- 25 Haziran 2024
- 885
- 2.922
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.321
Canım ben doktora değil ama balıkçıya sordum civa oranı yüksek balık yememek gerekiyormuş hamileyken diye siz dip balıkları yemeyeceksiniz o zaman demişti. Levrek falan o grupta değil gibiKızlar doktoruna hiç soran oldumu?hangı balıkları tüketmemız gerekıyormus?ve hangısını tuketmememız?bu konu bana cok karısık gelıyor,haftada bır levrek yıyorum ben standart,ama bilemedim yaa sanki küçük balıklardan yesem daha saglıklı gıbı geldı
Dip balıkları yenilmiyor canım.. bol ol somon yiyebilirsinKızlar doktoruna hiç soran oldumu?hangı balıkları tüketmemız gerekıyormus?ve hangısını tuketmememız?bu konu bana cok karısık gelıyor,haftada bır levrek yıyorum ben standart,ama bilemedim yaa sanki küçük balıklardan yesem daha saglıklı gıbı geldı
Canım civa oranı yüksek balıklardan uzak durmak gerekiyor. Google amcaya yazınca liste olarak çıkıyorKızlar doktoruna hiç soran oldumu?hangı balıkları tüketmemız gerekıyormus?ve hangısını tuketmememız?bu konu bana cok karısık gelıyor,haftada bır levrek yıyorum ben standart,ama bilemedim yaa sanki küçük balıklardan yesem daha saglıklı gıbı geldı
Canım bende onları çok karıştırıyorum ama şuan mevsimi olduğu için hep hamsi palamut tüketiyorum daha güvenli sanırımKızlar doktoruna hiç soran oldumu?hangı balıkları tüketmemız gerekıyormus?ve hangısını tuketmememız?bu konu bana cok karısık gelıyor,haftada bır levrek yıyorum ben standart,ama bilemedim yaa sanki küçük balıklardan yesem daha saglıklı gıbı geldı
ben de bi arkadaşımda görmüştüm Weewell in bebek kamerası çok hoşuma gitti kaliteli güzel bişeydi tavsiye ederimKızlar bebek kamerası ile ilgili bir yorum gördüm. Sizde bilinçli olursunuz diye buraya atıyorum. Wifi bağlı kameralar için biraz tehlikeli bir durum sanırım
canım ısı değmediyse hiç soslu da atabilirsin. çünkü burda soslu somon da satılıyorKızlar bugün eve gelirken somon aldım. Güzelce hazırladım sosunu patates soğanda attım. Fırını açtım. Eşim elinde pişmiş hamsiyle geldisomonu mecbur içindeki patates ve soğanları atıp dolaba koydum. Acaba yıkayıp kurutup mu koymalıyım? Öyle soslu kalsa bişey olur mu
Aa süper yok ısıl işlem hiiç görmedii. Tadı kötü olmasın diye soğanı çıkardım. Patateslerde kararır diye çıkarttım. Sağol canım kalsın o zaman onu da yarın yerizcanım ısı değmediyse hiç soslu da atabilirsin. çünkü burda soslu somon da satılıyor
Kanka geçen ben de bilmeden uskumru yedim. Hiç yenmemesi gereken balıkmış yedikten sonra internete baktım. Çok civa içeren balıklar asla yenmemeliymiş direkt plesantadan bebeğe geçiyormuş. Yedikten sorma çok tedirgin olmuştum ama yapacak bir şey yoktu artıkKızlar doktoruna hiç soran oldumu?hangı balıkları tüketmemız gerekıyormus?ve hangısını tuketmememız?bu konu bana cok karısık gelıyor,haftada bır levrek yıyorum ben standart,ama bilemedim yaa sanki küçük balıklardan yesem daha saglıklı gıbı geldı
O markayı da inceliyim canım teşekkür ederimben de bi arkadaşımda görmüştüm Weewell in bebek kamerası çok hoşuma gitti kaliteli güzel bişeydi tavsiye ederim
mis gibi yemekler yapılmış herkese afiyet olsunn kuzularben de Lazanya yaptım bugün küçük kızıma da kıymalı tarhana
Ay ben de yemiştim 10 haftalıkken falanKanka geçen ben de bilmeden uskumru yedim. Hiç yenmemesi gereken balıkmış yedikten sonra internete baktım. Çok civa içeren balıklar asla yenmemeliymiş direkt plesantadan bebeğe geçiyormuş. Yedikten sorma çok tedirgin olmuştum ama yapacak bir şey yoktu artık
Uskumru dip balığı değil ki ?Kanka geçen ben de bilmeden uskumru yedim. Hiç yenmemesi gereken balıkmış yedikten sonra internete baktım. Çok civa içeren balıklar asla yenmemeliymiş direkt plesantadan bebeğe geçiyormuş. Yedikten sorma çok tedirgin olmuştum ama yapacak bir şey yoktu artık
Cinsiyet nedir anlayamadım daÇikolataya düşkün olan bende tuzlu ve ekşi istedi canım zaten oldum olası ekşi severim ama cidden tatlıya duskunlugum çok olmasına rağmen canım hiç istemedi hurafelere inanmam çin takvimi tutmadı yüzük bbicak testi tuttu birde bu bebeklerin kafasının saç kesimi hizası var ya düzse kız sivriyse erkek o tuttu. He birde erkek güzellik katar ben sivilcelendim. Göbeğimde yayvan sivri değil.
Ben Ali ekize gidicem tavsiye üzerineKızlar İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi olan var mı
Ben devlet hastanesinde yaptırıcam yeterli olmazsa o zaman özelde yaptırıcam perinatoloğa. Şimdilik devlette Atilla Çankaya’ya yaptırıcam yaniKızlar İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi olan var mı
ErkekCinsiyet nedir anlayamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?