Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum son 10 yıl ıcınde tetanoz asısı oldu isen yaptırmamayı secebılıyorsun.Şeker olayıda önce kan verıyorsun şekerıne bakıyor dokrorlar 3 aylık sekerınede bakıyor rısklı bır durum var ise seker yuklemesı şart,ama yoksa şart degıl arada bır kontrol ettırmek kaydıyla ve tansıyona falan bakmak kaydı ıle yaptırmamayı secebılıyorsun.yanı en dogru kararı sen ve doktorun ısbırlıgı saglıyor,son karar herzaman bızım

Ben dün tetanoz aşısı oldum gece rahatsızlandım üşüdüm başım ağrıdı şuan çok kötüyüm yatıyorum midem falan bulanıyor yan etki mi yaptı bende acaba kolum kalkmıyo

Ben dün tetanoz aşısı oldum gece rahatsızlandım üşüdüm başım ağrıdı şuan çok kötüyüm yatıyorum midem falan bulanıyor yan etki mi yaptı bende acaba kolum kalkmıyo
Bende oyle olmustum vuruldugumda canım korkma 3 gun agrı yapıyo kolunu kaldıramıyosun.hamıleyken vurulmadım cunku 10 yıl gecmemıs daha en son vuruldugumun uzerınden.

Bende oyle olmustum vuruldugumda canım korkma 3 gun agrı yapıyo kolunu kaldıramıyosun.hamıleyken vurulmadım cunku 10 yıl gecmemıs daha en son vuruldugumun uzerınden.
Ben en son 2018de vurulmuşum sağlık ocağından arayıp 2. Doz için çağırılınca gittim böyle olacağını bilseydim yaptırmazdım çocuklarıma bile kahvaltı hazırlayamadım babaannelerine gönderdim ayağa kalkamıyorum inşallah çabuk geçer

anam o kadın da hep kafa karıştırıyorrr. Sen nereyye gittin nolduu
Kendinizi hatırlatın sağlık ocağına kızlar Hemşireyle aranızı iyi tutun ellerine geçince ararlar mutlaka da
evet hemşire dedi geldiğinde ilk seni arıcam aşı yokmuş
Önce kan alırız sonra şeker yüklemesi ve aşıyı yaparız dedi canım aradı şimdi. Aşı da varmış ayırttırdım pazartesi gelicem dedim
çalışıyorsun di mi sen de? olup işe mi gidiceksin

Sağlık ocağında da yapıyorlar bunu bana alacağım glukoz u yazdı pazartesi alıp gidicem aşımın 2. Dozunu da alıp gidicem nedense herşeyi biz alıp gidiyoruz
Tetanoz aşısını senmi aldın ne kadardı? Bugün ben vuruldum ama sağlık ocağında vardı direk vurdu hemşire bebiş kalp sesini dinledik onceside

Ay bende sabah olduk eve geldim nefesim kesildi başım döndü şuan iyiyim Nisan ayinda tek doz olmuştum kedi tirmalamisti bu ikinci doz oldu birde çocuk 3 aylıkken sana vuralım 5 yılı tamamlayalım ddi hemsire

Özel de mi araştırma hastanesinde mi yapılacak . Bana araştırma hastanesi de yapıyor ama son anda randevusu iptal olan hastam çok dedi de ben özele gidicem sanırım
Ben randevuyu daha yeni onayladim benim bu ikili test zamanındaki randevularimda da sorun oluşmadı. Ama ben de duymuştum iptal edilenleri. Umarım edilmez djdnjdjd edilirse özele giderim yine yapacak bir şey yok zaten ilgilerini de begenmezsem böyle baştan savma yaparsa doktor yine başka yere giderim netlestirmek adına

Anladım ben direkt özele gidicem artık riske atamam uzak yer bizimki

3-4 gündür midem çok kötüydü hep bi ağırlık hissediyordum göğsümde ama fiziksel bi şikayetti hatta buraya da yazmıştım. Bugün kahvaltıdan sonra baya istifra ettim, hamileliğimin ilk mide bulantısı+istifrasını yaşadım 23.haftada şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…