Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın 🥰
Bu aldıklarımızı ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Ben bu ayın sonunda yapıp hurçlara kaldırayım diyorum. Aralık ayında da mobilya gelince içini temizleyip dolabına yerleştiririm🥰
ben son aya bırakmayı düşünüyorum yıkayıp ütüleme işini ama rutubet sorunum olmasa ben de yıkayıp dolabını dizerdim acayip heves ettim :3

anne yanı olarak kullanacağım kendi odamda ama şimdiden kalabalık etmemesi için boş bi’ odam var orada kurdum, ileride yanımdan ayırdığım zaman burayı oda yapacağım iyi oldu bütün alışverişlerimi buraya koyuyorum. Bir de şifonyer ve dolap vardı zaten onları da boşalttım bebeğe kullanacağız

Ben 8 sene önce kuzenime almıştım ilk doğumunda ve kolay atlattı, şimdi benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gümüş kapağı sakın unutma dedi 😅 ben de bunların aynısını aldım.
Güşmüşün yara iyileştirme etkisi vardır modern tıpta da ilaçlarda falan kullanılır örneğin silverdin #reklamdeğil. Bazı yara bakımlarında özel gümüş çözeltileri kullanılır hastanede. O yüzden ben çok işe yaradığını ve yerini başka bişeyin tutmayacağını düşünüyorum 😅 İnşallah işe yarar
Ay çok sevindim valla böyle kullanan işe yarayan ve çok iyi diye duyunca içim rahatlıyor. 🥰🥰

Arkadaşlar bu yıkanabilir kumaş bebek bezlerinden kullanmayı düşünenler var mı? Çok hoşuma gittiler evde baya kar ettirir ve sağlıklı da. Hem de çıtçıtlı olduğundan bi yaşına kadar aynı bezi kullanabilirsin falan çok mantıklı. Bir de tuvalet iletişimi yaptırmayı planlayan var mı? Ben o ters sihirbaz şapkasına benzeyen lazımlıklardan bulamadım ikea lilla lazımlık aldım ufak olduğundan çok heyecanlıyım bakalım başarabilecek miyiz :-3 En azından gaz sorunu olmaz ve huzurlu olur bebiş

Arkadaşlar bu yıkanabilir kumaş bebek bezlerinden kullanmayı düşünenler var mı? Çok hoşuma gittiler evde baya kar ettirir ve sağlıklı da. Hem de çıtçıtlı olduğundan bi yaşına kadar aynı bezi kullanabilirsin falan çok mantıklı. Bir de tuvalet iletişimi yaptırmayı planlayan var mı? Ben o ters sihirbaz şapkasına benzeyen lazımlıklardan bulamadım ikea lilla lazımlık aldım ufak olduğundan çok heyecanlıyım bakalım başarabilecek miyiz :-3 En azından gaz sorunu olmaz ve huzurlu olur bebiş
Yıkanabilir bebek bezleri koku ve emicilik açısından bana güven vermiyor açıkcası ha bire çocuğu temizlemek zorunda kalırım gibi geliyor 🥹
Diğer bahsettiğin nedir hiç bir fikrim yok 😅 Lazımlık tuvalet eğitimi zamanı alınmıyo mu

Yıkanabilir bebek bezleri koku ve emicilik açısından bana güven vermiyor açıkcası ha bire çocuğu temizlemek zorunda kalırım gibi geliyor 🥹
Diğer bahsettiğin nedir hiç bir fikrim yok 😅 Lazımlık tuvalet eğitimi zamanı alınmıyo mu
Bilmiyorum ben de hiç kullanmadım ama sanırım ilerki aylarda alıcam denemek istedi canım :-D dün çocuklar duymasın izliyodum selami bebek bezine çok para gidiyo diye amerikan bez alıyodu ordan aklıma geldi xD
Tuvalet iletişimi de işte bebek tuvaleti geldiği zaman altına yapmak istemiyomuş ve öncesinde bazı hareketleriyle bunu belli ediyomuş bunu fark ettiğin zaman altına yapmadan onu tuvalete ya da lazımlığa vs tutarak tuvaletini yaptırtırsan bebiş bu durumdan memnun kalıyomuş falan bunla ilgili bi teori. Hem dik tuttuğumuz için rahatça tuvaletini yaptığından gaz sorunu olmuyo hem de altına yapıp pislik içinde durmak zorunda bırakılıp huzursuz olmuyo vs diyolar o yüzden onu da deniycem ama sinyalleri anlama kısmı zor gibi İnşallah başarabilirim :-3

