Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay oha ben şu ana kadar hiç yaşamadım yani assssssiri istahim açık ve hiç midem bulanmadi (kendime maşallah diyim sjdnwjdj) bu saatten sonra da olmaz diyodum oluyo muymuş yoksa acaba havalar soğudu vs mideye mi dokundu dicem bilemedim geçmiş olsun umarım tekrarlamaz gül gibi geçirirsin

İnşallah canım ama hamilelik bulantısı değildi bence, bi anda geldi ve hemen çıkarttım reflü bulantısı gibiydi
Doktorum yemeklerden önce çiğneme tablet önerdi

Kızlar erkek bebek icin iki isim arasinda kaldim yardimci olur musunuz Giray Alp ya da Aybars dusunuyoruz. Yakinda bu isimlerde bi tanidiginiz varsa karakteri nasil acaba onu da merak ediyorum
Aybars var tanıdığım isim gerçekten yaşıyor 2 senedir gram uyumuyor, sadece et yiyiyor başka bir şeyde kusuyor, ve aşırı derecede inat hoş benim bebemde inat ama geçen şey dedi bir daha çocuğum olursa en sakin neyse onu koyarım

Ben dün 1.dozu oldum hala neden oldum bilmiyorum ama kolumu asla kaldıramıyorum gram ağrısına uyuyamadım soğuk kompleks yap dedi geçer 3 gün böyle sürermiş ben 2 sene önce de böyle oldum diyorum ki 10 yıl korumalık yokmu öyle bir şey yok denildi bunlar farklı yerlerde okuyorlar sanırım

Anladım geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız

Bir de cildim perişan halde, aşırı sivilce çıkartıyorum ve yanaklarım burnum sürekli kızarık geziyorum, hani erkek çocuğuna gebeyken anne güzelleşirdi? Saç dökülmesi de son hız devam ediyor

Eklentiler

• 794353D0-39B9-4680-9C85-8E94E25F492E.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 21
Ay bu size de mi oldu yaaa. Belim kasıklarım dün yemek yerken perişan etti. Sonra geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…