- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.521
yok canım doğrusu o zaten. hamileyiz biz hasta değiliz ki. sadece sağlıksal sorunlar oluşuyorsa gebelikte bebeğe zarar verebilcek durumlar gibi vs.. o zaman dikkat edilmesi gereken durumlar olabilir. yoksa çiğ et balık ve yavuk dışında herşeyi tüketebiliriz çok abartmadan. atıyorum her gün cips yiyip kola içersek hunharca tabi ki zararı dokunur ki bu normalde de zararlı.Ay ben kötü örnek mi olurum bilmiyorum da böyle şeylere hiç takilmadim abartilmadigi sürece yedim çoğu şeyi ben galiba çok mu vurdumduymazim ya
hehe maşallah canım allah sağlıkla nasip etsin büyütmeyi hepsini de.. benim de 3. kız yolda biz de kızlar çetesi kurucaz karar verdikGünaydın hanımlar ikizlerimizin cinsiyetini öğrendik erkekler 130 gr olmuşlar ikisi şuan eşit gidiyor 16 haftalık olduk zaten 2 oğlum vardı 2 daha futbol takımı hazir sanirim
yaa bana uzak kalıyor çok yorulurum gitsem hahah küvet seti hediye gelcek allahtanAyy kızlar bende oglen arası gittim aldım sıze ozenıp hahahahbebek kuvetı takımı oyuncak bıde meyve yeme bişeysi aldım
Erkek anaları kulübüne hoş geldiiinnnKizlar cinsiyeti net ogrendik bebisimiz erkek
En son doğarken 48 kg dim herhaldeömrüm boyunca görmediğim gormeeyecegim kilo maşallah size
AminnnnEvet bu durum hepimizi farklı ölçüde etkiliyor. Benim de mesela normal kilom 57-58 dir. Ama ben tüp bebek tedavisi oldum. İğneler ilaçlar hormonlar 60 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim. Ama şükürler olsun yeter ki iyi olsunlar bebişlerimiz. Şuan 65 bandındayım ama benim bulantım kusmam kilo kaybım olmadı ilaçlardan dolayı aldım başlarda. ama kilo veriliryeter ki biz ve bebeğimiz iyi olalım
Maya nasılsınneyse kızlar evimiz de rahat rahat doğumu bekleyelim başka yerler soğuk olmasın fsfsdf
ay inşallah bakayım gidincee
59 tlkeçe organizer ne kadardı canım?
Sagol canim hosbuldukErkek anaları kulübüne hoş geldiiinnn
ya evet canım için rahatlarrGüncelleme
Kızlar selam yazmıştım size dün .
2 li testim temiz çıkmıştı 3 lü de risk çıkmıştı. Bugün doktorum sizin kararınız ancak öneririm fetal dna yı içiniz rahat eder hazırlıklı olursunuz dedi . Yani yaptıracağım inşallah hafta içi
iiyiyiim canım sen nasılsıın? Büyüdü mü göbiiş benim ki aldı başını gitti gören hamilesin diyor artık sdfskjMaya nasılsın
biraz utangaç olabiliriiiizBÜyüyoruz teyzoslar
Çok tatlı :-3 duygulandım valla bebişlerimiz bebiş oldu resmen. Kaç haftalık hali şimdi bu :3BÜyüyoruz teyzoslar
Sagol canim normalde 17 haftalik olmasi gerekiyor 18+2 cikti ultrasondaÇok tatlı :-3 duygulandım valla bebişlerimiz bebiş oldu resmen. Kaç haftalık hali şimdi bu :3
Demin çektim kendimi atarım özelden bak bakalım var mı göbişimya evet canım için rahatlarr
iiyiyiim canım sen nasılsıın? Büyüdü mü göbiiş benim ki aldı başını gitti gören hamilesin diyor artık sdfskj
Bence de değilsiiiiinnn ahahah gördüğüm ennnn fit hamişsiinnDemin çektim kendimi atarım özelden bak bakalım var mı göbişimbenim hamile olduğumu henüz kimse anlamıyor
Olsun o fiyata bence çok çok iyiİnşallah güzeldir, akşam çekerim resminiklasik plastik mama sandalyesi pek bi beklentim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?