Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Moralini yüksek Tutsun anlam için kemoterapi ye yada ışına gerek kalmadı epilepsi ilacı kullaniyo rutin mr ve onkoloji Randevulari var inşallah tez vakitte atlatır biz araştırınca çoğu kişi böyle ameliyatlari kazasız belasız atlatmislar mutlaka haber ver bizlere
INsallah guzel haberler verebilirim🙏🙏 tesekkur ederimmm

Gebelikte düşük riski olabilir diye söylenti var bilmiyorum dün bı kase ayıklanmış nar yedim gece lekelenme ile gözümü açtım doktora msj atcam narıda sorcam kan sulandırıcı etkisi varmış benim kanama alanım vardı ne güzel kaç gündür kesilmişti tekrar başa sardı 😌 ( abartmadan yersek narin faydali olduğu söyleniyor googlede)
Şuan nar suyu içiyorum. Problem olmaz umarım

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-26-22-11-34-834_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-10-26-22-11-34-834_trendyol.com.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2024-10-26-22-11-19-073_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-10-26-22-11-19-073_trendyol.com.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar size bir şey sorucam. Normalde 1 hafta önden gidiyordum ya 18+5 şeklinde. Sağlık ocağı da ulturason kağıdına göre öyle kaydetti beni. Ama şuan 17+6 çıktım. Yani 18+5 e göre hareket edersem beni 20. Haftada çağırmıştı sağlık ocağı. Şimdi nasıl yapıcam bilmiyorum. 17+6 ya göre mi gitmeliyim.

Merhaba şekerler,bugun hepımız ıcın bebek esyalarının içinden gectım,aldıklarımı eklıyorum #reklamdeğil.ana kucagı almaktan vazgectım adam 6nay sonra bıda kullanamayacak bosuna o kadar para vermeyın dedı(mamaroonunkini istiyordum)bebek arabası süper,yatagada bayıldım.4 yasına kadar kullanabılıyormus.Güle güle kullansın insaşşal Allahım saglıkla🙏🙏🙏🥰
Hayırlı olsun canım benim çok güzeller 🥹😍 güle güle kullanmak nasip olsun inşallah 🥰🤲🏻

Kızlar size bir şey sorucam. Normalde 1 hafta önden gidiyordum ya 18+5 şeklinde. Sağlık ocağı da ulturason kağıdına göre öyle kaydetti beni. Ama şuan 17+6 çıktım. Yani 18+5 e göre hareket edersem beni 20. Haftada çağırmıştı sağlık ocağı. Şimdi nasıl yapıcam bilmiyorum. 17+6 ya göre mi gitmeliyim.
Her zaman sata göre hareket edilir çünkü bebek genelde satı yakalıyor canım önden gitse de hep sağlıkocagına vs sata göre kayıt yaptırıldı. E nabızda da öyle yazıyor mesela sata göre

Kızlarrr benim yine hastaneye yatışım yapıldı🥹🥹 biliyorsunuz 3-4 haftadır kasılma yaşıyorum karnımda sertleşme oluyor bugün nst baktı ve nst de 2 kere 100 ü bulan sancım oldu doktorumda yatış verdi serum ve ilaç tedavisi uygulayacak 😩 bana dua edin olur mu🙏
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah düzene girer sen yüreğini ferah tut 🤲🏻

Her zaman sata göre hareket edilir çünkü bebek genelde satı yakalıyor canım önden gitse de hep sağlıkocagına vs sata göre kayıt yaptırıldı. E nabızda da öyle yazıyor mesela sata göre
E nabizda ulturasona göre yazmış. O gün benden ulturason kağıdını alıp bilgileri girmişti

X