- 16 Haziran 2018
- 603
- 1.345
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.001
Ben sabah kahvaltı bile yapamıyorum içim almıyorSabah kuzu kaburga yiyin dedi anaaam
Kuzum son 10 yıl ıcınde tetanoz asısı oldu isen yaptırmamayı secebılıyorsun.Şeker olayıda önce kan verıyorsun şekerıne bakıyor dokrorlar 3 aylık sekerınede bakıyor rısklı bır durum var ise seker yuklemesı şart,ama yoksa şart degıl arada bır kontrol ettırmek kaydıyla ve tansıyona falan bakmak kaydı ıle yaptırmamayı secebılıyorsun.yanı en dogru kararı sen ve doktorun ısbırlıgı saglıyor,son karar herzaman bızımŞu şeker yüklemesinden dolayı çok kararsızdım zaten.Hamilelikte şeker yüklemesi yapılmaması gerekliymiş. Bebeğide anneyide etkiliyormuş. Benim doktorda prof. Yapılacak dedi. Aman ya insan ne yapacağını şaşırıyor. Yaptirmayacak olan var mı? Birde tetanoz aşısı bile yapılmaz diyor bu Canan Karatay
Önce kan alırız sonra şeker yüklemesi ve aşıyı yaparız dedi canım aradı şimdi. Aşı da varmış ayırttırdım pazartesi gelicem dedimaaaa sağlık ocağında kan alımı 10 a kadar ama nasıl olcak
evet yemekten sonra acayip bi ağırlık çöküyorrr
Yaa ne güzel tesadüf olmuşAllah sağlıkla kucaklarimiza almayi nasıp etsinbenim de kiz ve biz de Masal düşünüyoruz djdhjsjdjddjjdjd
Ben dün tetanoz aşısı oldum gece rahatsızlandım üşüdüm başım ağrıdı şuan çok kötüyüm yatıyorum midem falan bulanıyor yan etki mi yaptı bende acaba kolum kalkmıyoKuzum son 10 yıl ıcınde tetanoz asısı oldu isen yaptırmamayı secebılıyorsun.Şeker olayıda önce kan verıyorsun şekerıne bakıyor dokrorlar 3 aylık sekerınede bakıyor rısklı bır durum var ise seker yuklemesı şart,ama yoksa şart degıl arada bır kontrol ettırmek kaydıyla ve tansıyona falan bakmak kaydı ıle yaptırmamayı secebılıyorsun.yanı en dogru kararı sen ve doktorun ısbırlıgı saglıyor,son karar herzaman bızım
Bende oyle olmustum vuruldugumda canım korkma 3 gun agrı yapıyo kolunu kaldıramıyosun.hamıleyken vurulmadım cunku 10 yıl gecmemıs daha en son vuruldugumun uzerınden.Ben dün tetanoz aşısı oldum gece rahatsızlandım üşüdüm başım ağrıdı şuan çok kötüyüm yatıyorum midem falan bulanıyor yan etki mi yaptı bende acaba kolum kalkmıyo
Ben en son 2018de vurulmuşum sağlık ocağından arayıp 2. Doz için çağırılınca gittim böyle olacağını bilseydim yaptırmazdımBende oyle olmustum vuruldugumda canım korkma 3 gun agrı yapıyo kolunu kaldıramıyosun.hamıleyken vurulmadım cunku 10 yıl gecmemıs daha en son vuruldugumun uzerınden.
