- 9 Ağustos 2016
- 6.051
- 20.120
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.301
Yok kız minnacıklarKızlar benim kafam karıştı kıyafet konusunda. Tinylam ürünü alıcam ama 0-3 ay hastane çıkışı bebeğe büyük olmaz mı? 3. Ayında bile giyilebilir demek değil mi 0-3 ay beden? Bu durumda yedoğana büyük gelmez mi?
Ya ben alırken o model yoktu yoksa ben de onu alırdım herhalde. Ya da ben görmediiimGerçekten mii evet bayıldım yumuşacık çok beğendim ben de masanın üzerine koydum daha kaldıramadım gelip gidip izliyorum içine girecek oğluşum diye inşallah sağlıkla doğsunlar mis gibi koksunlar
19+4 üm ben de yok canım. Doktoruna sorabiliyorsan sor istersen. Çok şiddetli değilse büyümeden kaynaklı olabilirKizlar 20. Hafta icinde kasik ağrisi yaşayan var mi. Sabahtan beri kasık ağrım var. Zonklama şeklinde
Yaa ben de chicconun arabasını alıcam. Ama bu model çift yön değil biliyorsun di mi. Onun için one4ever alıcam ben çift yön oluyor.Merhaba şekerler,bugun hepımız ıcın bebek esyalarının içinden gectım,aldıklarımı eklıyorum #reklamdeğil.ana kucagı almaktan vazgectım adam 6nay sonra bıda kullanamayacak bosuna o kadar para vermeyın dedı(mamaroonunkini istiyordum)bebek arabası süper,yatagada bayıldım.4 yasına kadar kullanabılıyormus.Güle güle kullansın insaşşal Allahım saglıkla
Güle güle kullanın canııım