- 9 Ağustos 2016
- 6.299
- 20.695
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.321
Ben de öyle istiyorum aslında ama ablamlar biraz acele ediyorlar hurçlarız birşey olmaz dediler çok kararsız kaldım öyle olunca
Bak yapmalıyıııızzz galibaaaBen erkenden hazırlamayı düşünüyorum çantayı falan ilkinde 34-35 de yaparım dedim bir anda 28 de yatınca her şey yarım yamalak olmuştu şükür o zaman doğmadı ama hazırlıksız yakalanıp o telaşı bir daha yaşamak istemiyorum
prema sundari diye bi kız var youtube'da o türkçe anlatıyodu bunu elimination communication diye bakınca daha çok şey çıkıyo :3Ya bu dediğini gördüm o zamanlar benim beynim de baya ışık çakmıştı ama unutmuşum tekrar hatırlattın. Bi kadın videosunu çekmişti, yeni doğmuş bebişini öyle lavaboya götürüyordu. Tam hatırlayamıyorum ama bi sesle dediğin gibi anlıyordu
ay çok korkunçlu neden öyle olmuştu ki rahim açılması falan mı olmuştu?Ben erkenden hazırlamayı düşünüyorum çantayı falan ilkinde 34-35 de yaparım dedim bir anda 28 de yatınca her şey yarım yamalak olmuştu şükür o zaman doğmadı ama hazırlıksız yakalanıp o telaşı bir daha yaşamak istemiyorum
Herkesin kendi tercihi tabi ama mesela ben pijama falan daha erken ya diyerek almamıştım bir anda yatınca nine pijaması falan getirmişlerdi bebeğin çoğu şeyi yarım yamalaktı yıkanmadığı için ben o telaşı yaşamamak için hazırlıcam varsın iki iş çıksın yaparım modundayım, geçenlerde kurutma makinesine atılınca ütüye gerek kalmaz falan filan diye duydum ama daha soramadım bilen var mı acaba daha iyi toz çekiyor diye kurutmaya atmak yeterli denilmiş bir doktor şeyinde görmüştüm de hatırlayamadımBak yapmalıyıııızzz galibaaa
28.haftamda 4 cm açılmam vardı ve doğum sancılarım başlamıştı ama ilaç ciğer geliştirici ve bol bol dinlenmeyle 39 a kadar dayandımprema sundari diye bi kız var youtube'da o türkçe anlatıyodu bunu elimination communication diye bakınca daha çok şey çıkıyo :3
ay çok korkunçlu neden öyle olmuştu ki rahim açılması falan mı olmuştu?
Ben de bundan alıcammmAa fotoğraf yüklenmemişşşEki Görüntüle 3501500
Ay ben de bundan almıştım ekru olanından çok tatlı bir model Önce müslinle bir suyunu alıp sonra bunla sararızEIFIN Bambu Balık Nakışlı Bebek Havlu Kundak Ve Kese Seti
Banyo havlumuzu da aldım fiyat çok iyi bu arada almak isteyen varsa #reklamdeğil
Ben sonlara bırakıcam canım Zaten tozunu atmak mesele ama sen bilirsin Tekrar yıkamam gerekir şimdi yaparsam ben kendimi tanıyorum. Allah korusun erken hastaneye yatış galan diyorsanız Hastane çantasının içindekileri yıkayın hazırlayın madem duramıyorsunızKızlar günaydın
Bu aldıklarımızı ne zaman yıkayıp ütülemeyi düşünüyorsunuz? Ben bu ayın sonunda yapıp hurçlara kaldırayım diyorum. Aralık ayında da mobilya gelince içini temizleyip dolabına yerleştiriririm diyorum
ay ben de bunu aldım ama henüz açamadım Hareketli bir hafta oldu benim için tüm kargolar kutularda bir odayı doldurdu Kargocular da beni influencer falan sanmış olabilirMadre modeli evet anne yanı oluyor
Sağ ol canım. Bilemiyorum bir fark hissedemedim açıkçası. Öğretmen olunca mecburen. Bu ilk çocuk da değil. Pek oturamıyorum açıkçası.kıyamam ya geçmiş olsunn. peki senin nasıl günlük hayatın canım ayakta çok duruyor musun?peki bi faydası oldu mu kan sulandırıcının sence?
