Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Bende 34 haftalik hamileyim sizin ayinizda dış ağrısı için iki kutu antibiyotik bitirdim Dr enfeksiyon daha zararlı demişti bence drunuza danışmadan birakmayin

Kızlar yaa gece boyu bebeğim hiç uyanmadı, acikmiyor mu bu çocuk anlamiyorum ki zorla kaldırıp emziriyorum ağzına bir kaç damla gidiyorsa iyi, asla uyanmıyor normal değil bu durum sanki bayılmış gibi yatıyor yavrum ne yapacağımı şaşırdım yine ben cok üzülüyorum onu böyle görünce, sarılıktan dolayı ilk doğduğunda böyleydi tedavi oldu biraz düzeldi doktor da sarilik tehlikesi kalmadı dedi ama şimdi yine aynı oldu nasıl uyandırıp da besleyeceğım ben bu çocuğu? Çok korkuyorum hasta mı acaba diye.

İlik suyla ayaklarına su tutup uyandirmaya çalışsan altını degistirsen hani rahatsız etsen de uyanmiyor mu

Ay benimki de hiç uyumadı sıfır uykudayım resmen
Sarılık değeri kaçtı canım günlük çişli kaç bez alıyorsunuz en az 6 çişli bez alıyorsan iyi besleniyordur sarılığı da düşer uyanmadığında biz bezini acıyoruz o zaman uyanıyor

Aynısı oldu bende de. Hem doğumdan sonra hastahanede uyuyamadim eve geldik falan iki gün süt yok gibiydi bebek sabaha kadar mahfetri kendini aglamaktan, pişik vs sandık biz anlayamadik. En son sabah ben de eşimi gönderdim mama al diye. Hastahanede ufak bir şişede yapılmış mama vermislerdi 15 dk meme 3 veya 30 unuttum simdi cc mama şeklinde. Biz onu oda degisirken telasla kaybettik. Hemsireler de meme verin zaten artık diyince öyle kaldi. Mamayi verince doydu da kendine geldi biraz. Zaten sonralari bez sayısı da arttı. İlk muayene 3 günlükken kilo vermişti zaten 300 gram civarı. 5. Gün tekrar çağırdılar kilo almıştı +200. Ama mamayi ben sütüm geldiği an kestim yani max 2-3 öğün kullandık. Mama çok uyku yapıyordu uyandırıp emziremiyorum diye azaltip kestik. Doktor da iyi bu şekil devam edin dedi zaten. O yüzden kirli bezi de yeterliyse zaten doyuyordur sıkma canını doktoruna da danisirsin
Aynen ama şükür ki gece yine uyudu sağolsun anasını düşündü sjbshshdjdjd sabah 5 gibi uyandi onda zor uyudu biraz olsundu hala uykum var imdaaat....

Ben de artık gece yaptiricam banyosunu gece güzel uyusun gündüz bakarız artık sjbsjshdjsjdj
Söylemişler gerçi ama ben de ilk altını değişince uyanıyor uyanmayacaksa da veya babasi uyandırıp ayaklarıyla vs uğraşıyor, öyle yapinca da mi uyanmiyor

Bilen bana da söylesin sjsbhshzbshzjjd ben uyku sever bir birey-im(dim) snhdhsjdjdjjd şuan uyanık, enerjim yetmiyo nsbbvsvbnsns
Bence bir deneyin acıkınca kendi kendine ağlayarak uyanıyor mu.. benim çocuklarım kendisi uyanirdi ekstra uyandirmazdim sariliklari da geçmiştir sanırımbenim çocuklarım genel olarak akşam 8 de gece uykusuna geçerdi sonra 12 sonra sabah 4 sabah 8 de de güne baslarlardi 1 saat erken yada geç.. uyuyan cocuguda uyandırmak haksızlık geliyor belki isimede geliyor sonuçta uyuyarakta büyüyecek ama tabiki sarilik vs yoksa ve kendi kendine uyaniyorsa kilo artışı güzel ilerliyorsa

