Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim göbek deligim açıyor resmen ya demin baya baya bi acıdı resmen bı sıkıntı varmı ki böyle bişey yaşayan varmı

19. Haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum kızlar o gün aşı yapılan kolda bir ağrıma oluyor diye hatırlıyorum üstüne yatmamaya çalışın Beni da 19. Haftada aradılar gebelik takibi için kan ve idrar verdim tetanoz ilk gebelikte olduğum için olmadım tekrardan
Hangi koldan yapıyorlar canım? Sağ kolla çizim yapıyorum da
Bana da iş yerinde eşi hamile olan bir erkek arkadaş sen hiç kilo almıyor musun bebeğin gelişmiyor olabilir mi senin emin misin bak demişti O ara bir psikolojim gidiyor gibi oldu doktora falan sordum hatta Sonra insanların böyle kötü söylemlerinin kendileriyle ilgili olduğuna karar verdim Kapttım konuyu kafamda Hiç sallamıyorum Öyle olmadığını biliyorum ona anlatmakla enerjimi harcamam bile
Ya hele erkeklerin hamilelik konusunda söz sahibi olmaları sinirimi bozuyoorrr. Ben direkt kaç tane doğurdun diyorum 🤣🤣
İyi ki benim arkadaşım değil beni görse ne der bilmiyorum😂😂😂 var ki yiyorum yazıcam alnıma artık 😂😂😂
Yani bunu diyen kişii de ilk gebeliğinde 22 kilo falan almış ndmdmd
Hahahbenim de oyle canim 3 kg arkadasim yesene bebek kg alsin diyor sacma sapan bir dusunce
Yaa aynen ben de geçen gün simiti çeyrek yicem dediğim için ama bebek kilo almaz dediler ya ahahha dedim bebeğe hiç bi yararı yok ki bunun
Biliyorsun değiştirdim ben de🤣🤣

E nabızdan takibi nerden görüyorduk bir türlü bulamadım dün bulduğum şeyi
Enabız akıllı asistan kısmın sağdaki şekillerden alttan üçüncüsü
Kızlar benim göbek deligim açıyor resmen ya demin baya baya bi acıdı resmen bı sıkıntı varmı ki böyle bişey yaşayan varmı
Aynen benim de bazen oluyor böyle sancı gibi

Ya hele erkeklerin hamilelik konusunda söz sahibi olmaları sinirimi bozuyoorrr. Ben direkt kaç tane doğurdun diyorum 🤣🤣

Yaa aynen ben de geçen gün simiti çeyrek yicem dediğim için ama bebek kilo almaz dediler ya ahahha dedim bebeğe hiç bi yararı yok ki bunun

Kullanmadığın koluna yapıyor canım

Evet canım ağrı olduğu için kullanmadığına yapıyorlar yine belirt bunların sağına soluna belli olmaz 😃

İyi akşamlar kızlaarr 🩵
Bayadır yokum burada, işler çok yoğun :kızgın:
Umarım herkes iyidir 🙏🏻
Tetanoz aşılarınız başladı mııı? Doktorum bana ADACEL diye bi aşı önerdi, tetanozla birlikte boğmaca falan da varmış içinde, tek doz yapılıyormuş.
Aranızda bu aşıyı yaptıran ya da yaptıracak olan var mı acaba 🙄

Kızlar sağlık ocağı benimle aşı için iletişime geçmedi, kendim mi aramam gerekiyor acaba?

Eklentiler

• IMG_5255.png
    IMG_5255.png
    92,5 KB · Görüntüleme: 42
Evet canım ağrı olduğu için kullanmadığına yapıyorlar yine belirt bunların sağına soluna belli olmaz 😃

Göbek deliğimin iç tarafı acıyor benim de sanki daha önce de grupta konuşulmuştu bu konu. Hatırladığım kadarıyla yaygın bir durum
Kullanmadığın koluna yapıyorlar
Sağlık ocağında yapılan bu aşı için ücret ödeniyor mu? Arkadaşıma devlet karşılamıyor eczaneden al biz yapalım demişler. Eğer öyleyse biraz daha bekleyip bir hafta sonu direkt eczanede vurdurmayi düşünüyorum da

Kızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanede 😔 ilaçlara evde devam edicem.
Evde çok fazla kasılma yaşamam inşallah 🥹 10 gün rapor verdi şimdilik uzatabilirsem uzatmak istiyorum raporu çünkü çalışınca ister istemez çok yoruluyorum doğuma kadar dinlenmeyi düşünüyorum heyet raporu alabilirsem alıcam gerçi onu nasıl alıyoruz hiç bilgim yok☺️

Kızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanede 😔 ilaçlara evde devam edicem.
Evde çok fazla kasılma yaşamam inşallah 🥹 10 gün rapor verdi şimdilik uzatabilirsem uzatmak istiyorum raporu çünkü çalışınca ister istemez çok yoruluyorum doğuma kadar dinlenmeyi düşünüyorum heyet raporu alabilirsem alıcam gerçi onu nasıl alıyoruz hiç bilgim yok☺️
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah görüp Görebileceğin sıkıntı budur geçer gider🥹💕
Ben de hamile kaldığımdan beridir heyet raporu hakkımı kullanıyorum benim de baştan beri sıkıntılıydı tüp bebek ikizler kanamalar derken
Kamu çalışanı mısın🌺

Göbek deliğimin iç tarafı acıyor benim de sanki daha önce de grupta konuşulmuştu bu konu. Hatırladığım kadarıyla yaygın bir durum

Sağlık ocağında yapılan bu aşı için ücret ödeniyor mu? Arkadaşıma devlet karşılamıyor eczaneden al biz yapalım demişler. Eğer öyleyse biraz daha bekleyip bir hafta sonu direkt eczanede vurdurmayi düşünüyorum da
Sağlık ocağında aşı için ücret ödenmiyor Sadece bu aralar aşı temininde sıkıntı olduğu için bazen isterseniz kendiniz ücretle eczaneden alın getirin vuralım diyorlar anladığım. Henüz aşı için aranmayanların da sebebi bu olabilir .

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah görüp Görebileceğin sıkıntı budur geçer gider🥹💕
Ben de hamile kaldığımdan beridir heyet raporu hakkımı kullanıyorum benim de baştan beri sıkıntılıydı tüp bebek ikizler kanamalar derken
Kamu çalışanı mısın🌺
Çok teşekkür ederim canım 🌸 sende dikkat et kendine 😍
İnşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza 🙏
Hayır özel sektördeyim ben

X