Ben yarın alışveriş merkezi turu yapmayı planlıyorumyarın 11.11 özel bir indirim bir şey olursa yazalım kızlar Ateş düşürücü alamadım henüz
Bir de park yatağın içi için alez çarşaf ne aldınız
Ben ateş düşürücü olarak ebebekten bunu aldım dün canım. Herkes alıyordu valla fiyatıda gayet iyiydi.yarın 11.11 özel bir indirim bir şey olursa yazalım kızlar Ateş düşürücü alamadım henüz
Bir de park yatağın içi için alez çarşaf ne aldınız
Aman dikkat et ben dün neredeyse 3saat mağazadan çıkamadım ve bugün pertim çıkmış durumdaBen yarın alışveriş merkezi turu yapmayı planlıyorum
Geçen gittim bende öyle oldum ama ekstra güç geliyor insanaAman dikkat et ben dün neredeyse 3saat mağazadan çıkamadım ve bugün pertim çıkmış durumda
Öncelikle geçmiş olsun canım bende 24.haftamdayım geçen hafta vajinal enfeksiyon durumu yaşadım. Fitil verdi atmaya çalışırken çok kötü ettim kanattım hatta çok korktumKızçeler ben bu hafta 24. Haftaya girdim. Sanırım 3. Trimester de hafiften yüklenmeye başlıyor. Uyurken çok dönerim bir tık zorlanmaya başladımşimdi size bazı sorularım var.
- göğüs ucunuzda kuruluk hissediyor musunuz?
- mantar olan var mı aranızda? Benim geçen hafta aşırı bir kaşınmam oldu. Fucidinle kaşınma yok denecek kadar azaldı. Şimdi de kaşınan yerde sanki kılcal damar çatlamış gibi bir kanama var. Çok ince toplu iğne başı kadar oldu. Mantardan böyle birşey olur mu?
Evet evet geldi mağazaya girince ama sonra kendimi iki tabureyi birleştirip ayaklarımı uzatıp otururken buldum mağaza içindeGeçen gittim bende öyle oldum ama ekstra güç geliyor insana
Canım ben kokulu akıntı şikayetiyle bir ay önce doktora gittiğimde “vagihex” diye bir fitil yazdı, 350 lira gibi bir fiyatı var. Kasıntı ve kokulu akıntı sorunum geçti.Kızçeler ben bu hafta 24. Haftaya girdim. Sanırım 3. Trimester de hafiften yüklenmeye başlıyor. Uyurken çok dönerim bir tık zorlanmaya başladımşimdi size bazı sorularım var.
- mantar olan var mı aranızda? Benim geçen hafta aşırı bir kaşınmam oldu. Fucidinle kaşınma yok denecek kadar azaldı. Şimdi de kaşınan yerde sanki kılcal damar çatlamış gibi bir kanama var. Çok ince toplu iğne başı kadar oldu. Mantardan böyle birşey olur mu?
Ben de bu kremden aldım şimdi dudağıma sürüyorum aradaçok güzel iyileştiriyor
Oh şifa olsun. Süper o zaman bende aldım bakalım fayda etsin iyi gelsin
Çok mantıklı bi açıklama gümüş kapağa ikna oldum
Al gitsin gümüş kapak
Ben vakumlu hurcta saklamayı düşünüyorum öyle hava ile temas etmediği için beklese de sorun olmaz benceBen erkenden hazırlamayı düşünüyorum çantayı falan ilkinde 34-35 de yaparım dedim bir anda 28 de yatınca her şey yarım yamalak olmuştu şükür o zaman doğmadı ama hazırlıksız yakalanıp o telaşı bir daha yaşamak istemiyorum
Geçmiş olsun canım göğüs ucumu hiç takip etmediğimi fark ettim Kaşıntı gibi bir şey mi oluyorKızçeler ben bu hafta 24. Haftaya girdim. Sanırım 3. Trimester de hafiften yüklenmeye başlıyor. Uyurken çok dönerim bir tık zorlanmaya başladımşimdi size bazı sorularım var.
Olabilir sadece onlar çok kırıştırıyor Onu hesaba kattığında sorun olmaz diyorsanBen vakumlu hurcta saklamayı düşünüyorum öyle hava ile temas etmediği için beklese de sorun olmaz bence