-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.061
Sivilce çok nadir tek tük oluyor allahtan6. Aydan itibariyle normal diye okumuştum fakat yine de insan korkuyor işte
Bir de hamileliğimin başından beri minik minik kabarcıklar/sivilceler var sırtımda, hayatım boyunca sayılı kez sivilce görmüş biri olarak çok şaşırıyorum ya bebek gibi bir cildimiz olacaktı bizim güya hani
uygulamada 22 haftadan beri 6 aylık gözüküyorummKaçıncı haftadan sonra 6 aylık oluyoruz
ben de çayı komple kestim. kahve günde 2 içiyordum 1 e düşürdüümEvet kuzum şase şeklinde kullanıyorum ama çayı biraz fazla kaçırıyorum arada o yüzden demirim eksik olabilir
Hangi uygulamayı kullanıyorsun benimkinde yazmıyor kaç aylık olduğuSivilce çok nadir tek tük oluyor allahtan
uygulamada 22 haftadan beri 6 aylık gözüküyorumm
ben de çayı komple kestim. kahve günde 2 içiyordum 1 e düşürdüüm
Benim de aynıkızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
ben bunları içiyorum. günde 1 sefer aç tok genelde öğle ve ya akşam içiyorum. yoğun çalışıyorum unutuyorum siz içerken bi şeye dikkat ediyor musunuz?
demir ilacını kahvaltıdan 30 dk kadar önce aç atıyorum kahvaltıda da d vitaminini ekmeğe damlatıp yiyorum ama yan etki yapıyo bence bende duygusal olarak çöktüm bu rutine başladıktan beri xDkızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
ben bunları içiyorum. günde 1 sefer aç tok genelde öğle ve ya akşam içiyorum. yoğun çalışıyorum unutuyorum siz içerken bi şeye dikkat ediyor musunuz?
Benim doktor günde 3-4 kaşık içebilirsin ilaç bile sayılmaz bu dedi ama ben de çok kullanmamaya çalışıyorumKızlar geceleri aşırı midem yanıyor. Doktor rennie vermişti. Bunu kaç kaşığa kadar kullanabilirim acaba. Bi kaşık içtim bi kaç saat kesildi yine yanmaya başladı
Ayni sekilde canim, bende demir ilaci hap degil sase. Dogrusunu soylemek gerekirse gun asiri kullaniyorum genelde ilaclari cunku fazla bulanti yapiyor. Gun icerisinde saglikli beslenerek dengeliyorum eksikleri (umuyorum kikızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
Hamilelik+ uygulamasında canım araçlar bölümüne giriyorum. Orada karnım bölümü var ona girince hangi aydaysa o görüntü çıkıyorHangi uygulamayı kullanıyorsun benimkinde yazmıyor kaç aylık olduğu
Hoppy mom vardı aşırı reklam çıkıyor. Bunu indireyimm bakayım bii teşekkür ederimHamilelik+ uygulamasında canım araçlar bölümüne giriyorum. Orada karnım bölümü var ona girince hangi aydaysa o görüntü çıkıyor#reklamdeğil
Ben çay sevmiyorum zaten ama her gün bir fincan türk kahvem var malesef xnxbjdjd değerlerim normaldi en son düşerse azaltirimSivilce çok nadir tek tük oluyor allahtan
uygulamada 22 haftadan beri 6 aylık gözüküyorumm
ben de çayı komple kestim. kahve günde 2 içiyordum 1 e düşürdüüm
Bana doktorum son zamanlarda asi yaptirmis olsan bile ki yaptirali bir yil olmadi henuz, bu bebegin bagisikligi icin yapilacak senin icin degil demisti, bana da mantikli geldi. Zamani gelince yaptiricam asiyi.Ben dün 1.dozu oldum hala neden oldum bilmiyorum ama kolumu asla kaldıramıyorum gram ağrısına uyuyamadım soğuk kompleks yap dedi geçer 3 gün böyle sürermiş ben 2 sene önce de böyle oldum diyorum ki 10 yıl korumalık yokmu öyle bir şey yok denildi bunlar farklı yerlerde okuyorlar sanırım
Aynisi bende de var ya. Saclarimi ki yeni kestirdim, dolasik dolasik uclari, cenem sivilceleniyor surekli ve yanaklarim da hep kirmiziBir de cildim perişan halde, aşırı sivilce çıkartıyorum ve yanaklarım burnum sürekli kızarık geziyorum, hani erkek çocuğuna gebeyken anne güzelleşirdi? Saç dökülmesi de son hız devam ediyor
İlkinde tek doz oldum belki ondan olabilir dicem de bilmiyorum vallaCok enteresan degılmı tıp bılımı aynı tıp bılımı,doktorun dedıgını gectım ınternettekı bılgılerde 10 yol korudugunu hatırlatma dozlarının 10 yılda bır olunması gerektıgı yazıyor.ben kendı doktoruma guvenıyorum aıle hekımımede sordum oda aynısını dedı.belkı daha once hıc olunmadıysa tek doz 10 yıl korumaz ona bırsey dıyemem.ama dıger turlu garıp yanı oyle denılmesı
Gaviscon içiyorum sabah öğlen akşam gece yatmadan 1 kaşık diye yazmışKızlar geceleri aşırı midem yanıyor. Doktor rennie vermişti. Bunu kaç kaşığa kadar kullanabilirim acaba. Bi kaşık içtim bi kaç saat kesildi yine yanmaya başladı
Bana doktorum duzenli ictigin zaman iki uc gune etkisi daha iyi olucak dedi. Benimki emmeli tablet seklinde, ve uzerinde gunde 6 taneden fazla almayin yaziyordu sanirim. Siz de recetesine bi bakin, ama ikinci kasigi icebiliyorsunuz gerekirse diye biliyorumKızlar geceleri aşırı midem yanıyor. Doktor rennie vermişti. Bunu kaç kaşığa kadar kullanabilirim acaba. Bi kaşık içtim bi kaç saat kesildi yine yanmaya başladı
prenatal + Cholin ( oglen gibi- tok, ac alinca midem agriyor)kızlar peki ne ilaçları kullanıyorsunuz? ben aç tok pek dikkat etmiyorum. kafama takıldı.
multivitamin (hap)
d vitamini (sıvı damla)
demir ilacı (hap)
onu da kullanıyorum elika hamilelik var o da güzeel #reklamdeğilHoppy mom vardı aşırı reklam çıkıyor. Bunu indireyimm bakayım bii teşekkür ederim
ben de türk kahvesi illa içerim. Değerlerim iyi ama hgb bi tık düşük anlam veremedimBen çay sevmiyorum zaten ama her gün bir fincan türk kahvem var malesef xnxbjdjd değerlerim normaldi en son düşerse azaltirim
Benim birkaç kere yandı hamurişi, susamlı çörekotlu bişeyler yediğimde. Gece uyutmuyordu ama noldu bilmiyorum şu sıralar yanmıyor. Ilık süt çok iyi geliyordu banaKizlar benim de midem yaniyor ne yesem mide yanmasi oluyor cok kotu birsey ya
Ben de sut iceyim oyleyse yaa maden suyu ictim ama yok gecmiyor ayva yemistim o mu yapti bilmiyorum pirasayi o kadar cok seviyorum ama yedim cayir cayir yandiBenim birkaç kere yandı hamurişi, susamlı çörekotlu bişeyler yediğimde. Gece uyutmuyordu ama noldu bilmiyorum şu sıralar yanmıyor. Ilık süt çok iyi geliyordu bana