Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin küçük prens ben hiç erkek beklemiyordum ya 20. Haftaya kadar göstermeyen erkek bebiş Hadi gözünüz aydın
Teşekkür ederim kuzum ben de açıkçası şok oldum yani garanti kiz diyordum artık, favorilerime eklediğim ne varsa hepsini silip yeni alacaklar listesi oluşturmam gerekiyor

İdrarımın geldiğini sadece ayaktayken anlıyorum. Uyurken öyle bir birikiyormuş ki ayağa kalkamıyorum, zor yürüyorum sanki patlayacakmış gibi

Teşekkür ederim kuzum ben de açıkçası şok oldum yani garanti kiz diyordum artık, favorilerime eklediğim ne varsa hepsini silip yeni alacaklar listesi oluşturmam gerekiyor
Olsun önceki belirsizlikten kurtuldun şimdi her şey daha kararında daha için rahat ederek olur

Aa öyle mi duymamıştım o zaman onu eleyeyim şimdilik
Aynen ben de 999 kovalıyorum
Ayy ne güldüm akşam akşam maya alemsin kız bu arada biz adaşız senle anladığım kadarıyla
Hadi yaa ahhahah şansa bak
Aldım ben biberon da aldım şimdi indirimde baya ben daha önce almıştım maalesef. sütü sağıp bebeği biberona da alıştırmak istiyorum bilemiyorum mümkün mü.
Ay ben de aldım şimdi ParlayanGece nin aldıklarından ama şeffafı yoktu mavi aldım

Benim de aynı 9 kg ama ben 69 kg ile başladım 172 boyum

Olsun önceki belirsizlikten kurtuldun şimdi her şey daha kararında daha için rahat ederek olur
Ay evet kesinlikle bilmemek kadar kötü bir şey yok. Onun haricinde perinatolog üç hafta sonra tekrar çağırdı, kalbi incelerken emin olamadığı bir şey oldu o yüzden tekrar gitmem gerekecek

Ne kadar şanslısınız ben be yemek istediğimi bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-31-21-58-18-499_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 20
Tiroit yüksek olanlar düzenli tahlil veriyor mu? Benim azcık yükselmişti ilaç kullandım düştü sonra ilacı bıraktım yeniden tahlil vermeli miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…