- 9 Ağustos 2016
- 7.091
- 22.961
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.941
bana da doktorum öyle dedi. Şu an 20. haftadayım neyse magnezyumu düzenli kullanırsam çözeriz gibi :)Evet benim de bazı akşamlar alt karnıma kan hücum ediyor sanki yangı gibi kasılma oluyor 5- 10 sn filan nefesim kesiliyor sonra geçiyor regl ağrısına da benziyor. Dr rahim büyümesi dedi 15-16 haftalarda daha sık oluyordu arada hızlı büyüme oluyor galiba
Benim ilk gebeliğim, 16. Haftada ufaktan hissetmeye başlamıştım ama anlamlandıramadığım için kesin %100 de diyemedim. Şuan anlıyorum bebeğin hareketiydi diyeKızlar 2. Gebeliği olanlar bebeğin hareketlerini daha erken hissediyor diyorlar ben 16. Haftayım henüz hissetmedim siz ne zaman hissettiniz acaba
Benim de ikinci gebeliğim. 18+1 olduk bugün. Asla her gün ya da düzenli hissetmiyorum çok nadir böyle mesela hapşırdığım zaman içimde kımıldanma oluyor. Ben de merakla bekliyorum ne zaman tam anlamıyla her gün düzenli hissedeceğim diyeKızlar 2. Gebeliği olanlar bebeğin hareketlerini daha erken hissediyor diyorlar ben 16. Haftayım henüz hissetmedim siz ne zaman hissettiniz acaba
O zaman benimki gaz sancısıbende de miyom var hatta iki katı büyümüş ama ağrı yapmadı ya
bir bakayım ona da canım içeriğine falan
doktorum şu an magnezyumu çok gerekli görmüyor o yüzden bişey önermedi elindekini kullanabilirsin dedi
benim ilk gebelik 16. hafta da hissettim
yok canım bu farklı yani sertleşiyor kasılıyor
çok tatlışlarrBugünde e bebeklendik#reklam değil kendim aldım
Yaaa teşekkür ederimçok tatlışlarrsağlıkla kullansın prenses hanım
canım bu arada Dalin çok kokuyor yeni
doğan için. 1 yaştan sonra rahatsızlık vermez de küçük bi bebiş için kokusu fazla yoğun bilgin olsun
canım çok iyi anlıyorum bebekler çocuklar düzenleriniBazen kendimi çok yetersiz görüyorum annelik konusunda, çocuk büyütmek anne olmak cidden çok zor. Anne olunca anlarsın o kadar doğruymuş ki. Sanki bu yasa rast gele gelmişiz, bebekligumizde bizde bizde bu kadar zormuyduk. Ergenligi hatirliyorum normal bı çocuktum. Uyutmaya bile gücüm yetmiyor ben mi beceremedim diyorum uyku düzeni oturtmayi acaba, gece uyutamiyorum resmen. 2 de güç bela uyuttum. Ağlayıp durdular bazen uyutsam gece uyanıp ağlıyorlar büyüğüm de beni istiyor uyanınca. Öğlen geç uyanıyor herkes sabah erken kaldır diyor ama gece uyumayan çocuğu sabah uyandirinca aynı huysuzlugu sabah yapıyor bu 2 yaş başa bela bir yaş cidden. Sürekli ağlayan mizmizlanan bir çocuk bakalım kardesi olunca neler yaşayacağız. Bu ara cidden sanki tükenmiş gibiyim.
Ya dogduklarindan beri böyleler uykuyla aralari yok evimizi de küçük belki kendilerine ait odaları olsa farklı olurdu mesela arkadaşımla aynı yaşta çocuğumuz gün içinde gündüz uykusunu yatmazsa 8 9 da uyuyor kalkmıyor bir daha benimkiler öyle değil uyumasalar dahi kesintisiz uyumazlar o gün bazen çocuk seni zorla o düzene sokuyor gece bütün gün yorulan anne anca sabahın o saatinde uyuyor bir de kızlar beni yanlarında görmeyince geri yatmiyorlar ben neredeysem gelip yanımda uyuyorlar tekra yine büyük laftan anlıyor ama küçüğü hep mızmız hep ahlak ve ağlarsa da asla susup avunmuyorcanım çok iyi anlıyorum bebekler çocuklar düzenlerini
biraz da kendileri oturtuyorlar bence. öğlen uykusu da uyumuyorlardır. bence sabah erken kaldırsan birkaç gün zorlanırsın ama sonrasında belki alışırlar. denemeden bilemezsin.
