- 11 Temmuz 2024
- 852
- 1.695
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.921
Yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin küçük prens ben hiç erkek beklemiyordum ya 20. Haftaya kadar göstermeyen erkek bebiş
Aa öyle mi duymamıştım o zaman onu eleyeyim şimdilikŞu gümüş kapağı 999 ayar alın diyolarrr
Ayy ne güldüm akşam akşam maya alemsin kız bu arada biz adaşız senle anladığım kadarıylaAynen ben de sorcam soruşturcam eski keriz acemi özo yok cmmvmv
Aldım ben biberon da aldım şimdi indirimde baya ben daha önce almıştım maalesef. sütü sağıp bebeği biberona da alıştırmak istiyorum bilemiyorum mümkün mü.İlla biberon almamız gerekiyor muuuu pompa falan aldınız mı
Teşekkür ederim kuzumYaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin küçük prens ben hiç erkek beklemiyordum ya 20. Haftaya kadar göstermeyen erkek bebişHadi gözünüz aydın
İdrarımın geldiğini sadece ayaktayken anlıyorum. Uyurken öyle bir birikiyormuş ki ayağa kalkamıyorum, zor yürüyorum sanki patlayacakmış gibiBen birden ayağa kalkınca alt karnımda baskı hissediyorum sertlik oluyor karnımda sanki idrara sıkışmış gibidoktora okadar çok şey soruyorum ki bunuda yazamam şimdi sorabileceğim bi tek siz varsınız normal mi acabaa
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bazen ishal olmak istiyor insanGeçmiş olsun. Ben sürekli kabızım ishal ne bilmiyorum ahshshsj. Hamilelikte zararı olur mu bilemedim ama normalde1 tatlı kaşığı kuru türk kahvesine limon damlatıp yiyince kesiyor
Olsun önceki belirsizlikten kurtuldun şimdi her şey daha kararında daha için rahat ederek olurTeşekkür ederim kuzumben de açıkçası şok oldum yani garanti kiz diyordum artık, favorilerime eklediğim ne varsa hepsini silip yeni alacaklar listesi oluşturmam gerekiyor
Aynen ben de 999 kovalıyorumAa öyle mi duymamıştım o zaman onu eleyeyim şimdilik
Hadi yaa ahhahah şansa bakAyy ne güldüm akşam akşam maya alemsin kız bu arada biz adaşız senle anladığım kadarıyla
Ay ben de aldım şimdiAldım ben biberon da aldım şimdi indirimde baya ben daha önce almıştım maalesef. sütü sağıp bebeği biberona da alıştırmak istiyorum bilemiyorum mümkün mü.
Yeter ki üşüyüp terlemesintam adamına sordun ökdjdfl bilen aydınlatsın hahaha şu kruvaze şeylerden mi acaba
ay bebemi yanlış giydirirsem diye çok korkuyorum dfsfd
Deme öyle deme insanın tüm iç organları sancır mı sancıyorSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Bazen ishal olmak istiyor insan
Benim de aynı 9 kgAyyy benim o benim. 60 ile başladım boyum 168 ideal kilomla başladım ve şuan tam 69 kiloyum. 22. Haftadan selamlarbakınca hiç o kadar kilo almış gözükmüyorum ya bence sadece göbeğim var nereye gitti bu kilo anlamadım
Ben de aynı şekilde özelde her gittiğimde eşim de yanımda oluyor muhtemelen ilk ve son kez yaşayacağız o yüzden özel olsun istedik
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi
Ay evet kesinlikle bilmemek kadar kötü bir şey yok. Onun haricinde perinatolog üç hafta sonra tekrar çağırdı, kalbi incelerken emin olamadığı bir şey oldu o yüzden tekrar gitmem gerekecekOlsun önceki belirsizlikten kurtuldun şimdi her şey daha kararında daha için rahat ederek olur
Sende Maya ya o kadar alıştım ki diğeri de bir garip geliyor belki de kendi adımda oldugundanda olabilirAynen ben de 999 kovalıyorum
Hadi yaa ahhahah şansa bak
Ay ben de aldım şimdiParlayanGece nin aldıklarından ama şeffafı yoktu mavi aldım
Ne kadar şanslısınız ben be yemek istediğimi bilmiyorumBenim de istahim cok canim o kadar acikiyorum ki pastane onunden gecerken ozellikle mis gibi kokuyor . Kendime hakim olmaya calisiyorum mecbur. Gecen bir yere gittik yemek icin disarida doymadim esim ikinciyi soyleyelim dedi dedim cabuk burdan uzaklasalim
İndirim mi bitti acaba ya? Link atabilir misin canım kendi aldıklarını
Ben 245 e aldım şuan %30 İndrime girmiş. Ben alırken %50 indirimdiAynen ben de 999 kovalıyorum
Hadi yaa ahhahah şansa bak
Ay ben de aldım şimdiParlayanGece nin aldıklarından ama şeffafı yoktu mavi aldım
Sağlıcakla gelsin emin olamadıgı için ne dedi tam olarak pekiAy evet kesinlikle bilmemek kadar kötü bir şey yok. Onun haricinde perinatolog üç hafta sonra tekrar çağırdı, kalbi incelerken emin olamadığı bir şey oldu o yüzden tekrar gitmem gerekecek
Anne göğsüne en yakın biberon ucuymuş umarım sorun yaşamayızAldım ben biberon da aldım şimdi indirimde baya ben daha önce almıştım maalesef. sütü sağıp bebeği biberona da alıştırmak istiyorum bilemiyorum mümkün mü.
Boşver maya deSende Maya ya o kadar alıştım ki diğeri de bir garip geliyor belki de kendi adımda oldugundanda olabilir
265 ten yakaladım ben deBen 245 e aldım şuan %30 İndrime girmiş. Ben alırken %50 indirimdilink atmayı beceremedim ya