- 8 Ağustos 2023
- 5.085
- 4.765
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.901
Hangi test onlar benimde isterse devlette yaptırım özelde çok para tutuyo hazırlıksız yakalanmim geçen seferki gbiBenim doktorum istedi
Bende sağlık ocağında yaptiricam. Genel ilk haftalarda yapıldı ya onlarla aynı. Kan testiHangi test onlar benimde isterse devlette yaptırım özelde çok para tutuyo hazırlıksız yakalanmim geçen seferki gbi
Canım ya Allah'ım ablana da şifa versin gelince hep üst üste gelir zaten sen kendini iyi tutmaya çalış sen de ablan da iyileşeceksiniz inşallahWC den beri gelemiyorum dogru duzgun cikmiyor idrarim bittim sabahtan beriyarında ablamın ameliyatı var hersey ustuste geliyor. Allahm beterinden korusun
Sağlıcakla çıksın ameliyattan inşallah canımWC den beri gelemiyorum dogru duzgun cikmiyor idrarim bittim sabahtan beriyarında ablamın ameliyatı var hersey ustuste geliyor. Allahm beterinden korusun
İlla biberon almamız gerekiyor muuuu pompa falan aldınız mıKızlar orta akışlı biberon alıp yavaş akışlı biberon ucu aldım. Uç değiştirip kullanırım
Ben de öyle ya sağlık ocağı bana bilgi vermemişti burada yapılıyor diye. Ne biliyim ben de sağlık ocağına gittiğim yok sanıyorum sadece ilaç yazdırmaya gidiyor yaşlılarHangi test onlar benimde isterse devlette yaptırım özelde çok para tutuyo hazırlıksız yakalanmim geçen seferki gbi
Ben hem 2 adet avent biberon hem de lansinohun ciftli elektrikli gogus pompasini aldim. Cunku hastanede o an ne gerekir bilemiyoruz indirimdeyken hepsini alalim yanimizda bulunsun eczaneler ates pahasiİlla biberon almamız gerekiyor muuuu pompa falan aldınız mı
Göğüs pompası mı kuzum görümcem verecek onu bana. Biberon aldım ben ya nolur nolmazİlla biberon almamız gerekiyor muuuu pompa falan aldınız mı
İndirim mi bitti acaba ya? Link atabilir misin canım kendi aldıklarınıGöğüs pompası mı kuzum görümcem verecek onu bana. Biberon aldım ben ya nolur nolmaz
çok geçmiş olsun. İlacı almaya başladın mı?Kızlar sabah uykumdan uyandiran kasik ağrisiyla acile gittim. Bebege bise oldu zannettik cok korktuk. Acilde ultrasonla baktilar bebek iyiydi ama sanirim taş düşürüyorsun dedi. Ürolojiye yonlendirdi. Ürolojide ultrasonla bakti taşın nerde oldugunu cozemedi sol bobregin şişmiş zaten belki taş mesaneye dogru ilerlemistir dedi. Radyolojiye gonderdi orda daha net gorurler dedi oda goremedi. Doktor gece yatarken icecegim üromisin die bir ilac verdi. Ama ise yararmi bilmiorm. Tuvaletten cikamiyorum idrar hissi var ama cikmiyor. Sanki idrar torbam patlicak gibi. Mahfoldum. Aranizda yasayan oldumu yada etrafinda yasayan. Ay suan bile idrar agrisiyla yaziyorum napcam bilmiorm
Ay eşimde yapmazlarsa dolanma hamile hamile demişti çok para odemistim bu sefer dollancam yani enayi gbi para bayamamBen de öyle ya sağlık ocağı bana bilgi vermemişti burada yapılıyor diye. Ne biliyim ben de sağlık ocağına gittiğim yok sanıyorum sadece ilaç yazdırmaya gidiyor yaşlılarözel de bayıldım öf. Bir de en son arayan hemşire tüm tahlilleriniz burada yapılıyor bilgi verilmiştir diyo. Yooo dedim kimse demedi bana
Aynen ben de sorcam soruşturcam eski keriz acemi özo yok cmmvmvAy eşimde yapmazlarsa dolanma hamile hamile demişti çok para odemistim bu sefer dollancam yani enayi gbi para bayamam
Bende indirimlere bakıyorum canım bebe çeyizde indirimli ürünler var.İndirim mi bitti acaba ya? Link atabilir misin canım kendi aldıklarını
Cybex eezy 2 twist aldım ama puset ayrıca alıcam şimdi ona bakıyorum. Reklam diilNe aldın ne aldım
Güle güle kullanCybex eezy 2 twist aldım ama puset ayrıca alıcam şimdi ona bakıyorum. Reklam diil
Şu gümüş kapağı 999 ayar alın diyolarrrBende indirimlere bakıyorum canım bebe çeyizde indirimli ürünler var.