Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim var bel ağrım var ama kasık yok o da hamileliğimden beri devam ediyor bişey olduğunu düşünmüyorum ben endişelenme sende kan olmadığı sürece bişey yapmıyorlar devam etmez o kadar zaten yinede sen git tabi öyle bişey olursa bol su iç öyle çık lavaboya o zaman belli oluyor kahverengi lekelenmeli doktorlarda anlamıyor ultrasonda falan görünen bişey değil sadece tahmin yürütüyorlar
Su baya iciyorum bakalım ağrım yok cok sukur 4 saattir de gelmedi insallah gelmez sabah öyle uyanınca korktum açıkçası nette okudum birde bu dönemlerde rahim hızla büyüdüğü icin kılcal damarlarda çatlama olabiliyormuş onun akıntısı yaziyor

Sen içini ferah tut canım hiç bir şey olmaz inşallah , eski kan geliyor bazen diyorlar ben hiç kötü bir şey olacağını sanmıyorum sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza 🙏
İnsallah olmaz canım evet onu bende okudum doktorda sakin konuştu rahatladım biraz. İnşallah sağlıkla gelsinler 🙏

Hissiyat mı? Tahmininizi etkileyen bir şey var mı
Erkek bebeğin eli kolu biraz daha belirgin oluyor erken haftalarda devlet hastanesi ultrason kağıdı vermiyor elimde olsa atardım fotoğraf çekecektim hemen kapattı ya daha hiç özele gitmedim serklajdan sonra özel ve devlet kontrolü yaptırırım

Ben bu hamileliğimde o kadar net olamıyorum ki rüyamda bile bi rüyada erkek başka rüyamda kız görüyorum 😂 hayırlısı artık
Hahaha demekki içinize ikisi de doğuyor😅 ben erkek hissediyorum belki o yüzden rüyamda erkek gormusumdur 😅
Erkek bebeğin eli kolu biraz daha belirgin oluyor erken haftalarda devlet hastanesi ultrason kağıdı vermiyor elimde olsa atardım fotoğraf çekecektim hemen kapattı ya daha hiç özele gitmedim serklajdan sonra özel ve devlet kontrolü yaptırırım
Bende şehir hastanesine gidiyorum 2sindede ben demeden hemen ultrason çıkarttı verdi ,hatta heyecandan benim aklıma gelmemişti bile 😅 kadın ultrason verince sevindim😅

Tünaydın arkadaşlar 12+0 dan selamlar. Biz bugün lime olduk 🍋🤪 sizler hangi meyve/sebze oldunuz?🤣
Maşallahh😊
9+4 ten selamda benden🙋🏻‍♀️
Zeytin gözüküyor bizim daha 🙈🫒

Kızlar benimde arada kasigima ağrı giriyor birden
Suyu biraz az içeyim çok etkiliyor ,sizde de oluyor mu az su içince ağrı ve hemen idrarda koyuluk?

Maşallahh😊

Suyu biraz az içeyim çok etkiliyor ,sizde de oluyor mu az su içince ağrı ve hemen idrarda koyuluk?
Evet su çok önemli. Doktoruma 7. Haftamda kasıklarımda ağrı olduğunu söylediğimde suyu bol içmem gerektiğini söyledi. Dediğini yaptığımda gerçekten ağrım hafifledi. Ben 2.5 litre içmeye çalışıyorum ama hala az gibi geliyo bir 3 litre içsem daha iyi olacak. Maalesef hamile kalmadan su içme alışkanlığım asla yoktu o yüzden bazen zorlanıyorum.😶

Maşallahh😊

EVET İDRARDA KOYULUK ICIYOR BENDE MUMKIN MERTEBE İÇMEYE CALISIYORUM VE BENDE ASIRI UYKU MODU VAR.GÖĞÜS HASSASIYETI VE BULANTIM GEÇTİ GİBİ

Evet su çok önemli. Doktoruma 7. Haftamda kasıklarımda ağrı olduğunu söylediğimde suyu bol içmem gerektiğini söyledi. Dediğini yaptığımda gerçekten ağrım hafifledi. Ben 2.5 litre içmeye çalışıyorum ama hala az gibi geliyo bir 3 litre içsem daha iyi olacak. Maalesef hamile kalmadan su içme alışkanlığım asla yoktu o yüzden bazen zorlanıyorum.😶
Aynen benimde çok su içme alışkanlığım yoktu şuan çok zorlanıyorum
İçmeye başlayınca da tuvaletten çıkamıyorum
Su baya önemli ama bi şu şişesi yapmalıyım ki içmek aklima gelsin
EVET İDRARDA KOYULUK ICIYOR BENDE MUMKIN MERTEBE İÇMEYE CALISIYORUM VE BENDE ASIRI UYKU MODU VAR.GÖĞÜS HASSASIYETI VE BULANTIM GEÇTİ GİBİ
Göğüs ağrım az var
Büyüdü ve uçları büyüdü benimde
Şuan bebeği hissedebilsek keşke, her şey yolunda mı bilebilsek

Su baya iciyorum bakalım ağrım yok cok sukur 4 saattir de gelmedi insallah gelmez sabah öyle uyanınca korktum açıkçası nette okudum birde bu dönemlerde rahim hızla büyüdüğü icin kılcal damarlarda çatlama olabiliyormuş onun akıntısı yaziyor
Benim hala var geliyor bakalım bi akşam olsun yarın kontrolüm var zaten

Hahaha demekki içinize ikisi de doğuyor😅 ben erkek hissediyorum belki o yüzden rüyamda erkek gormusumdur 😅

Bende şehir hastanesine gidiyorum 2sindede ben demeden hemen ultrason çıkarttı verdi ,hatta heyecandan benim aklıma gelmemişti bile 😅 kadın ultrason verince sevindim😅
Bende gelecek kontrolde şehir hastanesine randevu alacağım İnş o verir de ultrason görüntüsü olur

Merhaba arkadaşlar bende dün Dr gittim 6+2 haftalık olarak Dr. Hiç hoslanmicam şeyler söyledi yolk sac kesesi görünüyor ama 4.2mm dedi büyükmüş internette araştırdım 7.2 ve 8.5 olanlar var 12. Haftaya kadar kuculuyormus yani karından ultrason ile bebeği göremedi alttan bakalim dedi baktı bebeği gördü kalp atışı yok dedi cumaya kadar bekleyelim yine kalp atışını duymazsak kürtaj dedi bu şekilde olup düzelen varmı kalp atışını sonradan duyan varmi...
6+6 da alttan muayene ile belli belirsiz görmüştük kalp atışını, bence başka doktora da mutlaka görün canım. 7+6 da net duyabildik, biraz bekleyip tekrar baktırmanda fayda var bence. Hayırlı haberler alırsın inşallah 🙏

X