Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canımm :KK43: benim de alt karnım sertleşiyor böyle ama akşamlar dinlenmek için oturunca. Doktora sorduğumda büyümeyle alakalı demişti ama korktum

Canımm çok geçmiş olsun 🫶🏻

Enabız da benim sata göre kayıtlı canım. Sağlık ocağı ilk kaydettiğinde sata göre kaydetti. Doktor güncelledi ama enabız da aynı kaldı. Biz hala önde gözüküyoruz
Acaba sağlık ocağında böyle kayıtlı olmasının sebebi. 17+6 yım ya sata göre. Acaba hani 17 olunca 18. Gebelik haftası falan oluyor ya sistemde ondan sebep mi ya da 18 olunca 19. Gebelik haftası falan yazıyor ya gün aldığımız için o yüzden mi ki

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-27-07-30-24-421_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-10-27-07-30-24-421_com.android.chrome.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 54
Idrar yolu enfeksiyonu yasayan arkadaslar adet agrisi gibi agriniz oluyor mu usuttugunuz de ya da
Günaydın kızlar 🌸
Kaç sayfa geride kalmışım bilmiyorum direk atlamak durumunda kaldım 🤦🏻‍♀️
Gecen gün konuşmuştuk bugün yarın idrar tahlili vereceğim diye ilaç kullanmama rağmen yine lökosit 18 şaka gibi 19 haftadır verdiği her ilacı kullanmama rağmen hiçbir idrar tahlilim temiz çıkmadı ve bu beni artık çok tedirgin ediyor başka bir tere de yönlendirmiyor enfeksiyon hastalıklarına mı gitsem napsam artık resmen çaresiz hissediyorum 🤦🏻‍♀️
Benim hayatım da bu o kadar normalleşti artık anlamıyorum sadece akıntıdan anlıyorum ama bu ara yanma da var sanırım alttan üşüttüm bu sefer nasıl olabilir antibiyotik kullanırken aklım da almıyor perşembe ilaç bitti cuma idrar verdim sonuç yine enfeksiyon 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlar 🌸
Gecen gün konuşmuştuk bugün yarın idrar tahlili vereceğim diye ilaç kullanmama rağmen yine lökosit 18 şaka gibi 19 haftadır verdiği her ilacı kullanmama rağmen hiçbir idrar tahlilim temiz çıkmadı ve bu beni artık çok tedirgin ediyor başka bir tere de yönlendirmiyor enfeksiyon hastalıklarına mı gitsem napsam artık resmen çaresiz hissediyorum 🤦🏻‍♀️
Benim hayatım da bu o kadar normalleşti artık anlamıyorum sadece akıntıdan anlıyorum ama bu ara yanma da var sanırım alttan üşüttüm bu sefer nasıl olabilir antibiyotik kullanırken aklım da almıyor perşembe ilaç bitti cuma idrar verdim sonuç yine enfeksiyon 🤦🏻‍♀️
Canım günaydın çok geçmiş olsun bence de bir enfeksiyon hastalıklarına görünsen mi

Kızlar size bir şey sorucam. Normalde 1 hafta önden gidiyordum ya 18+5 şeklinde. Sağlık ocağı da ulturason kağıdına göre öyle kaydetti beni. Ama şuan 17+6 çıktım. Yani 18+5 e göre hareket edersem beni 20. Haftada çağırmıştı sağlık ocağı. Şimdi nasıl yapıcam bilmiyorum. 17+6 ya göre mi gitmeliyim.
Bebek ileride olsa bile sata göre olan haftanız bebeğin doğum gününü hesaplamakta kullanılır. O yüzden bebeğin haftaları her zaman değişebilir siz sata oranla her şeyinizi almalısınız benim doktorumda bir kaç doktorda böyle söylemişti. Hatta kaan kocatepenin youtubeda bununla ilgili videoları var bebek ister geride ister ileride olsun sata göre 40.hafta sizin doğum tarihiniz olur diyordu. 🙏🏻🙏🏻

Acaba sağlık ocağında böyle kayıtlı olmasının sebebi. 17+6 yım ya sata göre. Acaba hani 17 olunca 18. Gebelik haftası falan oluyor ya sistemde ondan sebep mi ya da 18 olunca 19. Gebelik haftası falan yazıyor ya gün aldığımız için o yüzden mi ki
17+6 zaten 18. Haftadasın demek kuzum. Ben mesela 16+3 üm bende 17. Gebelik haftamdayım orda öyle yazması normal 🌸

Günaydın kızlar 🌸
Benimde aynı şekilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Ama ondan daha korkutucu olan protein görüldü idrarda. Sayısına bakıldı 97 çıktı. Doktor sonuca göre hastaneye yatırırız seni dedi. 97 iyi mi kötü mü bilmiyorum doktor çarşambaya kadar yok kafayı yiyeceğim

17+6 isen sata göre enabızda 18 yazar aynenn
Kızlar bu arada size de bilgi vermek istedim. Belki düşünen olur. Bana yakın hastanede gebe okuluna kayıt oldum. 🤭
Haftaiçi gündüz oluyor di mi🤦🏻‍♀️

Kızlar günaydın ben yine grip olmayı başardım Çok okuyamadım yazdıklarınızı Güzel bir haftasonunuz olsun Şu linkteki kitapları alacaktım indirime girmiş dün aldım Çok öneriliyor zaten İlgilenenlere duyurulur
#reklam değil
Çok geçmiş olsun canım. Ben de gece boğaz ağrıma kalktım hafif öksürük var. Pastil kullandım mecburen boğaz ağrım geçmiş.

Kitaplar çok güzel hemen favlıyım da kart ödemesi geçince alırım sağol canım

X