- 21 Kasım 2015
- 231
- 175
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.881
Nerden aldınız bu takım çok güzelmişKızlar unisex olsun diye beyaz alayım dedim de kız için bu dediler sizce değiştirsem mi
Eki Görüntüle 3496847
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden aldınız bu takım çok güzelmişKızlar unisex olsun diye beyaz alayım dedim de kız için bu dediler sizce değiştirsem mi
Eki Görüntüle 3496847
Ay insallah cnm ya mahfoldum. Idrar torbam patlicak sanki surekli wc ye gdiyorum ama az bse gelio sadece ( idrarimi yaparkende agrim oluyor. Of boşa dememisler kum ve taş agrisi dogum sancisiyla ayni diyeCanım çok gecmıs olsun taşsa bu anlattıklarını yapar,sakin kalmaya çalış çok su iç ve yürü evın ıcınde sureklı hareketsız kalırsan düşmez.o ilaç çok iyi 3 güne çözer olayı merak etme.dedıgım gıbı bol su ve hareket etmelısın ama
Canım hıc korkma cok normal oyle olması o ılac kanalları genısletıyor.3 gune kurtulacaksın ınsallah,bol su ve hareket baska malesef yapabılecegın bısey yokAy insallah cnm ya mahfoldum. Idrar torbam patlicak sanki surekli wc ye gdiyorum ama az bse gelio sadece ( idrarimi yaparkende agrim oluyor. Of boşa dememisler kum ve taş agrisi dogum sancisiyla ayni diye
Mustela yenidoğan köpük şampuanı var..bende her yıkamada değil ama 2-3 yıkamada bir bunu kullandım kızım alerjik bebekti ve inanılmaz konak vardı..zeytinyağı ile yumuşatıp tarağı ile temizliyordumBen emin olamıyorum Konak oluyor saç dipleri vs geçer mi sade suyla yağlanmaz mı çocuk mustela o konuda içimin rahat oldugu bir şampuan oldu benim için
Evet bende kullanıyorum bir de kaka muhabbeti oluyor bazen sırta çıkıyor koku açısından da illaki bir şeyler kullanmak gerekiyorMustela yenidoğan köpük şampuanı var..bende her yıkamada değil ama 2-3 yıkamada bir bunu kullandım kızım alerjik bebekti ve inanılmaz konak vardı..zeytinyağı ile yumuşatıp tarağı ile temizliyordum
Çok geçmiş olsun üniversite oda arkadaşımdan biliyorum ne kadar acı verdiğiniAy insallah cnm ya mahfoldum. Idrar torbam patlicak sanki surekli wc ye gdiyorum ama az bse gelio sadece ( idrarimi yaparkende agrim oluyor. Of boşa dememisler kum ve taş agrisi dogum sancisiyla ayni diye
Sebamed Yenidoğan şampuanı var bir de hangisi daha iyi acaba? Doktorum kendim için de ya mustela ya Sebamed kullan dedi. Farklı ürünlerini kullandım sebamedin çok da memnun kaldım. Kararsızım şimdiMustela yenidoğan köpük şampuanı var..bende her yıkamada değil ama 2-3 yıkamada bir bunu kullandım kızım alerjik bebekti ve inanılmaz konak vardı..zeytinyağı ile yumuşatıp tarağı ile temizliyordum
Benim doktorum istedi21 haftada tahlilmi isteniyo ben bugün gittim genel kan verdim asi randevusunu 21 haftaya çektim detaylidan önce gider vurulurum
Benim kaydım var. Ben sağlık ocağına gebe kaydı oluşturmuştum. Onlar zamanı gelince bizim aramamızı bekleme 20. Haftada gel dediBen baska bi sey icin aile hekimine gitmistim o zaman ben gebeyim niye aramıyorsunuz beni demistim (5 haftalıktım galiba) hemen not alıyoruz dediler ozelhastane boyle giris yapmamıs ondan bilmiyoruz dediler. Bi iki hafta sonra arandım hemsire nosunu kaydettirdi. 20. Haftada bize yaz dedi ve bilgilerimi aldı (sat,boy kilo vs) yani bence ugrayıp kendinizi hatırlatın
Ayyy benim o benim. 60 ile başladım boyum 168 ideal kilomla başladım ve şuan tam 69 kiloyum. 22. Haftadan selamlar bakınca hiç o kadar kilo almış gözükmüyorum ya bence sadece göbeğim var nereye gitti bu kilo anlamadımBugün bi kontrole gittim ve 46 ile başladığım bu yola artık 56 olarak devam ediyorum.... Kilona dikkat et bundan sonra dedi doktor... Ben yiyeceğim yemeklerin hayallerini kurarken
