- 9 Kasım 2023
- 93
- 82
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.541
Kızlar benim göbek deligim açıyor resmen ya demin baya baya bi acıdı resmen bı sıkıntı varmı ki böyle bişey yaşayan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi koldan yapıyorlar canım? Sağ kolla çizim yapıyorum da19. Haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum kızlar o gün aşı yapılan kolda bir ağrıma oluyor diye hatırlıyorum üstüne yatmamaya çalışın Beni da 19. Haftada aradılar gebelik takibi için kan ve idrar verdim tetanoz ilk gebelikte olduğum için olmadım tekrardan
Ya hele erkeklerin hamilelik konusunda söz sahibi olmaları sinirimi bozuyoorrr. Ben direkt kaç tane doğurdun diyorumBana da iş yerinde eşi hamile olan bir erkek arkadaş sen hiç kilo almıyor musun bebeğin gelişmiyor olabilir mi senin emin misin bak demişti O ara bir psikolojim gidiyor gibi oldu doktora falan sordum hatta Sonra insanların böyle kötü söylemlerinin kendileriyle ilgili olduğuna karar verdim Kapttım konuyu kafamda Hiç sallamıyorum Öyle olmadığını biliyorum ona anlatmakla enerjimi harcamam bile
Yani bunu diyen kişii de ilk gebeliğinde 22 kilo falan almış ndmdmdİyi ki benim arkadaşım değil beni görse ne der bilmiyorum var ki yiyorum yazıcam alnıma artık
Yaa aynen ben de geçen gün simiti çeyrek yicem dediğim için ama bebek kilo almaz dediler ya ahahha dedim bebeğe hiç bi yararı yok ki bununHahahbenim de oyle canim 3 kg arkadasim yesene bebek kg alsin diyor sacma sapan bir dusunce
Biliyorsun değiştirdim ben deAa hadsizler
Enabız akıllı asistan kısmın sağdaki şekillerden alttan üçüncüsüE nabızdan takibi nerden görüyorduk bir türlü bulamadım dün bulduğum şeyi
Aynen benim de bazen oluyor böyle sancı gibiKızlar benim göbek deligim açıyor resmen ya demin baya baya bi acıdı resmen bı sıkıntı varmı ki böyle bişey yaşayan varmı
Kullanmadığın koluna yapıyor canımHangi koldan yapıyorlar canım? Sağ kolla çizim yapıyorum da
Ya hele erkeklerin hamilelik konusunda söz sahibi olmaları sinirimi bozuyoorrr. Ben direkt kaç tane doğurdun diyorum
Yani bunu diyen kişii de ilk gebeliğinde 22 kilo falan almış ndmdmd
Yaa aynen ben de geçen gün simiti çeyrek yicem dediğim için ama bebek kilo almaz dediler ya ahahha dedim bebeğe hiç bi yararı yok ki bunun
Biliyorsun değiştirdim ben de
Evet canım ağrı olduğu için kullanmadığına yapıyorlar yine belirt bunların sağına soluna belli olmazHangi koldan yapıyorlar canım? Sağ kolla çizim yapıyorum da
Ya hele erkeklerin hamilelik konusunda söz sahibi olmaları sinirimi bozuyoorrr. Ben direkt kaç tane doğurdun diyorum
Yani bunu diyen kişii de ilk gebeliğinde 22 kilo falan almış ndmdmd
Yaa aynen ben de geçen gün simiti çeyrek yicem dediğim için ama bebek kilo almaz dediler ya ahahha dedim bebeğe hiç bi yararı yok ki bunun
Biliyorsun değiştirdim ben de
Öyle bir bölüm mü varmış, ilk defa duydum, baktım bende yok, niye yok acabaE nabizfa hamilelik bölümünde en altta kontrol tarihleri var iki adet 29 Kasım ve 16 Aralık yazmışlar bana
Sağol canııımKullanmadığın koluna yapıyor canım
Söylediğiniz iyi oldu aklımda olsunEvet canım ağrı olduğu için kullanmadığına yapıyorlar yine belirt bunların sağına soluna belli olmaz
Ben şimdi elma yedim, pişman oldum. Karnım taş gibi oldu. Doktorum öğleden sonra meyve tüketme demiştiInsallah gazdandir yaaakorkuyorum erken dogum vs olaylarindan
Benimle de geçmedi, acaba tam 20+0 falan mı olmamız gerrkKızlar sağlık ocağı benimle aşı için iletişime geçmedi, kendim mi aramam gerekiyor acaba?
