- 18 Mart 2023
- 160
- 191
- 23
- 36
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.501
Bende 34 haftalik hamileyim sizin ayinizda dış ağrısı için iki kutu antibiyotik bitirdim Dr enfeksiyon daha zararlı demişti bence drunuza danışmadan birakmayinMerhaba arkadaşlar öncelikle bebekleriniz hayirli birer evlat olsun.Darisi bekleyen tüm arkadaşlaraSizlere bir şey sormak istiyorum aranızda gebelikte antibiyotik kullanan oldu mu kullanan arkaslarin bebeklerinde bir sıkıntı var mı ben suan kullanıyorum augmentin 5.gundeyim hala tam iyilesmedim 7 günlük normalde tedavi ama içim hiç rahat değil o yüzden bırkasim var 25 haftalık bebbek şuan.
Teşekkür ediyorum
Bende 34 haftalik hamileyim sizin ayinizda dış ağrısı için iki kutu antibiyotik bitirdim Dr enfeksiyon daha zararlı demişti bence drunuza danışmadan birakmayin
İlik suyla ayaklarına su tutup uyandirmaya çalışsan altını degistirsen hani rahatsız etsen de uyanmiyor muKızlar yaa gece boyu bebeğim hiç uyanmadı, acikmiyor mu bu çocuk anlamiyorum ki zorla kaldırıp emziriyorum ağzına bir kaç damla gidiyorsa iyi, asla uyanmıyor normal değil bu durum sanki bayılmış gibi yatıyor yavrum ne yapacağımı şaşırdım yine ben cok üzülüyorum onu böyle görünce, sarılıktan dolayı ilk doğduğunda böyleydi tedavi oldu biraz düzeldi doktor da sarilik tehlikesi kalmadı dedi ama şimdi yine aynı oldu nasıl uyandırıp da besleyeceğım ben bu çocuğu? Çok korkuyorum hasta mı acaba diye.
Ay benimki de hiç uyumadı sıfır uykudayım resmenKızlar yaa gece boyu bebeğim hiç uyanmadı, acikmiyor mu bu çocuk anlamiyorum ki zorla kaldırıp emziriyorum ağzına bir kaç damla gidiyorsa iyi, asla uyanmıyor normal değil bu durum sanki bayılmış gibi yatıyor yavrum ne yapacağımı şaşırdım yine ben cok üzülüyorum onu böyle görünce, sarılıktan dolayı ilk doğduğunda böyleydi tedavi oldu biraz düzeldi doktor da sarilik tehlikesi kalmadı dedi ama şimdi yine aynı oldu nasıl uyandırıp da besleyeceğım ben bu çocuğu? Çok korkuyorum hasta mı acaba diye.
Hadi sağlıcakla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kuzuGidiyoruzz birazdannn
Aynısı oldu bende de. Hem doğumdan sonra hastahanede uyuyamadim eve geldik falan iki gün süt yok gibiydi bebek sabaha kadar mahfetri kendini aglamaktan, pişik vs sandık biz anlayamadik. En son sabah ben de eşimi gönderdim mama al diye. Hastahanede ufak bir şişede yapılmış mama vermislerdi 15 dk meme 3 veya 30 unuttum simdi cc mama şeklinde. Biz onu oda degisirken telasla kaybettik. Hemsireler de meme verin zaten artık diyince öyle kaldi. Mamayi verince doydu da kendine geldi biraz. Zaten sonralari bez sayısı da arttı. İlk muayene 3 günlükken kilo vermişti zaten 300 gram civarı. 5. Gün tekrar çağırdılar kilo almıştı +200. Ama mamayi ben sütüm geldiği an kestim yani max 2-3 öğün kullandık. Mama çok uyku yapıyordu uyandırıp emziremiyorum diye azaltip kestik. Doktor da iyi bu şekil devam edin dedi zaten. O yüzden kirli bezi de yeterliyse zaten doyuyordur sıkma canınıSüt gelmediği ilk 2 gün kirli bez sayımız daha azdı şimdi maşallahı var hatta bıktırıyorrahatça uyuyor da, pazartesi kontrolümüz var bakalım şimdilik ilk haftada kilo verme haftası demişti doktor. Sonradan alması gerekiyormuş
Aynen ama şükür ki gece yine uyudu sağolsun anasını düşündü sjbshshdjdjd sabah 5 gibi uyandi onda zor uyudu biraz olsunduwarcrew ay aynı şeyi yaşıyorum akşam banyo yaptırmak lazımmış mışıl mışıl uyudu sabah şimdi uyumuyor kızçe
maya91 kuzum dualarımız seninle her şey güzel olacak sen yine de müsait olduğun bir zamanda bize de haber ver içimizi rahatlat canım
Az kaldı canım eli kulağındadır seninkininde sağlıcakla gelsin inşallah
Sağma makinen varsa 10 dk sağ çok güzel üç çıkartıyor sen nasılsın nasıl geçti ameliyatın
Söylemişler gerçi ama ben de ilk altını değişince uyanıyor uyanmayacaksa da veya babasi uyandırıp ayaklarıyla vs uğraşıyor, öyle yapinca da mi uyanmiyorKızlar yaa gece boyu bebeğim hiç uyanmadı, acikmiyor mu bu çocuk anlamiyorum ki zorla kaldırıp emziriyorum ağzına bir kaç damla gidiyorsa iyi, asla uyanmıyor normal değil bu durum sanki bayılmış gibi yatıyor yavrum ne yapacağımı şaşırdım yine ben cok üzülüyorum onu böyle görünce, sarılıktan dolayı ilk doğduğunda böyleydi tedavi oldu biraz düzeldi doktor da sarilik tehlikesi kalmadı dedi ama şimdi yine aynı oldu nasıl uyandırıp da besleyeceğım ben bu çocuğu? Çok korkuyorum hasta mı acaba diye.
