Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr benim yine hastaneye yatışım yapıldı🥹🥹 biliyorsunuz 3-4 haftadır kasılma yaşıyorum karnımda sertleşme oluyor bugün nst baktı ve nst de 2 kere 100 ü bulan sancım oldu doktorumda yatış verdi serum ve ilaç tedavisi uygulayacak 😩 bana dua edin olur mu🙏
çok geçmiş olsun canımm :KK43: benim de alt karnım sertleşiyor böyle ama akşamlar dinlenmek için oturunca. Doktora sorduğumda büyümeyle alakalı demişti ama korktum
Çok geçmiş olsun ben de şimdi acil e gidiyorum boğazım burnum kulaklarım tıkalı öksürük akıntı çok kötü Rabbim yardımcımız olsun acil şifalar versin bize dua ediyorum 🙏🌸
Canımm çok geçmiş olsun 🫶🏻
Kızlar size bir şey sorucam. Normalde 1 hafta önden gidiyordum ya 18+5 şeklinde. Sağlık ocağı da ulturason kağıdına göre öyle kaydetti beni. Ama şuan 17+6 çıktım. Yani 18+5 e göre hareket edersem beni 20. Haftada çağırmıştı sağlık ocağı. Şimdi nasıl yapıcam bilmiyorum. 17+6 ya göre mi gitmeliyim.
Enabız da benim sata göre kayıtlı canım. Sağlık ocağı ilk kaydettiğinde sata göre kaydetti. Doktor güncelledi ama enabız da aynı kaldı. Biz hala önde gözüküyoruz

Kızlarrr benim yine hastaneye yatışım yapıldı🥹🥹 biliyorsunuz 3-4 haftadır kasılma yaşıyorum karnımda sertleşme oluyor bugün nst baktı ve nst de 2 kere 100 ü bulan sancım oldu doktorumda yatış verdi serum ve ilaç tedavisi uygulayacak 😩 bana dua edin olur mu🙏
Canım, tam bugün aklımdan geçtin. Senin kasılmaların olduğunu hatırlıyorum. Ben de dedemin vefatından sonra uzak kaldım buradan. Takip edemedim. Çok geçmiş olsun. Hemencecik normale döner İnşallah 🤲🏻. Doktorlar da yanında, onların gözetiminde olacaksın. İçin rahat olsun 💚

çok geçmiş olsun canımm :KK43: benim de alt karnım sertleşiyor böyle ama akşamlar dinlenmek için oturunca. Doktora sorduğumda büyümeyle alakalı demişti ama korktum

Canımm çok geçmiş olsun 🫶🏻

Enabız da benim sata göre kayıtlı canım. Sağlık ocağı ilk kaydettiğinde sata göre kaydetti. Doktor güncelledi ama enabız da aynı kaldı. Biz hala önde gözüküyoruz
Ya bende de var o sertleşme karnımın tam altında. Bazen sırtüstü uzanınca göbek deliğimin sağ tarafı dağ gibi kabarıyor. Bebeğin kafası veya popası falan mı acaba diyorum

Canım biliyorsun benim 3 haftadır var ama bugün yeni bi doktora geldim eski doktorum gitti hastaneden 🥹 bu doktora anlattım şikayetlerimi rahim ağzı kısalmama baktım çok şükür o aynı kısalma yok sonra direk nst sancı bakalım dedi tam nst bağlandığında aynı sertleşmeyi yaşadım karnımda o an ağrı sancı hissetmiyorum sadece içten gelen bi gerginlik kasılma hissi oluyor nst de 3 kere çıktı yüksek o yüzden yatıyorum şimdi sende takip et sertleşmeleri benim günde 10 u buluyordu

Canım, tam bugün aklımdan geçtin. Senin kasılmaların olduğunu hatırlıyorum. Ben de dedemin vefatından sonra uzak kaldım buradan. Takip edemedim. Çok geçmiş olsun. Hemencecik normale döner İnşallah 🤲🏻. Doktorlar da yanında, onların gözetiminde olacaksın. İçin rahat olsun 💚
Çok teşekkür ederim canım 🙏 başınız sağolsun

Canım biliyorsun benim 3 haftadır var ama bugün yeni bi doktora geldim eski doktorum gitti hastaneden 🥹 bu doktora anlattım şikayetlerimi rahim ağzı kısalmama baktım çok şükür o aynı kısalma yok sonra direk nst sancı bakalım dedi tam nst bağlandığında aynı sertleşmeyi yaşadım karnımda o an ağrı sancı hissetmiyorum sadece içten gelen bi gerginlik kasılma hissi oluyor nst de 3 kere çıktı yüksek o yüzden yatıyorum şimdi sende takip et sertleşmeleri benim günde 10 u buluyordu
Benim daha çok böyle dinlenmek için uzandığım da oluyor. Semsert olup kasılıyor orası kramp gibi böyle. Gün de 2-3 maximum oluyor

Tekrardan başın sağolsun canımm. Nasıl oldun?

Kızlaar gunaydınn.çişe kalktım ve uykum kaçtı😂😂çünkü poyraz uyandı ve ılk defa bu kadar şiddetli şekilde karnıma pat pat yapıyor bendede uyku falan kalmadı onla oynuyorum suanda😂🥰🧿20 haftadan sonra tam hissediliyor demekki,oda yapmaya karar verdım yapmıcakım ama kararım degıstı,bu mobılyaları alıp cok guzel dekore edıcem inşallah,yastıklar,isimler falan,ben klasık bebek odalarını sevmıyorum,o yuzden boyle bişey yapacagım.yine yazalımda #reklamdeğil😂😂

Eklentiler

• IMG_5658.png
    IMG_5658.png
    133,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_5657.png
    IMG_5657.png
    90,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_5656.png
    IMG_5656.png
    238,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5660.png
    IMG_5660.png