zor ki ne zor isteklerini yapmak, sağlıklı tutabilmek , yedirmek içirmek giydirmek temizlemek. Anaların hakkı ödenmez
Hahahahah uf cok guldumAyyy burda arkadaşımızın dediği gibi nutellalı ekmek yedim sırt üstü yattım. İçimde savaş çıktı
çok doğru söylüyorsun canım. benim iki kızım da aşırı rahatsız oldu şampuandan. cildinde kızarık lekeler oluştu. doktor dedibebeğe sabun şampuan vs kullanmamak gerekiyor normalde teri bile kokmaz onun sadece suyla yıkamak yeterli. bulaşmış çıkmayan pislik vs için sabun kullanılabilir o şampuanlar üstlerinde 500 tane şeyi içermez yazsa bile cilt dengesini bozuyor. cildin kendi yağını akıtıp yerine gereksiz kimyasallarla nemlendirme yapıyor çok saçma
anneden ayrılmak çok zor canım. başaranlar nasıl başarıyor zaten ben anlayamıyorum daha bebek küçükken bile ayırabilen var.benim büyük kızım daha yeni alıştı odasında uyumaya 6 yaşında. ama hala daha her gün bi deniyor yanında yatabilir miyim anne diye ama okula başladığı için artık kandırabiliyorum bi şekilde. bi de kreşe falan gidiyorlar mı canım? belki yeteri kadar yorulmuyor da olabilirler. kreş okul çok yoruyor çocukları o zaman direnemiyorlar fazla uykuya.Ya dogduklarindan beri böyleler uykuyla aralari yok evimizi de küçük belki kendilerine ait odaları olsa farklı olurdu mesela arkadaşımla aynı yaşta çocuğumuz gün içinde gündüz uykusunu yatmazsa 8 9 da uyuyor kalkmıyor bir daha benimkiler öyle değil uyumasalar dahi kesintisiz uyumazlar o gün bazen çocuk seni zorla o düzene sokuyor gece bütün gün yorulan anne anca sabahın o saatinde uyuyor bir de kızlar beni yanlarında görmeyince geri yatmiyorlar ben neredeysem gelip yanımda uyuyorlar tekra yine büyük laftan anlıyor ama küçüğü hep mızmız hep ahlak ve ağlarsa da asla susup avunmuyor
Geçmiş olsun canım bir iki kere oldu gece geç saatte yiyince sonra düzeldiKızlar 18+2 yiz bugün. 18. Haftayla beraber mide yanması güncelleme geldi bana size de oluyor mune yesem oluyor yani denedim acaba hamur işi filan mı diye ama yok ne yersem oluyor
Canım hesap görüntülenemiyor maalesefKızlar ben bu hanımefendiyi takip ediyorum çok güzel bilgiler veriyor. Bugün de bunu paylaşmış belki işinize yarar
20. Haftadayım 3 gundur bende aynıyım canım.gavıscon vermıstı bana dr onu ıcınce rahatlıyorum bıraz.salcalı yaglı soganlı sarımsaklı yemekleri hiç yeme biraz rahatlarsın.bide limon portakal falan asitli yiyecekler.soguk ayran soguk sütte iyi gelıyorKızlar 18+2 yiz bugün. 18. Haftayla beraber mide yanması güncelleme geldi bana size de oluyor mune yesem oluyor yani denedim acaba hamur işi filan mı diye ama yok ne yersem oluyor
hem de nasıl var çok kötü rennie içiyorum dayanılmaz olduğunda. ılık süt de iyi geliyor. her türlü oluyo yanma ama baharatlı yağlı vs şeyler yiyince çok daha kötü oluyoKızlar 18+2 yiz bugün. 18. Haftayla beraber mide yanması güncelleme geldi bana size de oluyor mune yesem oluyor yani denedim acaba hamur işi filan mı diye ama yok ne yersem oluyor
benim de arada oluyor şekerli bişiler yiyince özellikle. Sakız çok işe yarıyorKızlar 18+2 yiz bugün. 18. Haftayla beraber mide yanması güncelleme geldi bana size de oluyor mune yesem oluyor yani denedim acaba hamur işi filan mı diye ama yok ne yersem oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?