• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Kızlar doktoruna hiç soran oldumu?hangı balıkları tüketmemız gerekıyormus?ve hangısını tuketmememız?bu konu bana cok karısık gelıyor,haftada bır levrek yıyorum ben standart,ama bilemedim yaa sanki küçük balıklardan yesem daha saglıklı gıbı geldı
Canım ben doktora değil ama balıkçıya sordum civa oranı yüksek balık yememek gerekiyormuş hamileyken diye siz dip balıkları yemeyeceksiniz o zaman demişti. Levrek falan o grupta değil gibi

Kızlar doktoruna hiç soran oldumu?hangı balıkları tüketmemız gerekıyormus?ve hangısını tuketmememız?bu konu bana cok karısık gelıyor,haftada bır levrek yıyorum ben standart,ama bilemedim yaa sanki küçük balıklardan yesem daha saglıklı gıbı geldı
Dip balıkları yenilmiyor canım.. bol ol somon yiyebilirsin

Canım civa oranı yüksek balıklardan uzak durmak gerekiyor. Google amcaya yazınca liste olarak çıkıyor 🥰

Canım bende onları çok karıştırıyorum ama şuan mevsimi olduğu için hep hamsi palamut tüketiyorum daha güvenli sanırım ☺️
IMG_4692.jpeg

Kızlar bebek kamerası ile ilgili bir yorum gördüm. Sizde bilinçli olursunuz diye buraya atıyorum. Wifi bağlı kameralar için biraz tehlikeli bir durum sanırım
ben de bi arkadaşımda görmüştüm Weewell in bebek kamerası çok hoşuma gitti kaliteli güzel bişeydi tavsiye ederim 🥰

mis gibi yemekler yapılmış herkese afiyet olsunn kuzular😍🥰 ben de Lazanya yaptım bugün 😎 küçük kızıma da kıymalı tarhana 😬

Kızlar bugün eve gelirken somon aldım. Güzelce hazırladım sosunu patates soğanda attım. Fırını açtım. Eşim elinde pişmiş hamsiyle geldi 😮‍💨 somonu mecbur içindeki patates ve soğanları atıp dolaba koydum. Acaba yıkayıp kurutup mu koymalıyım? Öyle soslu kalsa bişey olur mu

Kızlar bugün eve gelirken somon aldım. Güzelce hazırladım sosunu patates soğanda attım. Fırını açtım. Eşim elinde pişmiş hamsiyle geldi 😮‍💨 somonu mecbur içindeki patates ve soğanları atıp dolaba koydum. Acaba yıkayıp kurutup mu koymalıyım? Öyle soslu kalsa bişey olur mu
canım ısı değmediyse hiç soslu da atabilirsin. çünkü burda soslu somon da satılıyor 😌

canım ısı değmediyse hiç soslu da atabilirsin. çünkü burda soslu somon da satılıyor 😌
Aa süper yok ısıl işlem hiiç görmedii. Tadı kötü olmasın diye soğanı çıkardım. Patateslerde kararır diye çıkarttım. Sağol canım kalsın o zaman onu da yarın yeriz🥰

2 oturma koltuğu geliyor. Diğeri daha büyüyünce baston şeklinde olması için. Arkadaşımda da bu markanın puseti aparatı falan varmış onu almama da gerek yok. Fiyatı da gayet iyi. Koltuğu çıkarıp ters takınca çift yön oluyor. Mecburi güvenlik standartlarına göre böyle olması gerekiyormuş

Kanka geçen ben de bilmeden uskumru yedim. Hiç yenmemesi gereken balıkmış yedikten sonra internete baktım. Çok civa içeren balıklar asla yenmemeliymiş direkt plesantadan bebeğe geçiyormuş. Yedikten sorma çok tedirgin olmuştum ama yapacak bir şey yoktu artık😢

Eklentiler

• IMG_4289.jpeg
    IMG_4289.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 27
ben de bi arkadaşımda görmüştüm Weewell in bebek kamerası çok hoşuma gitti kaliteli güzel bişeydi tavsiye ederim 🥰

mis gibi yemekler yapılmış herkese afiyet olsunn kuzular😍🥰 ben de Lazanya yaptım bugün 😎 küçük kızıma da kıymalı tarhana 😬
O markayı da inceliyim canım teşekkür ederim 🤍

Kanka geçen ben de bilmeden uskumru yedim. Hiç yenmemesi gereken balıkmış yedikten sonra internete baktım. Çok civa içeren balıklar asla yenmemeliymiş direkt plesantadan bebeğe geçiyormuş. Yedikten sorma çok tedirgin olmuştum ama yapacak bir şey yoktu artık😢
Ay ben de yemiştim 10 haftalıkken falan😞

Uskumru dip balığı değil ki ?

Genel olarak mı yenmemesi gerekiyormuş ben de yedim

Çikolataya düşkün olan bende tuzlu ve ekşi istedi canım zaten oldum olası ekşi severim ama cidden tatlıya duskunlugum çok olmasına rağmen canım hiç istemedi hurafelere inanmam çin takvimi tutmadı yüzük bbicak testi tuttu birde bu bebeklerin kafasının saç kesimi hizası var ya düzse kız sivriyse erkek o tuttu. He birde erkek güzellik katar ben sivilcelendim. Göbeğimde yayvan sivri değil.
Cinsiyet nedir anlayamadım da☺️

Back