Bilen bana da söylesin sjsbhshzbshzjjd ben uyku sever bir birey-im(dim) snhdhsjdjdjjd şuan uyanık, enerjim yetmiyo nsbbvsvbnsnsKızlar biz bu gece uyandırıp beslemeyi ne zaman kesicez? 2-3 saatte bir uyandırıyoruz kesintisiz ne zaman uyicak
Hafi kolay dogumların olsun canımGidiyoruzz birazdannn
Bence bir deneyin acıkınca kendi kendine ağlayarak uyanıyor mu.. benim çocuklarım kendisi uyanirdi ekstra uyandirmazdim sariliklari da geçmiştir sanırımBilen bana da söylesin sjsbhshzbshzjjd ben uyku sever bir birey-im(dim) snhdhsjdjdjjd şuan uyanık, enerjim yetmiyo nsbbvsvbnsns
Mesela gündüz deneyin kendisi uyaniyormu emzirip uyuduktan sonra.. ardından geceyi deneyin gibiBilen bana da söylesin sjsbhshzbshzjjd ben uyku sever bir birey-im(dim) snhdhsjdjdjjd şuan uyanık, enerjim yetmiyo nsbbvsvbnsns
Bence bir deneyin acıkınca kendi kendine ağlayarak uyanıyor mu.. benim çocuklarım kendisi uyanirdi ekstra uyandirmazdim sariliklari da geçmiştir sanırımbenim çocuklarım genel olarak akşam 8 de gece uykusuna geçerdi sonra 12 sonra sabah 4 sabah 8 de de güne baslarlardi 1 saat erken yada geç.. uyuyan cocuguda uyandırmak haksızlık geliyor belki isimede geliyor sonuçta uyuyarakta büyüyecek ama tabiki sarilik vs yoksa ve kendi kendine uyaniyorsa kilo artışı güzel ilerliyorsa
Ben zaten alarm kurmuyorum artık. Kendi uyanıyor gece mesela 11 de uyuttum 2 gibi ben uyandırdım duş aldirinca daha cok uyuyor o yüzden jsnxjdnd öğlen duş aldirmistim öğlen de uyudu baya zorla uyandirdik banyodan sonra çok uyuyor. Sarılığı belki yok kadar aza düşmüştür gözle görülür renk kalmadı şükür. Normalde gece 2 gibi emzirip yatirdiysam 5 gibi falan kendi mizikliyor zaten. Dün duşa rağmen yine sabah 5 gibi kendi uyandi ben zaten yorgunluktan alarmimi duymuyorum onu fark ettim jdbxhdbxjx duş aldığı günler istisna dışında ellemiyorum uyaniyor zaten acıkıncaMesela gündüz deneyin kendisi uyaniyormu emzirip uyuduktan sonra.. ardından geceyi deneyin gibi
Ben uyku tulumu almadım henüz dönmediği için ihtiyaç duyarsam almayi düşünüyorum. Şuan üstüne örttüğüm battaniyesini vs kolunun altindan geçirip öyle yatırıyorum, kundak da yapmadigim için refleksle ellerini çırpıyor çoğu zaman o yüzden kol altına geçirince yüzüne cekme ihtimali kalmıyor. Dönmeye başlayınca bakalim nasil olacakSelam kızlar. Size bir şey danışacağım. Yeni doğan bebeklerin yatağında yorgan, yastık, oyuncak olmasın, üstünü örtmeyin diyorlar. Yeni doğanlar için uyku tulumu aldınız mı aldıysanız nasıl birşey kullanışlı olur. Havalarda hala soğuk yani sıcak tutmak zorundayız bebişleri
Owli uyku gurusu aldı halası ama ben sevemedim onu ya. Biraz büyüsün yanları açıp sonbaharda kullanıcam. Yarım kundak yapacaktım ama asla kabul etmedi. Kollarını çıkarsın diye uyku uyumadı debelenip durdu.Selam kızlar. Size bir şey danışacağım. Yeni doğan bebeklerin yatağında yorgan, yastık, oyuncak olmasın, üstünü örtmeyin diyorlar. Yeni doğanlar için uyku tulumu aldınız mı aldıysanız nasıl birşey kullanışlı olur. Havalarda hala soğuk yani sıcak tutmak zorundayız bebişleri
Canım fazlayi kusuyorlar genelde diye biliyorum ben. Bi de gazını alayım derken çok sarsınca da kusabiliyor. Veya gazi varsa ikinirken de mideden geri tepiyo sütüKızlar uyku konusu açılmışken siz kac saat uyuyabiliyosunuz? Benim sütüm az söylemistm. Uyuyamadigimdan da olabilir mi? Öyle bi döngüdeyiz ki acıkıyor meme + mama veriyorum hemen kusmasın diye biraz kucakta dik bekletiyorum daha sonra uyurken kusarsa diye bekliyorum derken kusuyor ve uyaniyor acıkıyo agliyo. Napcam böyle ya. Doktora kac ml mama vereyim dedim her cocuk farklidir dedi deneyeceksin dedi. Nasi anlycam hep kusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?