sonuclarınız tertemiz sıkıntısız gelirBen 1 hafta onden aradim canim ama daha erken de alabilirsin bence
Bende 9+4 teyim toplam 1.5 kilo civarında aldım önce korkmuştum hızlı mı kilo alcam diye doktor çok normal her ay 1 kilo dediBen bugün 8+0 oldum 1,5 kiloya yakın almışım
Biz yine kalp atışlarını duyamadik gelismemis. Pazar günü kürtaj yapılacakİnsallah canım allah yardımcın olsun
Bende de deli gibi tatlı yeme isteği var canım yemek yemiyim tatlı yiyim allahımmmm inşallah geçer buBende 9+4 teyim toplam 1.5 kilo civarında aldım önce korkmuştum hızlı mı kilo alcam diye doktor çok normal her ay 1 kilo dediyeme düzenim değişti, turşu vs çok tüketiyordum ödem olma ihtimali yüksek dedi, yine de diyetisyene başladım kontrollü gidiyorum şimdilik
aminnnninşallah hepimiz saglıkla kolaylıkla kucagımıza alırız bebişlerimizibaşlarda benımde lekelenmelerim olmuştu doktorum ilk 3 ay da görülür normal demişti şükür sonradan kesildi senınde kesilir içini ferah tut
erko mu geliyorrrr yoksaaaaaBende de deli gibi tatlı yeme isteği var canım yemek yemiyim tatlı yiyim allahımmmm inşallah geçer bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?