Ben de aynı şekilde özelde her gittiğimde eşim de yanımda oluyor muhtemelen ilk ve son kez yaşayacağız o yüzden özel olsun istedikBende sırf bu sebepten özele gidiyorum. Çünkü eşim her randevuya benimle geliyor gelmek istiyor. Bebişi görünce benden daha duygusal gözleri doluyor. Bebişimizi videoya falan çekiyor. Doktoruma benden daha fazla soru soruyor. Hatta bir kere doktorum 3 boyutlu göstermedi eşim göremedim ki diyor Devlete gittik bir kere eşimi almadılar. Eşim cimere kadar yazdı. Biliyoruz prosedürü ama işte
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdiKızlar sabah uykumdan uyandiran kasik ağrisiyla acile gittim. Bebege bise oldu zannettik cok korktuk. Acilde ultrasonla baktilar bebek iyiydi ama sanirim taş düşürüyorsun dedi. Ürolojiye yonlendirdi. Ürolojide ultrasonla bakti taşın nerde oldugunu cozemedi sol bobregin şişmiş zaten belki taş mesaneye dogru ilerlemistir dedi. Radyolojiye gonderdi orda daha net gorurler dedi oda goremedi. Doktor gece yatarken icecegim üromisin die bir ilac verdi. Ama ise yararmi bilmiorm. Tuvaletten cikamiyorum idrar hissi var ama cikmiyor. Sanki idrar torbam patlicak gibi. Mahfoldum. Aranizda yasayan oldumu yada etrafinda yasayan. Ay suan bile idrar agrisiyla yaziyorum napcam bilmiorm
Evet canım beni de 19. Haftada arayıp yirmiden sonra gel dedi hemşire. Dün oldum ben 23g Haftanın içindeyiz geçen hafta grip aşısı oldum çünkü doktorum ol demişti araya bir on gün koydum. Hafif kol ağrısı dışında birşey yaşamadım şükür. Hatta bugün tam beş km yürüyüş yaptımBenim kaydım var. Ben sağlık ocağına gebe kaydı oluşturmuştum. Onlar zamanı gelince bizim aramamızı bekleme 20. Haftada gel dedi
He ay onu ben de yaşadım ve aşırı korktum hahaha uzun zamandır demir ilacı içmiyorumm ahhaKorkma bebısm siyah tuvaletten bahsedıyor
Ne aldın ne aldınBen de bebek arabamı aldım nihayet siyah istiyordum ama gri oldu olsun
WC den beri gelemiyorum dogru duzgun cikmiyor idrarim bittim sabahtan beri yarında ablamın ameliyatı var hersey ustuste geliyor. Allahm beterinden korusunAyyy benim o benim. 60 ile başladım boyum 168 ideal kilomla başladım ve şuan tam 69 kiloyum. 22. Haftadan selamlar bakınca hiç o kadar kilo almış gözükmüyorum ya bence sadece göbeğim var nereye gitti bu kilo anlamadım
Ben de aynı şekilde özelde her gittiğimde eşim de yanımda oluyor muhtemelen ilk ve son kez yaşayacağız o yüzden özel olsun istedik
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi
Ben bu tüpleri değil de hap olanı kullanıyorum afedersiniz dışkının rengi simsiyah oldu korktum arastirinca iç kanama olabilir va yazıyordu internette en son kafam çalıştı da reçetesini okumayi akıl edebildim yan etkisi direkt buymuş zatenay yan etkisi ne ya ben de benzerini kullanıyorum
Canım bilinen bı yer değil mahalle ortamında bir magazada fiyatida uygundu 150 TL degistirdim ama bugünNerden aldınız bu takım çok güzelmiş
Kız ben arada Hayriye olurum arada Bihter olurum en başında hep bihterdim sonra başı sargılı migrenli Hayriye oldum. Deidm ki hamile kaldığım gün hayriyemin sargısını çıkaracağım yüzü gülecek dedim. Bir süre de mutlu Hayriye ile takıldım. Şimdi Bihter mod onKız sen hayriye değil miydin gençleşmişsin
Ya çok geçmiş olsun bununla ilgili Kk da çok yazıya denk gelmiştim böbreklerimiz şiştiği için baskıdan ,taş oluşabiliyormuş maalesef. İnşallah en kısa zamanda çözüme kavuşursun canımKızlar sabah uykumdan uyandiran kasik ağrisiyla acile gittim. Bebege bise oldu zannettik cok korktuk. Acilde ultrasonla baktilar bebek iyiydi ama sanirim taş düşürüyorsun dedi. Ürolojiye yonlendirdi. Ürolojide ultrasonla bakti taşın nerde oldugunu cozemedi sol bobregin şişmiş zaten belki taş mesaneye dogru ilerlemistir dedi. Radyolojiye gonderdi orda daha net gorurler dedi oda goremedi. Doktor gece yatarken icecegim üromisin die bir ilac verdi. Ama ise yararmi bilmiorm. Tuvaletten cikamiyorum idrar hissi var ama cikmiyor. Sanki idrar torbam patlicak gibi. Mahfoldum. Aranizda yasayan oldumu yada etrafinda yasayan. Ay suan bile idrar agrisiyla yaziyorum napcam bilmiorm