Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

WC den beri gelemiyorum dogru duzgun cikmiyor idrarim bittim sabahtan beri yarında ablamın ameliyatı var hersey ustuste geliyor. Allahm beterinden korusun
Canım ya Allah'ım ablana da şifa versin gelince hep üst üste gelir zaten sen kendini iyi tutmaya çalış sen de ablan da iyileşeceksiniz inşallah

Hangi test onlar benimde isterse devlette yaptırım özelde çok para tutuyo hazırlıksız yakalanmim geçen seferki gbi
Ben de öyle ya sağlık ocağı bana bilgi vermemişti burada yapılıyor diye. Ne biliyim ben de sağlık ocağına gittiğim yok sanıyorum sadece ilaç yazdırmaya gidiyor yaşlılar özel de bayıldım öf. Bir de en son arayan hemşire tüm tahlilleriniz burada yapılıyor bilgi verilmiştir diyo. Yooo dedim kimse demedi bana

çok geçmiş olsun. İlacı almaya başladın mı?

Ay eşimde yapmazlarsa dolanma hamile hamile demişti çok para odemistim bu sefer dollancam yani enayi gbi para bayamam

Selam kızlar ben buralara hiç bakamıyorum.23.haftama girdim ve bugün detaylı ultrasonum vardı iç organları kalbi ölçümleri bakıldı çok sukur hersey normal.benim kız bebek 3. Çocuğum ilkim kız 2. Erkekti ve kızımdan çok fazla kiyafet var yenidogan onlari çıkarıp açıklayacağım nerdeyse hicbirsey almasam da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…