Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bebişi 8. Haftada öğrendim. Doktor folik yazdi 2 ay onu kullandim 16. Hafta gibi folik bitir artık yeni alma dedi. Decavit ve ferrum yazdı şuan 20. Haftadayim kullanıyorum hâlâ
Bu arada belirtmemişim 16 a direkt başlamadık folik tam bitmemişti, 18 de anca başlamışımdır demire

Ben bebişi 8. Haftada öğrendim. Doktor folik yazdi 2 ay onu kullandim 16. Hafta gibi folik bitir artık yeni alma dedi. Decavit ve ferrum yazdı şuan 20. Haftadayim kullanıyorum hâlâ
Anladım canım ben de 12. Haftanın içinde başlamıştım demir ilacına. Bazı yerlerde 20. Haftada başlama diye okuyunca sormak istedim sizlere de

Bende ilk gebeliğimde oldum evet enfeksiyon riskine karşı özellikle de sezeryan durumunda nolur nolmaz diye ama dışardaki faktörler de etkili Allah korusun tabi ayağına çivi batabilir maket bıçağı kullandığında sıkıntı yaşanabilir bunlara karşı da koruyucu bir tedbir Ama tabi yine sen bilirsin canım

Acaba neye göre veriliyor. Mesela ben de 12 . Hafta sonrasında başladım kimi 16 kimi 20 de başlamış anlamadım
Mayanın demir depoları doluydu bildiğim kadarıyla hamilelik öncesi depoları fullemişti benim düşük olduğu için 12. Hafta biter bitmez başladı. Düşükse ya da ortalama bi değerlerse 2. Trimesterden itibaren başlatıyorlar anladığım kadarıyla. Gyno ferro çok dokunuyor iştahımı açıyor diyordum 4 gündür içmiyorum alakası yokmuş sorun bendeymiş yarın başlıcam yine

Benimde çok düşük değildi sanki ama illaki ona göre vermiştir o zaman sağol canım aşırı da kabızlık yapıyor demir ilacı
Benim yıllaaaardırrrr haftaiçi kabız olmak gibi bir sorunum var ve tamamen psikolojik. Çünkü tatil günlerinde hiç böyle problemim olmuyor. Şimdi sabah on gibi 2 tane mandalina yiyorum üzerine bi Türk kahvesi içiyorum böyle çözdüm bu sorunu doktorum ciddi misin dedi güldü yani düşün bu problem ben 15 yıldır çalışıyorum 15 yıldır böyle dene bi. Demir ilacını akşamdan içiyorum sabah dedi ama akşam içiyorum çünkü sabahları böyle bi çözüm buldum kahve içmem gerekiyor bi fincan

Yazmıştım ama fikrimi yine yazayım ben vurulacağım doktorum da önerdi ona güveniyorum ki doğum anında hem bebeğin hem senin kapacağın enfeksiyona karşı birincil tedbir. Ben ol derim, ben olacağım
hep unutuyorum kızlar söylemeyi size. ben Avusturyada yaşıyorum burda tetanoz aşısı uygulaması yok. yani öyle bi enfeksiyon riskinden korkmuyorlar. devlet hastanesinde gerçekleşti 2 doğumum da benim şükür bir sorun yaşamadık. türkiyede her ihtimale karşı yaptırma taraftarı doktorlar ,burda tuhaf bir şekilde bahsi bile geçmiyor

Yani bu aşı yaptırılınca zararlı bi aşı mı ki? Her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekmiyor mu

Ay evet liste yapan varsa paylaşın şu kesin gerekli şundan aldım gibisinden hiç tecrübem yok buradan fikir almaya çalışıyorum. Ben gibi olan vardır baya yazmasa da okuyan
Ben hep instagramda bakıyordum işte yeni annelerin paylaşımlarına burda paylaşırsak şimdi çok güzel olur benim de fikre ihtiyacım var

Anladım canım ama bana enfeksiyon olayı mantıklı geliyor sonuçta mesela sezaryende kesiliyoruz vs ister istemez oladabilir

Aynı demir ilacını kullanıyoruz ilacın suçu yok arada ben de içmiyorum deli gibi yiyorum Allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…