- 22 Mayıs 2024
- 452
- 778
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.021
Benim doktorum 25. haftada çağırdı canımGünaydın kızlar kontrolden çıktımbebişim gayet iyiymiş çok mutlu oldum 455gr olmuşuz iki üç haftaya detaylı ultrasona gidebilirsin dedi siz kaçıncı haftada gitmiştiniz ben şu an 21+5im
Ayy seninki hafif geçer inşallah ben ölüyorum şu andaAy bende sabah olduk eve geldim nefesim kesildi başım döndü şuan iyiyim Nisan ayinda tek doz olmuştum kedi tirmalamisti bu ikinci doz oldu birde çocuk 3 aylıkken sana vuralım 5 yılı tamamlayalım ddi hemsire
Ay oha ben şu ana kadar hiç yaşamadım yani assssssiri istahim açık ve hiç midem bulanmadi (kendime maşallah diyim sjdnwjdj) bu saatten sonra da olmaz diyodum oluyo muymuş3-4 gündür midem çok kötüydü hep bi ağırlık hissediyordum göğsümde ama fiziksel bi şikayetti hatta buraya da yazmıştım. Bugün kahvaltıdan sonra baya istifra ettim, hamileliğimin ilk mide bulantısı+istifrasını yaşadım 23.haftada şaka gibi
Fetal dopler var canım kalp atışı dinliyo sadeceSağlık ocağında ultrason mu varmış ya bizimkinde yok galibakeşke olsaydı ndndjdjd
Şuan iyiyim çok şükür kolumda agrimiyo bakalımAyy seninki hafif geçer inşallah ben ölüyorum şu anda
cihazı koyduğu gibi kalp atışı geldi di mi çok heyecanlıııııUltrason değil de cihaz var sadece ses dinleniyor. Benimde bugün dinlendi
Ben de 24.hafta gibi gidicem sanırımBenim doktorum 25. haftada çağırdı canım
İnşallah canım ama hamilelik bulantısı değildi bence, bi anda geldi ve hemen çıkarttım reflü bulantısı gibiydiAy oha ben şu ana kadar hiç yaşamadım yani assssssiri istahim açık ve hiç midem bulanmadi (kendime maşallah diyim sjdnwjdj) bu saatten sonra da olmaz diyodum oluyo muymuşyoksa acaba havalar soğudu vs mideye mi dokundu dicem bilemedim geçmiş olsun umarım tekrarlamaz gül gibi geçirirsin
Aybars var tanıdığım isim gerçekten yaşıyor 2 senedir gram uyumuyor, sadece et yiyiyor başka bir şeyde kusuyor, ve aşırı derecede inat hoş benim bebemde inatKızlar erkek bebek icin iki isim arasinda kaldim yardimci olur musunuzGiray Alp ya da Aybars dusunuyoruz. Yakinda bu isimlerde bi tanidiginiz varsa karakteri nasil acaba onu da merak ediyorum
Geçmiş olsunİnşallah canım ama hamilelik bulantısı değildi bence, bi anda geldi ve hemen çıkarttım reflü bulantısı gibiydi
Doktorum yemeklerden önce çiğneme tablet önerdi
21+4 de gittim sonra 23+4 de gittim bundan sonrada 2 haftada bir gidicem kendi çağırdı şehir hastanesindeki doktorBen de 24.hafta gibi gidicem sanırım
Ebenin yanında biri vardı o baktı. Önce biraz aradı sonra buldu ama tabi çok güzelcihazı koyduğu gibi kalp atışı geldi di mi çok heyecanlııııı
Bi kere gidilmiyor mu detaylıya21+4 de gittim sonra 23+4 de gittim bundan sonrada 2 haftada bir gidicem kendi çağırdı şehir hastanesindeki doktor
Bir kere gidiliyor normalde ama bir aksilik varsa çağırıyor benim bebeğimin sol beyni sağa göre daha büyükmüş bir de rahim ağzı kısalmam var ondan 2 haftada bir görmek istiyorBi kere gidilmiyor mu detaylıya
Anladım geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınızBir kere gidiliyor normalde ama bir aksilik varsa çağırıyor benim bebeğimin sol beyni sağa göre daha büyükmüş bir de rahim ağzı kısalmam var ondan 2 haftada bir görmek istiyor
İlk hamileliğimde perinat takip liydi bu da böyle şimdi
ay benim de şu an midem yanıyor duruyor gene yanıyorİnşallah canım ama hamilelik bulantısı değildi bence, bi anda geldi ve hemen çıkarttım reflü bulantısı gibiydi
Doktorum yemeklerden önce çiğneme tablet önerdi
Ay bu size de mi oldu yaaa. Belim kasıklarım dün yemek yerken perişan etti. Sonra geçti şükürKızlar bu yalancı sancı dönemine galiba erken girdim. İki saat önce lavabo ihtiyacım var sandım resmen perişan oldum, iki dakika arayla belki toplamda 15 dakika kıvrandım resmen hem rahim hem belime sancılar girdi. Ödüm koptu