Bilmiyorum ben de hiç kullanmadım ama sanırım ilerki aylarda alıcam denemek istedi canım :-D dün çocuklar duymasın izliyodum selami bebek bezine çok para gidiyo diye amerikan bez alıyodu ordan aklıma geldi xD
Tuvalet iletişimi de işte bebek tuvaleti geldiği zaman altına yapmak istemiyomuş ve öncesinde bazı hareketleriyle bunu belli ediyomuş bunu fark ettiğin zaman altına yapmadan onu tuvalete ya da lazımlığa vs tutarak tuvaletini yaptırtırsan bebiş bu durumdan memnun kalıyomuş falan bunla ilgili bi teori. Hem dik tuttuğumuz için rahatça tuvaletini yaptığından gaz sorunu olmuyo hem de altına yapıp pislik içinde durmak zorunda bırakılıp huzursuz olmuyo vs diyolar o yüzden onu da deniycem ama sinyalleri anlama kısmı zor gibi İnşallah başarabilirim :-3
Aa şaşırdım ilkmkez duydum 😅 Yok o iş benlik değil güzel güzel yapsın bezine 😂

Kızlar son bir kaç gündür bebiş o kadar hareketli ki sasiriyorum, hiç mi uyumuyor bu 😂
Ozellikle geceleri en az 4 5 defa utanıyorum mesaneme baskı yapıyor resmen uykusuz kaldım bugün
Evet benim bebo 22. hafta gibi çakıp duruyodu böyle çok acayip zıplatan güçlü tekmeler attı 3-4 defa. Sonra 23. hafta doğru düzgün hareket etmiyodu şimdi 24'e girdim habire kımıldanıyo durmuyo ama o sert tekmelerden çakmıyo nedense artık 🤔

Evet benim bebo 22. hafta gibi çakıp duruyodu böyle çok acayip zıplatan güçlü tekmeler attı 3-4 defa. Sonra 23. hafta doğru düzgün hareket etmiyodu şimdi 24'e girdim habire kımıldanıyo durmuyo ama o sert tekmelerden çakmıyo nedense artık 🤔
Hem aşırı mutlu oluyorum en ufak kipirti içimi rahatlatıyor ama şimdiden böyleyse ilerleyen haftalarda naneyi yemişiz demektir 🤣

Bana verdi üzerine de detaylı ultrason randevu günümü yazmıştı. Kan vermeye gittim. 1 hafta sonra kan verdiğim yerden sonuçları aldım yani usg kan birlikte o yüzden vermemiş olabilir sana. Sonucun ne zaman çıkıcak?

Ben çalışıcağım için bana gerekli olacak ama ya emmezse falan diye lazım olursa alırım dedim aynen
Olabilir kuzucum evet. Ultrason sonucumu verdiler falan yorumu okuyunca acaba istemem mi gerekiyordu diye üzülmüştüm. Sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ki balım hiç bir şey demediler. 2 hafta sonra sonuçlar ile kontrole gel dedi sadece

Kızlar göğüs ucu koruyucusu olarak gümüş kapak alan var mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce kullanan oldu mu yararlı mı? Krem olarak bunu aldım iyi mi sizce gümüş kapakta aldım.
Ben de bu kremden aldım şimdi dudağıma sürüyorum arada😅 çok güzel iyileştiriyor
Hee ben işte 😅 Ben 30. Haftada alışberişe başlayacaktım 22de neredeyse bitirdim 😂

Ben 8 sene önce kuzenime almıştım ilk doğumunda ve kolay atlattı, şimdi benim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gümüş kapağı sakın unutma dedi 😅 ben de bunların aynısını aldım.
Güşmüşün yara iyileştirme etkisi vardır modern tıpta da ilaçlarda falan kullanılır örneğin silverdin #reklamdeğil. Bazı yara bakımlarında özel gümüş çözeltileri kullanılır hastanede. O yüzden ben çok işe yaradığını ve yerini başka bişeyin tutmayacağını düşünüyorum 😅 İnşallah işe yarar
Çok mantıklı bi açıklama gümüş kapağa ikna oldum 😂😂
Benimki de böyle bişi prego markası. Ama anne yanı olmuyor benim ki

Ya bu dediğini gördüm o zamanlar benim beynim de baya ışık çakmıştı ama unutmuşum tekrar hatırlattın. Bi kadın videosunu çekmişti, yeni doğmuş bebişini öyle lavaboya götürüyordu. Tam hatırlayamıyorum ama bi sesle dediğin gibi anlıyordu
Olabilir kuzucum evet. Ultrason sonucumu verdiler falan yorumu okuyunca acaba istemem mi gerekiyordu diye üzülmüştüm. Sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ki balım hiç bir şey demediler. 2 hafta sonra sonuçlar ile kontrole gel dedi sadece
Hangi hastanede yaptırdın? Tahlil verirken kanı sen mi teslim ettin?

Ben de öyle istiyorum aslında ama ablamlar biraz acele ediyorlar hurçlarız birşey olmaz dediler çok kararsız kaldım öyle olunca
Ben erkenden hazırlamayı düşünüyorum çantayı falan ilkinde 34-35 de yaparım dedim bir anda 28 de yatınca her şey yarım yamalak olmuştu şükür o zaman doğmadı ama hazırlıksız yakalanıp o telaşı bir daha yaşamak istemiyorum 😇

X