- 1 Aralık 2023
- 384
- 489
- 23
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.981
35 mm iyi bencedeCanım benim kasılmam hiç yok. Doktor rahim ağzında kısalma olduğunu söylemişti sonra başka bi doktor gayet iyi 35 mm dedi senin de öyle olmuş sanırım sonra tekrar yapılan ölçümlerde bu değişti mi
Hilal Ebe sayfasında 24. Hafta hareket sayma videosu tekrar yollayayımCanım hesap görüntülenemiyor maalesef
Amin canım35 mm iyi bencedebenim gittiğim bi doktor 35 mm diğeri 30 mm hala aynı yani canım inşallah son aylara kadar böyle gider
Bugün tam 19 haftalığım aynı güne kusmayla başladım yine tansiyon yerlerde ve midem deli gibi yanıyor ruhsuz gibiydim tüm günKızlar 18+2 yiz bugün. 18. Haftayla beraber mide yanması güncelleme geldi bana size de oluyor mune yesem oluyor yani denedim acaba hamur işi filan mı diye ama yok ne yersem oluyor
Fetal de mi erkek dediler kız çıktı doktor ultrasonda mı erkek dedi kız çıktıEvet canım erkek dedi doktor sonra kız çıktıtabi sonradan ultrasonda da kız olduğu netleşti
Bence bende kurtulamadım yeşil akıntı devam ediyor ilaç yarın bitecek bayağıdır kullanıyorum bakalım cuma günü yine test vercem bende kurtulamıyorumSagol canim senin idrar yolu enf vardi degil mi senin ? Gecti mi acaba benim sık sık oluyor ya kurtulamadim
Magnezyum kullanıyor musun böyle olduğu zaman o günlük magnezyumu erken alıyorum rahatlatıyor canımKızlar dünden beri belim tutulmuş gibi agriyor. Sizce ne yapabilirim yani sicak havlu falan koymaya korkuyorum. Kas gevsetici krem var surmeye korkuyorum. Napsam bilemedim
Kullaniyorum aksamlari iciyorum.ozaman erken icmeyi denerim bende sagol cnmMagnezyum kullanıyor musun böyle olduğu zaman o günlük magnezyumu erken alıyorum rahatlatıyor canım
Rica ederim geçmiş olsunKullaniyorum aksamlari iciyorum.ozaman erken icmeyi denerim bende sagol cnm
Benim de hep yaniyor yesil akinti degil ama yanma oluyor su icsem de icmesem de ayni 10 kg de su icemem kiBence bende kurtulamadım yeşil akıntı devam ediyor ilaç yarın bitecek bayağıdır kullanıyorum bakalım cuma günü yine test vercem bende kurtulamıyorum
Canim ben her sabah panto 40 aliyorum yoksa birsey yiyemiyorumBugün tam 19 haftalığım aynı güne kusmayla başladım yine tansiyon yerlerde ve midem deli gibi yanıyor ruhsuz gibiydim tüm gün
Valla ben de anlamadım ne bu sorun kültür de sıkıntı çıkmayınca doktor da pek sorun etmiyor ama sürekli ilaç veriyor bakalım bu sefer idrar tahlili nasıl çıkacak merak ediyorumBenim de hep yaniyor yesil akinti degil ama yanma oluyor su icsem de icmesem de ayni 10 kg de su icemem ki
Ultrasonda erkek fetalde kızFetal de mi erkek dediler kız çıktı doktor ultrasonda mı erkek dedi kız çıktı
Bunlar 4 kat olanlar mı canım kalınlık nasıl sıcak tutar mı bende merak ediyorum bunları alsam mı diye düşünüyorumTrendyoldan aldığım müslinler geldi. Bunlardan bir paket daha alıcam fiyatı düşünce
Yok canım bunlar 2 katlı olanlardan. Kalınlığı çok yok bunların mevsimlik. Ama çok ince de degil. Kış için 4 katlı olanlardan da alıcamBunlar 4 kat olanlar mı canım kalınlık nasıl sıcak tutar mı bende merak ediyorum bunları alsam mı diye düşünüyorum
Çok güzel duruyorlar bende de ince var yazın çok güzel oluyor mart için kalın alayım diyorum acaba o havayı karşılar mı diye emin olamadımYok canım bunlar 2 katlı olanlardan. Kalınlığı çok yok bunların mevsimlik. Ama çok ince de degil. Kış için 4 katlı olanlardan da alıcam
Kuzum 2 katlı Mart'ta karşılamaz. Marttan sonra hazirana doğru 2 katlı kullanılır. Ama Mart'ta 4 katlı şartÇok güzel duruyorlar bende de ince var yazın çok güzel oluyor mart için kalın alayım diyorum acaba o havayı karşılar mı diye emin olamadım
Aynen canim benim de oyle bitmiyor artik ilac veremem dedi banaValla ben de anlamadım ne bu sorun kültür de sıkıntı çıkmayınca doktor da pek sorun etmiyor ama sürekli ilaç veriyor bakalım bu sefer idrar tahlili nasıl çıkacak merak ediyorum19 hafta oldu ya şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?