Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de alt karnım bi anda böyle semsert oluyor kasılıyor acıyor korkuyorum bişi olmasın diye
Bir de cildim perişan halde, aşırı sivilce çıkartıyorum ve yanaklarım burnum sürekli kızarık geziyorum, hani erkek çocuğuna gebeyken anne güzelleşirdi? Saç dökülmesi de son hız devam ediyor
benim burnumun üstünde ve burnumun yanı kırmızı minik noktalar vardı leke leke nokta şeklinde

benim de alt karnım bi anda böyle semsert oluyor kasılıyor acıyor korkuyorum bişi olmasın diye

benim burnumun üstünde ve burnumun yanı kırmızı minik noktalar vardı leke leke nokta şeklinde
6. Aydan itibariyle normal diye okumuştum fakat yine de insan korkuyor işte

Bir de hamileliğimin başından beri minik minik kabarcıklar/sivilceler var sırtımda, hayatım boyunca sayılı kez sivilce görmüş biri olarak çok şaşırıyorum ya bebek gibi bir cildimiz olacaktı bizim güya hani

Cok enteresan degılmı tıp bılımı aynı tıp bılımı,doktorun dedıgını gectım ınternettekı bılgılerde 10 yol korudugunu hatırlatma dozlarının 10 yılda bır olunması gerektıgı yazıyor.ben kendı doktoruma guvenıyorum aıle hekımımede sordum oda aynısını dedı.belkı daha once hıc olunmadıysa tek doz 10 yıl korumaz ona bırsey dıyemem.ama dıger turlu garıp yanı oyle denılmesı

Kaçıncı haftadan sonra 6 aylık oluyoruz

Bir de cildim perişan halde, aşırı sivilce çıkartıyorum ve yanaklarım burnum sürekli kızarık geziyorum, hani erkek çocuğuna gebeyken anne güzelleşirdi? Saç dökülmesi de son hız devam ediyor
Diğerleri yok ama saç dökülmesi bende de aynı yaa, hani aslan yelesi gibi olacaktı bu saçlar

anam o kadın da hep kafa karıştırıyorrr. Sen nereyye gittin nolduu

evet hemşire dedi geldiğinde ilk seni arıcam aşı yokmuş

çalışıyorsun di mi sen de? olup işe mi gidiceksin
Evet benim ilk dozda ağrım olmamıştı 2.de de olmaz diye umut ediyorum

Selamlar, grip oldum kan değerlerime bakıldı ve kansızlık çıktı. Gynoferon verdi doktor ama mide bulantısı yaptı sanki ya. Siz nasıl içiyorsunuz aç karnına iç demişti sabah bi öyle denedim ama

Selamlar, grip oldum kan değerlerime bakıldı ve kansızlık çıktı. Gynoferon verdi doktor ama mide bulantısı yaptı sanki ya. Siz nasıl içiyorsunuz aç karnına iç demişti sabah bi öyle denedim ama
Aç karna içiyorum ben de. Bulantı yapıyor maalesef. Kimisi yatmadan önce içiyor. Yemeğin üzerinden 2 saat geçmiş olması gerekiyormuş bu şekilde de. Ama en etkili aç karna sanırım

Evet kuzum şase şeklinde kullanıyorum ama çayı biraz fazla kaçırıyorum arada o yüzden demirim eksik olabilir
Saç dökülmesi azaldı benim baya. Demirim de yükselmiş çayı azalt saçlar dökülmeyince heves geliyor nefret ediyorum dökülen saçtan ya bi ara kel kalcam diyordum

Saç dökülmesi azaldı benim baya. Demirim de yükselmiş çayı azalt saçlar dökülmeyince heves geliyor nefret ediyorum dökülen saçtan ya bi ara kel kalcam diyordum
Ahahahafj bende şakasını yapıyorum ama gerçekten kellikler belli olmaya başlamış çok haklısın

Ben çay hiç içmiyorum normalde de sevmem ama sizin kaçıncı haftada başladı azalmaya, ben gece yatarken içiyorum demiri aç karna ondan mı acaba

Ben çay hiç içmiyorum normalde de sevmem ama sizin kaçıncı haftada başladı azalmaya, ben gece yatarken içiyorum demiri aç karna ondan mı acaba
1 aydır çok az dökülüyor. Bilemedim ki demir bi de demir bağlama ikisine bakılıyor sanırım kontrol için bi tahlil verin isterseniz ben ayda bir veriyorum

Kızlar geceleri aşırı midem yanıyor. Doktor rennie vermişti. Bunu kaç kaşığa kadar kullanabilirim acaba. Bi kaşık içtim bi kaç saat kesildi yine yanmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…