Sağlık ocağında kayıt yaptırdınmi canım akıllı asistana gircen sağ tarafta işaretler var orda bebek şekline tıkla alttan 3 sırada bilgilerin öyle çıkıyorÖyle bir bölüm mü varmış, ilk defa duydum, baktım bende yok, niye yok acaba
Benim gobek deligimin oralarda sanki birseyler toplaniyor cogu zaman gazdan mi acaba?Enabız akıllı asistan kısmın sağdaki şekillerden alttan üçüncüsü
Aynen benim de bazen oluyor böyle sancı gibi
Aa belki ondandir bana sogan hic yaramiyor surekli karnimda bi yerleri tas oluyorBen şimdi elma yedim, pişman oldum. Karnım taş gibi oldu. Doktorum öğleden sonra meyve tüketme demişti
Evet canım ağrı olduğu için kullanmadığına yapıyorlar yine belirt bunların sağına soluna belli olmaz
Kızlar benim göbek deligim açıyor resmen ya demin baya baya bi acıdı resmen bı sıkıntı varmı ki böyle bişey yaşayan varmı
Sağlık ocağında yapılan bu aşı için ücret ödeniyor mu? Arkadaşıma devlet karşılamıyor eczaneden al biz yapalım demişler. Eğer öyleyse biraz daha bekleyip bir hafta sonu direkt eczanede vurdurmayi düşünüyorum daKullanmadığın koluna yapıyorlar
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah görüp Görebileceğin sıkıntı budur geçer giderKızlaaar şimdi çıktım doktordan . Taburcu oluyorum 4 gündür inanılmaz bunaldım hastanede ilaçlara evde devam edicem.
Evde çok fazla kasılma yaşamam inşallah 10 gün rapor verdi şimdilik uzatabilirsem uzatmak istiyorum raporu çünkü çalışınca ister istemez çok yoruluyorum doğuma kadar dinlenmeyi düşünüyorum heyet raporu alabilirsem alıcam gerçi onu nasıl alıyoruz hiç bilgim yok
bilmiyorum ki canıım acı oluyor mu:? gerilme hissi olmuyorsa belki bebiş bi yerlerini dayıyordurrBenim gobek deligimin oralarda sanki birseyler toplaniyor cogu zaman gazdan mi acaba?
Sağlık ocağında aşı için ücret ödenmiyor Sadece bu aralar aşı temininde sıkıntı olduğu için bazen isterseniz kendiniz ücretle eczaneden alın getirin vuralım diyorlar anladığım. Henüz aşı için aranmayanların da sebebi bu olabilir .Göbek deliğimin iç tarafı acıyor benim de sanki daha önce de grupta konuşulmuştu bu konu. Hatırladığım kadarıyla yaygın bir durum
Sağlık ocağında yapılan bu aşı için ücret ödeniyor mu? Arkadaşıma devlet karşılamıyor eczaneden al biz yapalım demişler. Eğer öyleyse biraz daha bekleyip bir hafta sonu direkt eczanede vurdurmayi düşünüyorum da
Çok teşekkür ederim canım sende dikkat et kendineCanım benim çok geçmiş olsun inşallah görüp Görebileceğin sıkıntı budur geçer gider
Ben de hamile kaldığımdan beridir heyet raporu hakkımı kullanıyorum benim de baştan beri sıkıntılıydı tüp bebek ikizler kanamalar derken
Kamu çalışanı mısın