- Konu Sahibi elektroforez
-
- #15.301
Tesekkurler canimCanım bende trendyoldan motherwayden aldım.h&m dende almıstım ama onlar polyestermiş iğrenc terletıyor kesınlıkle pamuk alın inceleyın almadan.benım gıbı bosuna paranız çöp olmasın.
Ben mercimek çorbası, fırın makarna, salata yapıcam insallah mesaim bit bitsin deKızlaaar aksam ne yapıcaksınız yemek olarak yaa bana fıkır verın pleaseedun makarna yedım bugun ne yapıcam hıcbır fıkrım yok fıkırlerınızı beklıyorummmm
Aiiy izlemedim ben canım ister diyeAllah tan izlememişim yoksa dinim düşerdi ağzım akardıkruvasana da düştüm geçende de
Ben tüm gün dışarıdaydım inanılmaz yürüdüm ve yoruldum onun için yemek dışarıdan bugün bizdeKızlaaar aksam ne yapıcaksınız yemek olarak yaa bana fıkır verın pleaseedun makarna yedım bugun ne yapıcam hıcbır fıkrım yok fıkırlerınızı beklıyorummmm
Sağdaki müslin sanırım çok güzel duruyor desenlerideKızlaaaar
Ben bugün teyzeleriyle oğluma kumaş alışverişi yaptımmüslin ve pamuk battaniyelik kumaşlar aldık Uzay için çamaşırlarını yıkamak için çamaşır filesi falan aldım o kadar minik ki o çoraplar kaybolmasın makinede diye
Bu arada hatırlayan olur belki kiloyu çok takmıştımfile alırken satıcı kadın ay siz hamile miydiniz maşallah ne kadar zayıfsınız dedi bir mutlu oldum anlatamam size pike kumaşlarının görüntülerini bırakıyorum kusmuk örtüsü falan olacak beyaz olan bir de müslin battaniye teyzesi etrafına lacivert tığ çekecek diğerleri de dantel kenarlarla çevrilecek
Bizde de bugün karnıyarık pilav cacık varKızlaaar aksam ne yapıcaksınız yemek olarak yaa bana fıkır verın pleaseedun makarna yedım bugun ne yapıcam hıcbır fıkrım yok fıkırlerınızı beklıyorummmm
ben de somon yapıcam canım çektiBalıkta karar kıldım canlarlevrek alıcam eve gıderken yanınada salata.siz yazın yinede diğer günler içinde kaydedicem yemek menulerınızı çok zorlanıyorum yemek bulmakta
ya evet mantıklı çünkü boş yere çok para vermeye gerek yok 4 ay falan giycez topu topuAynen canim bosuna gibi geliyor hamile kiyafeti almak deneyecegim lastik tokayi
Yaa çok güzel adıyla da uyumlu olmuş battaniyesi sağlıcakla kullanınKızlaaaar
Ben bugün teyzeleriyle oğluma kumaş alışverişi yaptımmüslin ve pamuk battaniyelik kumaşlar aldık Uzay için çamaşırlarını yıkamak için çamaşır filesi falan aldım o kadar minik ki o çoraplar kaybolmasın makinede diye
Bu arada hatırlayan olur belki kiloyu çok takmıştımfile alırken satıcı kadın ay siz hamile miydiniz maşallah ne kadar zayıfsınız dedi bir mutlu oldum anlatamam size pike kumaşlarının görüntülerini bırakıyorum kusmuk örtüsü falan olacak beyaz olan bir de müslin battaniye teyzesi etrafına lacivert tığ çekecek diğerleri de dantel kenarlarla çevrilecek
Sağdaki müslin sanırım çok güzel duruyor desenleridegüzel günlerde kullanırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla kullanacağı günler gelsin inşallahYaa çok güzel adıyla da uyumlu olmuş battaniyesi sağlıcakla kullanın
Aynen canim oyleben de somon yapıcam canım çektikahve içtim çikolata yedim geçti başıım
ya evet mantıklı çünkü boş yere çok para vermeye gerek yok 4 ay falan giycez topu topu
21+1 bugün ben hareketleri hissedemeyince panik yaptım erken gitmek istedimGözünüz aydın. Kaçıncı haftada gittiniz
Ben pantolonu LCW dan aldım ve iyiki almışım diyorum o kadar rahat kiKizlar hamile pantolonu aldiniz mi ? bel genisletici aparatlar varmis pantolona gerek yok diyorlar ki zaten benim karnim suan buyumedi o aparqtlari internet disinda nerde bulabilirim?
Kanka ben yeşil fasülye, bulgur pilavı ve cacık yapıyorum bu akşamKızlaaar aksam ne yapıcaksınız yemek olarak yaa bana fıkır verın pleaseedun makarna yedım bugun ne yapıcam hıcbır fıkrım yok fıkırlerınızı beklıyorummmm
Aaa menümüz aynıymışTaze fasulye, pilav düşünüyorum
Aaa süper. En kolayıma o geldi. Buzluğa atıyorum haşlayıp sonra çıkarıp pişiriyorumAaa menümüz aynıymış
Bana da 21+3 e verdiler de erken mi diye merak ettim teşekkür ederim21+1 bugün ben hareketleri hissedemeyince panik yaptım erken gitmek istedim
Kız benceEki Görüntüle 3491250 Kızlar kontrolden çıktım zarfa yazdırdık cinsiyeti yarın akşam pasta keserek öğreneceğimiz için ama ben çok merak ediyorum sizce ne cinsiyet
Bana da öyle geldiKız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?