• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlaaar iki gündür bebıs resmen mıdemı tekmelıyor😅benım gıbı hısseden varmı?o kadar yukarıya cıktılarmı artık?ayy cok degısık bıseey
Evet bende şaşırdım orda hiç tekme beklemıyordum😅🥰

Acaba daha nerelerımıze tekme yicez😅böbrek dalak hahah😅
Benim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direk

Benim halen aynı yerde tekmeleri ya yukarı çıkması lazım diye düşünüyordum ben de. Ama geçen hafta kontrolüm vardı normal olmasa doktorum söylerdi bakalım bu hafta ne direk
Benim de asagda hala, hatta doktor gobegimi olcerken bu bebek mi diye bir sok yasadim😂 o da yok bu uterusun, bebek hala gobek deliginin altinda diyip gobek deligimin yukarisinda bir yere kadar olctu.

Benim de asagda hala, hatta doktor gobegimi olcerken bu bebek mi diye bir sok yasadim😂 o da yok bu uterusun, bebek hala gobek deliginin altinda diyip gobek deligimin yukarisinda bir yere kadar olctu.
Hepsı farklı yerlerde duruyor demekkı bana ultrason yaparken gobek delıgının ustunden falanda tutuyor ultrasonu,oturuyormus dünkü kontrolde öyle dedi😅yukarlarda tık tıklar basladı ama bende ıkı gundur,hergun bı guncelleme gelıyor elı kulagındadır bence sızınkıde🥰

Hepsı farklı yerlerde duruyor demekkı bana ultrason yaparken gobek delıgının ustunden falanda tutuyor ultrasonu,oturuyormus dünkü kontrolde öyle dedi😅yukarlarda tık tıklar basladı ama bende ıkı gundur,hergun bı guncelleme gelıyor elı kulagındadır bence sızınkıde🥰
Yaaaa yerim onun oturusunu😍. Hepimizin ic alanlari da farkli tabi, normal 💕

Kızlar sonunda eşimle paylaşmalık fotoğraf çekebildik, şansımıza dün kar da yağdı böyle bir şeyler çıktı ortaya 🥹💛

Eklentiler

• IMG_6796.webp
    IMG_6796.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_6777.webp
    IMG_6777.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_6765.webp
    IMG_6765.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 110
Öğretmen arkadaşlarım emeğinizle gece gündüz işlediğiniz kariyerinizin, çocuklara ve gençlere verdiğiniz tüm bilgi birikiminizin kıymetinin bilindiği, değer gördüğünüz bir hayat dilerim size. Öğretmenler gününüz kutlu olsun ❤️🍀🎉
❤️❤️
Öğretmenler gününüz kutlu olsuuunnn canımız öğretmenlerimizzzz🥰🥰🥰
❤️❤️
Günaydın kızlar 🌸 öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım 💐
Ben kendi adıma çok teşekkür ederim düşünceli ve güzel yürekli anneler 🫶🤗❤️🥰 🥰

Kızlar çok garip bir şey sorucam Göbek deliğim bildim bileli baya içeri doğrudur ve dibinde siyah ben gibi bir çıkıntı görürdüm ama Şimdi göbeğimin büyümesiyle delik içindeki çıkıntı dışarıdan rahatça belli olabilecek kadar yukarı yakınlaştı Ve sanki göbek bağımın bir parçası mı yoksa et beni mi merak ediyorum sizce birine göstermeli miyim

Kızlar çok garip bir şey sorucam Göbek deliğim bildim bileli baya içeri doğrudur ve dibinde siyah ben gibi bir çıkıntı görürdüm ama Şimdi göbeğimin büyümesiyle delik içindeki çıkıntı dışarıdan rahatça belli olabilecek kadar yukarı yakınlaştı Ve sanki göbek bağımın bir parçası mı yoksa et beni mi merak ediyorum sizce birine göstermeli miyim
Muhtemelen önemli değildir fakat bir sonraki hastane kontrolünde yine de doktoruna sorabilirsin aklını kurcalamasın kuzum 🥺

Ben doğduğumda göbeğim enfeksiyon falan olmus benim göbeğimde içinde hani bu normal göbeklerde olan yuvarlak birsey varya o yok bende bomboş delik var. İçimde de siyah top gibi birsey oluyordu. O büyüdü uzadı istersen fotosunu atarım aynı mı bakarsın. Ebeye sordum bebeğin tekmeleri sertlesince daha cok canın acıyacak dedi. O önemli değil cekip kopartadabilirsin göbeğin büyüdükce cürüyüp kendide düşer dedi.

Canım günaydın benim de göbek deliği çok içeridedir karnım büyüdükçe baya şekli değişti dışarı çıktı ama siyah bir çıkıntı yok bende. Doktorun zaten karnına bakıyor ona bir göster bence önemli birşey değildir.

Kızlar günaydınn💐 Bir şey sorucam sizeee. Gece ağzım kuruyor kuruma gibi de değil ama değişik bir tat oluyor. Gebelik şekeri belirtisi olabilir mii bu internette öyle yazıyor 🥺

Back
X