Mesela gündüz deneyin kendisi uyaniyormu emzirip uyuduktan sonra.. ardından geceyi deneyin gibi
Ben zaten alarm kurmuyorum artık. Kendi uyanıyor gece mesela 11 de uyuttum 2 gibi ben uyandırdım duş aldirinca daha cok uyuyor o yüzden jsnxjdnd öğlen duş aldirmistim öğlen de uyudu baya zorla uyandirdik banyodan sonra çok uyuyor. Sarılığı belki yok kadar aza düşmüştür gözle görülür renk kalmadı şükür. Normalde gece 2 gibi emzirip yatirdiysam 5 gibi falan kendi mizikliyor zaten. Dün duşa rağmen yine sabah 5 gibi kendi uyandi ben zaten yorgunluktan alarmimi duymuyorum onu fark ettim jdbxhdbxjx duş aldığı günler istisna dışında ellemiyorum uyaniyor zaten acıkınca

Selam kızlar. Size bir şey danışacağım. Yeni doğan bebeklerin yatağında yorgan, yastık, oyuncak olmasın, üstünü örtmeyin diyorlar. Yeni doğanlar için uyku tulumu aldınız mı aldıysanız nasıl birşey kullanışlı olur. Havalarda hala soğuk yani sıcak tutmak zorundayız bebişleri

Kızlar uyku konusu açılmışken siz kac saat uyuyabiliyosunuz? Benim sütüm az söylemistm. Uyuyamadigimdan da olabilir mi? Öyle bi döngüdeyiz ki acıkıyor meme + mama veriyorum hemen kusmasın diye biraz kucakta dik bekletiyorum daha sonra uyurken kusarsa diye bekliyorum derken kusuyor ve uyaniyor acıkıyo agliyo. Napcam böyle ya. Doktora kac ml mama vereyim dedim her cocuk farklidir dedi deneyeceksin dedi. Nasi anlycam hep kusuyo

Ben uyku tulumu almadım henüz dönmediği için ihtiyaç duyarsam almayi düşünüyorum. Şuan üstüne örttüğüm battaniyesini vs kolunun altindan geçirip öyle yatırıyorum, kundak da yapmadigim için refleksle ellerini çırpıyor çoğu zaman o yüzden kol altına geçirince yüzüne cekme ihtimali kalmıyor. Dönmeye başlayınca bakalim nasil olacak ev de 22 derece max rahat uyuyor bence bi de kızmayın nxbjsndjdd eldiven de takmıyorum hatta altındaki patikli donu çıkarınca daha güzel uyuduğunu fark ettim çorap da sevmiyo bu bebe herhalde sjxbjsbdjsndjd ben de çözümü üstüne kalın örterek buldum. Göğüs ve sırtını kontrol ediyorum arada, sıcak oluyor zaten yeto

Owli uyku gurusu aldı halası ama ben sevemedim onu ya. Biraz büyüsün yanları açıp sonbaharda kullanıcam. Yarım kundak yapacaktım ama asla kabul etmedi. Kollarını çıkarsın diye uyku uyumadı debelenip durdu.
Battaniye örtüyorum. Belinden yukarısını örtmüyorum ve kollarını da dışarda tutuyorum. Şimdilik çareyi böyle buldum.

Canım fazlayi kusuyorlar genelde diye biliyorum ben. Bi de gazını alayım derken çok sarsınca da kusabiliyor. Veya gazi varsa ikinirken de mideden geri tepiyo sütü ve süt cidden dinlenip uyku uyuyun a artıyor bence bi de bol su diğer şeyleri bilmiyorum ama en çok bunlar bende işe yaradı. Hastahaneden ilk çıktığımızda sütüm yoktu resmen uykusuzluktan, sonra uyuyunca düzeldi işte mama belki çok geliyorsa onu azaltıp bi gözlemle istersen durums göre anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…