- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.141
Ben de 8+0 ım birebir aynı duygulardayız kardeşimçok vesvese çok endişe var…Doktor randevusu gelse de görsem de rahatlasam modundayım hep.Elimde olsa bütün gün izlerdim
Ay iyi fikir aslında.Bu seferde çocuk benim yüzümden çok ultrasona girdi zararı olur mu anksiyetesi gelir banaValla benim 2 doktorum var, muayne aralarinda birbirlerine gidiormbaska turlu anksiyetem durmuyo
Ay iyi fikir aslında.Bu seferde çocuk benim yüzümden çok ultrasona girdi zararı olur mu anksiyetesi gelir bana
Ayyy ben de aynısıyım hep dediler sabahları çok bulanır miden falan ama hiç sabah bulantım olmuyor akşama doğru başlıyor hepKizlar bi de aksam bulantısı yaşayan var mı? Çok ilginç sabah cok iştahlıyım cok guzel kahvaltı yapıyorum, 3-4 gibi bulantılarım başlıyor iştah sıfır oluyor bi ben mi böyleyim acaba
Bence cok sanslisin, boyle dusun ve rahatlat kendini. Inan bana butun gun midende o bulabtiyla gecirmek istemezsin. Cok kotu bir his. Ve ben bu dönemlerinde hamile hissetmekten ziyade hasta gibi hissediyorum. 3. Bebis bu ve hepsinde ayni. Gecsin diye dort gozle bekliyorum. O yuzden endisenlenme tadini çıkarKızlar 9 haftalık hamileyim bulantılarım aniden kesildi korkuyorum bebeğe bişey oldu diye varmı yaşayan iki gün sonra randevum var Perşembe günü
Benim saclarim yaz donemiyle beraber mevsim gecisi de tetikledi heralde asiri dökülmeye baslamisti zaten su anda da oyle. Ama ileriki zamanlarda guzellesecegiz inşallah hormonlarin da yardimiyla :)Hanimlar sizin de saclariniz dokuluyor mu? Benim hasimato troidinden dolayi onceden de ara ara dokulurdu, hamilelikte ilac dozumu arttirmalarina ragmen yine cok fazla dokulmeye basladi. Doktorun verdigi multivitamini kullaniyorum ama acaba yetmiyor mu? Sizlerde durum nasil?
Allah en hayirli zamanda en saglikli sekilde nasip etsin insallah canim...Maalesef kürtaj oldum 3. Günü beta düşmeye başladı canım genetige gönderdik bakalım sonuç ne gelirse artık 2.kez yaşadık bu durumu o yüzden tedirginim artık 3. Gebelikte Rabbim nasip ederse riskleri ortadan kaldırmak istiyorum çaba benim hüküm Allah'ın canım bakalım sağolsun yazdığınız için de
Ben bunlari dusunemiyorum bileee. Ben isten eve gelir gelmez vuruyorum kafayi, degil mutfaga girmek duauncesi bile kotu yapiyor beni :/Ezogelin çorbası ve karnabahar yemeği düşünüyorum kalkabilirsemyanına da yoğurt.
Balik falan aman aman, benim bu koku ve bulanti cok fena yaa. Evdeki iki cocuk bir adama yazık ama yapabilecegim de birsey olmuyor malesef.Domates çorbası ve biber dolması var bendede
Ama her gün bir yemek bulmak gerçekten zor ben haftanın 2 günü balık pişirttiriyorum bir büyük balık bir küçük balık şeklinde 1 gün beyaz et 1 gün kırmızı et şeklinde liste yapmaya çalışıyorum .
Bir yemeği genelde 2 gün yiyoruz tabi yapamayacak gibi olduğumda annelere gidiyoruz tabi
Var canim var, gunun her saati. Ilac da kullaniyorum aslinda ama maksimum dozda, sanirim zaman ilac olacak bana, yapacak birsey yok :/Kizlar bi de aksam bulantısı yaşayan var mı? Çok ilginç sabah cok iştahlıyım cok guzel kahvaltı yapıyorum, 3-4 gibi bulantılarım başlıyor iştah sıfır oluyor bi ben mi böyleyim acaba
Zencefil bbulantiyi alir yazıyordu, denediniz mi acabaBence cok sanslisin, boyle dusun ve rahatlat kendini. Inan bana butun gun midende o bulabtiyla gecirmek istemezsin. Cok kotu bir his. Ve ben bu dönemlerinde hamile hissetmekten ziyade hasta gibi hissediyorum. 3. Bebis bu ve hepsinde ayni. Gecsin diye dort gozle bekliyorum. O yuzden endisenlenme tadini çıkar
Benim saclarim yaz donemiyle beraber mevsim gecisi de tetikledi heralde asiri dökülmeye baslamisti zaten su anda da oyle. Ama ileriki zamanlarda guzellesecegiz inşallah hormonlarin da yardimiyla :)
Allah en hayirli zamanda en saglikli sekilde nasip etsin insallah canim...
