- 2 Ekim 2022
- 1.101
- 1.104
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.981
Bende dun ilk defa disardan gordum tekmelerini. Gobegim hop hop ediyordu resmenAy sizde de oluyo mu az önce uzanırken resmen içimde bebişin hareketini hissettim kaydı mı döndü mü artık kolu mu sürttü bilmiyorum aşırı hoş oldu içimtekmelerini vs hissediyodum zaten hem bu hem de ayni anda 2-3 ayrı yerden baskı yaptı falan
Sağlık ocağında da yapıyorlar bunu bana alacağım glukoz u yazdı pazartesi alıp gidicemBi arkadaş hastanesine sorup yazmıştı bunu. Miligrama göre değişiyormuş 1000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
Kayıyorlarmış ya çok komik onun videosunu da gördümAy sizde de oluyo mu az önce uzanırken resmen içimde bebişin hareketini hissettim kaydı mı döndü mü artık kolu mu sürttü bilmiyorum aşırı hoş oldu içimtekmelerini vs hissediyodum zaten hem bu hem de ayni anda 2-3 ayrı yerden baskı yaptı falan
Evet bende olacağım ondan fakat 28-30.haftada dedi bana.Günaydınn herkesebu hafta başı itibariyle ofise döndüm o kadar yorucu oluyor ki katılamadım hiç konuşmalara ne güzel evden çalışıyordum.
Bugün detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım. Dualarınız eksik etmeyin olur mu?
Bu arada benim doktorum da tetanoz aşısı için içinde boğmaca falan olan tek doz bir aşı yaptırırsın 26. Haftada ben sana haber vericem dedi. Başka arkadaşlar da vardı sanırım o aşıdan olacak olan. Öyle hatırlıyorum.
aaaa sağlık ocağında kan alımı 10 a kadar ama nasıl olcakSağlık ocağında da yapıyorlar bunu bana alacağım glukoz u yazdı pazartesi alıp gidicemaşımın 2. Dozunu da alıp gidicem nedense herşeyi biz alıp gidiyoruz
evet yemekten sonra acayip bi ağırlık çöküyorrrAkşamları işten geliyorum bi saat sonra yani 8 buçuk gibi bir uyku çöküyor bi uyuyorum o uyumak. Sizin uyku durumları nasıl
vallahi ayaklarım zor geliyorGünaydınn herkesebu hafta başı itibariyle ofise döndüm o kadar yorucu oluyor ki katılamadım hiç konuşmalara ne güzel evden çalışıyordum.
Bugün detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım. Dualarınız eksik etmeyin olur mu?
Bu arada benim doktorum da tetanoz aşısı için içinde boğmaca falan olan tek doz bir aşı yaptırırsın 26. Haftada ben sana haber vericem dedi. Başka arkadaşlar da vardı sanırım o aşıdan olacak olan. Öyle hatırlıyorum.
1. Dozu bile olamayan ben
Kendinizi hatırlatın sağlık ocağına kızlar Hemşireyle aranızı iyi tutun ellerine geçince ararlar mutlaka daYanlış yere yanit attım nsbxjsjdjjdjd henüz 1. Dozu bile olamadım ona atcaktim
Canan Karatay Türk Tabipler Birliği tarafından sürekli açıklamaları sebepli şikayet edilip meslekten dahi süreli ceza alan biri. Şu an ki bilimsel doğrular çerçevesinde böyle bir açıklama yapması mesleki etiğe bile uymazken bir de çıkıp genel yayınlara konuşması bana çok magazinsel geliyor Eğer bu konuda bir fikri varsa bunu araştırmalarıyla makaleleriyle bilimsel olarak ispat etmesi gerekmez mi? Doğru bile söylüyorsa şu an için bilimsel yolla bana açıklanan ne ise onu doğru kabul etmekten başka çare göremiyorumŞu şeker yüklemesinden dolayı çok kararsızdım zaten.Hamilelikte şeker yüklemesi yapılmaması gerekliymiş. Bebeğide anneyide etkiliyormuş. Benim doktorda prof. Yapılacak dedi. Aman ya insan ne yapacağını şaşırıyor. Yaptirmayacak olan var mı? Birde tetanoz aşısı bile yapılmaz diyor bu Canan Karatay
Oh iyi dedin vallaCanan Karatay Türk Tabipler Birliği tarafından sürekli açıklamaları sebepli şikayet edilip meslekten dahi süreli ceza alan biri. Şu an ki bilimsel doğrular çerçevesinde böyle bir açıklama yapması mesleki etiğe bile uymazken bir de çıkıp genel yayınlara konuşması bana çok magazinsel geliyor Eğer bu konuda bir fikri varsa bunu araştırmalarıyla makaleleriyle bilimsel olarak ispat etmesi gerekmez mi? Doğru bile söylüyorsa şu an için bilimsel yolla bana açıklanan ne ise onu doğru kabul etmekten başka çare göremiyorum
Ya bir şey söylicem benim annem 99 senesinde tetanoz aşısı olmuş. Bana da kendine de bir şey olmadı çok şükür sağlıklıyız. Ben bu deneye güveniyorum açıklamalardan çok sjfdjdk çok hareketli bir bebekmişm aşıdan sonra 2 gün hiç hareket etmemişim bu arada endişelenmiş ama normal demişler.Canan Karatay Türk Tabipler Birliği tarafından sürekli açıklamaları sebepli şikayet edilip meslekten dahi süreli ceza alan biri. Şu an ki bilimsel doğrular çerçevesinde böyle bir açıklama yapması mesleki etiğe bile uymazken bir de çıkıp genel yayınlara konuşması bana çok magazinsel geliyor Eğer bu konuda bir fikri varsa bunu araştırmalarıyla makaleleriyle bilimsel olarak ispat etmesi gerekmez mi? Doğru bile söylüyorsa şu an için bilimsel yolla bana açıklanan ne ise onu doğru kabul etmekten başka çare göremiyorum
Sabah kuzu kaburga yiyin dedi anaaamŞu şeker yüklemesinden dolayı çok kararsızdım zaten.Hamilelikte şeker yüklemesi yapılmaması gerekliymiş. Bebeğide anneyide etkiliyormuş. Benim doktorda prof. Yapılacak dedi. Aman ya insan ne yapacağını şaşırıyor. Yaptirmayacak olan var mı? Birde tetanoz aşısı bile yapılmaz diyor bu Canan Karatay
Evet Canan karatayın dediği şekilde besleniyorsan şeker yüklemesine gerek kalmaz. Ama şahsen ben öyle beslenmiyorum mesela. Doğal tavuk eti yumurta yiyemiyorum domateste hormon var mı yok mu bilmiyorum. Börekti kekti ikram edildi mi yiyorum. O diyor ki anneler düzgün beslensin şeker yüklemesine de gerek kalmasın. Ama şimdi bizde hamilelik şekeri varsa ve bunu öğrenip uygun beslenmeye geçmezsek çok daha tehlikeliŞu şeker yüklemesinden dolayı çok kararsızdım zaten.Hamilelikte şeker yüklemesi yapılmaması gerekliymiş. Bebeğide anneyide etkiliyormuş. Benim doktorda prof. Yapılacak dedi. Aman ya insan ne yapacağını şaşırıyor. Yaptirmayacak olan var mı? Birde tetanoz aşısı bile yapılmaz diyor bu Canan Karatay