Benim detaylı pazartesi olacak şuan 23+3Günaydın kızlar kontrolden çıktımbebişim gayet iyiymiş çok mutlu oldum 455gr olmuşuz iki üç haftaya detaylı ultrasona gidebilirsin dedi siz kaçıncı haftada gitmiştiniz ben şu an 21+5im
Ben 19+2yim 21. Haftada detaylı yapıcaz dedi randevu verdi 23-24 te birdaha mı yapılıyor acaba ?Benim detaylı pazartesi olacak şuan 23+3
anam o kadın da hep kafa karıştırıyorrr. Sen nereyye gittin nolduuŞu şeker yüklemesinden dolayı çok kararsızdım zaten.Hamilelikte şeker yüklemesi yapılmaması gerekliymiş. Bebeğide anneyide etkiliyormuş. Benim doktorda prof. Yapılacak dedi. Aman ya insan ne yapacağını şaşırıyor. Yaptirmayacak olan var mı? Birde tetanoz aşısı bile yapılmaz diyor bu Canan Karatay
evet hemşire dedi geldiğinde ilk seni arıcam aşı yokmuşKendinizi hatırlatın sağlık ocağına kızlar Hemşireyle aranızı iyi tutun ellerine geçince ararlar mutlaka da
çalışıyorsun di mi sen de? olup işe mi gidiceksinÖnce kan alırız sonra şeker yüklemesi ve aşıyı yaparız dedi canım aradı şimdi. Aşı da varmış ayırttırdım pazartesi gelicem dedim
Özel de mi araştırma hastanesinde mi yapılacak . Bana araştırma hastanesi de yapıyor ama son anda randevusu iptal olan hastam çok dedi de ben özele gidicem sanırımBenim detaylı pazartesi olacak şuan 23+3
Tetanoz aşısını senmi aldın ne kadardı? Bugün ben vuruldum ama sağlık ocağında vardı direk vurdu hemşire bebiş kalp sesini dinledik oncesideSağlık ocağında da yapıyorlar bunu bana alacağım glukoz u yazdı pazartesi alıp gidicemaşımın 2. Dozunu da alıp gidicem nedense herşeyi biz alıp gidiyoruz
Ay bende sabah olduk eve geldim nefesim kesildi başım döndü şuan iyiyim Nisan ayinda tek doz olmuştum kedi tirmalamisti bu ikinci doz oldu birde çocuk 3 aylıkken sana vuralım 5 yılı tamamlayalım ddi hemsireBen dün tetanoz aşısı oldum gece rahatsızlandım üşüdüm başım ağrıdı şuan çok kötüyüm yatıyorum midem falan bulanıyor yan etki mi yaptı bende acaba kolum kalkmıyo
Yok ben devlet hastahanesi ile devam ediyorum bana randevu anca 18 ine çıktı daha geç olsaydı 22. Haftamda falan özele giderdim ayrıca detayliya, bunu beklemezdim yaniBen 19+2yim 21. Haftada detaylı yapıcaz dedi randevu verdi 23-24 te birdaha mı yapılıyor acaba ?
Ben randevuyu daha yeni onayladim benim bu ikili test zamanındaki randevularimda da sorun oluşmadı. Ama ben de duymuştum iptal edilenleri. Umarım edilmez djdnjdjd edilirse özele giderim yine yapacak bir şey yokÖzel de mi araştırma hastanesinde mi yapılacak . Bana araştırma hastanesi de yapıyor ama son anda randevusu iptal olan hastam çok dedi de ben özele gidicem sanırım
Sağlık ocağında ultrason mu varmış ya bizimkinde yok galibaTetanoz aşısını senmi aldın ne kadardı? Bugün ben vuruldum ama sağlık ocağında vardı direk vurdu hemşire bebiş kalp sesini dinledik onceside
Anladım ben direkt özele gidicem artık riske atamam uzak yer bizimkiBen randevuyu daha yeni onayladim benim bu ikili test zamanındaki randevularimda da sorun oluşmadı. Ama ben de duymuştum iptal edilenleri. Umarım edilmez djdnjdjd edilirse özele giderim yine yapacak bir şey yokzaten ilgilerini de begenmezsem böyle baştan savma yaparsa doktor yine başka yere giderim netlestirmek adına
Anladım hangisi kolay olacaksa öyle yap canim sonuçta yine biz ugrasicaz hayırlı güzel haberler alırız inşallahAnladım ben direkt özele gidicem artık riske atamam uzak yer bizimki
Ultrason değil de cihaz var sadece ses dinleniyor. Benimde bugün dinlendiSağlık ocağında ultrason mu varmış ya bizimkinde yok galibakeşke olsaydı ndndjdjd