- 22 Ekim 2024
- 58
- 128
- 24
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #16.021
Bu arada belirtmemişim 16 a direkt başlamadık folik tam bitmemişti, 18 de anca başlamışımdır demireBen bebişi 8. Haftada öğrendim. Doktor folik yazdi 2 ay onu kullandim 16. Hafta gibi folik bitir artık yeni alma dedi. Decavit ve ferrum yazdı şuan 20. Haftadayim kullanıyorum hâlâ
Yok canım normal, düşükse geç başlayınca toparlanmıyor. Benim çok yüksekti ondan başlamadı banaBana 12 . Haftadan itibaren verdi çok mu erken verdi acaba diyorum bende herkes daha geç başlamış sanki
Anladım canım ben de 12. Haftanın içinde başlamıştım demir ilacına. Bazı yerlerde 20. Haftada başlama diye okuyunca sormak istedim sizlere deBen bebişi 8. Haftada öğrendim. Doktor folik yazdi 2 ay onu kullandim 16. Hafta gibi folik bitir artık yeni alma dedi. Decavit ve ferrum yazdı şuan 20. Haftadayim kullanıyorum hâlâ
Bende ilk gebeliğimde oldum evet enfeksiyon riskine karşı özellikle de sezeryan durumunda nolur nolmaz diye ama dışardaki faktörler de etkili Allah korusun tabi ayağına çivi batabilir maket bıçağı kullandığında sıkıntı yaşanabilir bunlara karşı da koruyucu bir tedbirMerhaba kızlarbugun aradılar aıle hekımınden tetanoz asısı ıcın,ama ben hala cok kararsızım.ne dıyorsunuz sızlerın fıkırlerı nedır bu konuda?canan karatayıda ızlemıstım bı vıdeosunu o yuzdende aklım karısık sanırım biraz,biraz daha bebek büyüncemi vurulsam acaba diye düşünüyorum(20.hafta suan)sizlerde arastırmıssınızdır fikirlerinizi önemsiyorum ne diyorsunuz bu konuda
Benimde çok düşük değildi sanki ama illaki ona göre vermiştir o zaman sağol canım aşırı da kabızlık yapıyor demir ilacıYok canım normal, düşükse geç başlayınca toparlanmıyor. Benim çok yüksekti ondan başlamadı bana
Ben daha yeni başladım 19. Haftada
Bana 12 . Haftadan itibaren verdi çok mu erken verdi acaba diyorum bende herkes daha geç başlamış sanki
Acaba neye göre veriliyor. Mesela ben de 12 . Hafta sonrasında başladım kimi 16 kimi 20 de başlamış anlamadım12. Haftadan soora
Mayanın demir depoları doluydu bildiğim kadarıyla hamilelik öncesi depoları fullemiştiAcaba neye göre veriliyor. Mesela ben de 12 . Hafta sonrasında başladım kimi 16 kimi 20 de başlamış anlamadım
Benim yıllaaaardırrrr haftaiçi kabız olmak gibi bir sorunum var ve tamamen psikolojik. Çünkü tatil günlerinde hiç böyle problemim olmuyor. Şimdi sabah on gibi 2 tane mandalina yiyorum üzerine bi Türk kahvesi içiyorum böyle çözdüm bu sorunuBenimde çok düşük değildi sanki ama illaki ona göre vermiştir o zaman sağol canım aşırı da kabızlık yapıyor demir ilacı
Değiştirmesini istesen acaba o da yapar mıBenimde çok düşük değildi sanki ama illaki ona göre vermiştir o zaman sağol canım aşırı da kabızlık yapıyor demir ilacı
hep unutuyorum kızlar söylemeyi size. ben Avusturyada yaşıyorum burda tetanoz aşısı uygulaması yok. yani öyle bi enfeksiyon riskinden korkmuyorlar. devlet hastanesinde gerçekleşti 2 doğumum da benim şükür bir sorun yaşamadık. türkiyede her ihtimale karşı yaptırma taraftarı doktorlar ,burda tuhaf bir şekilde bahsi bile geçmiyorYazmıştım ama fikrimi yine yazayımben vurulacağım doktorum da önerdi ona güveniyorum ki doğum anında hem bebeğin hem senin kapacağın enfeksiyona karşı birincil tedbir. Ben ol derim, ben olacağım
Yani bu aşı yaptırılınca zararlı bi aşı mı ki? Her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekmiyor muhep unutuyorum kızlar söylemeyi size. ben Avusturyada yaşıyorum burda tetanoz aşısı uygulaması yok. yani öyle bi enfeksiyon riskinden korkmuyorlar. devlet hastanesinde gerçekleşti 2 doğumum da benim şükür bir sorun yaşamadık. türkiyede her ihtimale karşı yaptırma taraftarı doktorlar ,burda tuhaf bir şekilde bahsi bile geçmiyor
Ay evet liste yapan varsa paylaşın şu kesin gerekli şundan aldım gibisindenSosyal medya da gitti burada kendi aramızda bebek alısveris listesi yapalım bari kızlar
Ben hep instagramda bakıyordum işte yeni annelerin paylaşımlarınaAy evet liste yapan varsa paylaşın şu kesin gerekli şundan aldım gibisindenhiç tecrübem yok buradan fikir almaya çalışıyorum. Ben gibi olan vardır baya yazmasa da okuyan
Anladım canım ama bana enfeksiyon olayı mantıklı geliyor sonuçta mesela sezaryende kesiliyoruz vs ister istemez oladabilirhep unutuyorum kızlar söylemeyi size. ben Avusturyada yaşıyorum burda tetanoz aşısı uygulaması yok. yani öyle bi enfeksiyon riskinden korkmuyorlar. devlet hastanesinde gerçekleşti 2 doğumum da benim şükür bir sorun yaşamadık. türkiyede her ihtimale karşı yaptırma taraftarı doktorlar ,burda tuhaf bir şekilde bahsi bile geçmiyor
Bu arada vpn indirerek kısıtlanan sosyal medya uygulamalarına vs girmeye devam edebilirsiniz, belki bilgisi olmayan vardır paylaşayım sizle deBen hep instagramda bakıyordum işte yeni annelerin paylaşımlarınaburda paylaşırsak şimdi çok güzel olur benim de fikre ihtiyacım var
Aynı demir ilacını kullanıyoruz ilacın suçu yok arada ben de içmiyorum deli gibi yiyorum Allah sonumuzu hayır etsinMayanın demir depoları doluydu bildiğim kadarıyla hamilelik öncesi depoları fullemiştibenim düşük olduğu için 12. Hafta biter bitmez başladı. Düşükse ya da ortalama bi değerlerse 2. Trimesterden itibaren başlatıyorlar anladığım kadarıyla. Gyno ferro çok dokunuyor iştahımı açıyor diyordum 4 gündür içmiyorum alakası yokmuş sorun bendeymiş yarın başlıcam yine
O bile çalışmadı ben de yaBu arada vpn indirerek kısıtlanan sosyal medya uygulamalarına vs girmeye devam edebilirsiniz, belki bilgisi olmayan vardır paylaşayım sizle de
Ben 12. Haftada başladım canımKızlar demir ilacını hangi haftadan itibaren kullanmaya başlamıştınız?
Bana en anlaşılır liste bu geldiSosyal medya da gitti burada kendi aramızda bebek alısveris listesi yapalım bari kızlar