Ben bunlari dusunemiyorum bileee. Ben isten eve gelir gelmez vuruyorum kafayi, degil mutfaga girmek duauncesi bile kotu yapiyor beni :/
Balik falan aman aman, benim bu koku ve bulanti cok fena yaa. Evdeki iki cocuk bir adama yazık ama yapabilecegim de birsey olmuyor malesef.
Var canim var, gunun her saati. Ilac da kullaniyorum aslinda ama maksimum dozda, sanirim zaman ilac olacak bana, yapacak birsey yok :/
Zencefil cayi yapip iciyorum ama inan oldugunda birsey fayda etmiyor. Zamana biraktim artik ama nerden baksan bir ay daha cekeriz gibiZencefil bbulantiyi alir yazıyordu, denediniz mi acaba
İnşallah gecer ve rahat hamilelik yaşarsınızZencefil cayi yapip iciyorum ama inan oldugunda birsey fayda etmiyor. Zamana biraktim artik ama nerden baksan bir ay daha cekeriz gibi
Korkma canım ben 10 haftalığım hiç bulantı kusma olmadı. Allahın izniyle bişey olmaz.Kızlar 9 haftalık hamileyim bulantılarım aniden kesildi korkuyorum bebeğe bişey oldu diye varmı yaşayan iki gün sonra randevum var Perşembe günü
Ben de rüyamda erkek gördüm doktor ultrasonda pipisini gösteriyordu ben de üzülüyordum ya ben sürpriz yapıcaktım niye hemen belli oldu diyeBende rüyamda erkek gördüm
Herşeyin çözümü var, yeterki araştırıp bulunsun. Bı an önce sağlıklı başlayıp devam eden bir gebeliğin olur inşallah.Hayır canım şimdi yapılacakmış bazen kromozom olarak da baskın gelen gen oluyormuş eşim ile benim de kanıma bakılacak hepsi icinde
Gidebiliyorsan bir kontrole git canım hepimizde oldu gittik progestan yazdılar ondan sonra geçiyor aklında kalacağına bişey mi oldu diye düşüneceğine doktora gitmekte ya da sormakta fayda varGünaydınnnn güzellerimmm.. sabah kötü başladım güne bugun 7+4 deyiz sabah uyandığımda tuvalete gittim peçeteye gelen kahverengi sümüksü uzayan akıntım oldu 3-4 kere geldi şuan yok endişelenmeli miyim? taze kan, sancı, ağrı vs. bir şey yok
Canım normalde yarın gidecektim hastaneye dayanamadım bugün gittim Rabbime binlerce kez şükür olsun ki bebeğim iyi kalp atışlarıni dinletti doktorum çok şükür rabbime emanet bebegimKorkma canım ben 10 haftalığım hiç bulantı kusma olmadı. Allahın izniyle bişey olmaz.
Enfeksiyon olabilir canım bi doktora görün mutlaka önceki hamileliğimde olmuştu benim hatta ödüm patlamıştı doğum mu başlıyor yoksa diye. Doktora gittim çok yoğun enfeksiyonum varmış. Yanma vs şikayetlerim de yoktu. Sen mutlaka doktora görün için rahatlasın canımGünaydınnnn güzellerimmm.. sabah kötü başladım güne bugun 7+4 deyiz sabah uyandığımda tuvalete gittim peçeteye gelen kahverengi sümüksü uzayan akıntım oldu 3-4 kere geldi şuan yok endişelenmeli miyim? taze kan, sancı, ağrı vs. bir şey yok
Testlerim yeni yapılmıştı bir sorun yoktu ama yeni oluşmuş olabilir doktoruma yazdim simdi olmadı gideceğimEnfeksiyon olabilir canım bi doktora görün mutlaka önceki hamileliğimde olmuştu benim hatta ödüm patlamıştı doğum mu başlıyor yoksa diye. Doktora gittim çok yoğun enfeksiyonum varmış. Yanma vs şikayetlerim de yoktu. Sen mutlaka doktora görün için rahatlasın canım
Bakalım rüyamız çıkacak miiiBen de rüyamda erkek gördüm doktor ultrasonda pipisini gösteriyordu ben de üzülüyordum ya ben sürpriz yapıcaktım niye hemen belli oldu diye
Çok şükür canım benim sağlıklı gebelik olması için illa belirti olmasına gerek yok zatenCanım normalde yarın gidecektim hastaneye dayanamadım bugün gittim Rabbime binlerce kez şükür olsun ki bebeğim iyi kalp atışlarıni dinletti doktorum çok şükür rabbime emanet bebegim
Ben bu hamileliğimde o kadar net olamıyorum ki rüyamda bile bi rüyada erkek başka rüyamda kız görüyorumBakalım rüyamız çıkacak miiicikarsa rüyada görmüştük deriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?