- 8 Ağustos 2023
- 5.830
- 6.650
- 118
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #14.501
İyi yapmışsın kuzum merak ettim bende güzeldir inşallahAçıkçası ucuz diye aldım ben, internette o fiyata hiç yoktaşıyamam diye mağazada bıraktım akşam eşim alacak o yüzden bakmadım hiç
Muhtemelen o zaman hareketlenir diye düşünüyorum şimdi bile ara ara da olsa hissediyorumBende bı doz olcam bazılar bebek hareketlenince olun diyolar acaba 20 mi bebek hareket edince mi olmak lazım
benim de kronik farenjitim var geninizim hep tıkalı dolu ondan mı oldu ki bilemedim,dün akşam kesildi gece de hiç gelmedi sabah uyanınca başladı geribenim tükürük salgısı değil de böyle genzim de hep balgamımsı bişi varmış gibi ama arada var arada yok. Benim toz polen alerjim var ona bağlıyorum
İnşallah güzeldir, akşam çekerim resminiİyi yapmışsın kuzum merak ettim bende güzeldir inşallah
Allahım 30 40 ları da göstersin aminnerdeeen nereye yaaa 7-8 haftalardaydıık
birileri onay vermiş tamam kullanabilirsiniz ahahahAyyy ben de gittim mama sandalyesi, bebek küveti ve filesi, biberon kurutucu, biberon fırçası, oioi mama tabağı ve kaşığı, emzik kutusu, anne sütü poşeti, meyve süzgeci ve anne sütü kaşığı aldımmmablam da ana kucağı, aktivite minderi, mama sandalye oyuncağı, keçe organizer ve duvar tipi organizer almış önlük bulamadım sadece
Merhaba cnm bana perinatolog daha iyi görür gibi geliyor,onlar daha çok inceliyor,sen moralini yüksek tut,olmadı raporunu uzat yat dinlen evdeKızlar nasılsınız? Giremiyorum kaç gündür ağrılarım oluyor yazamadımbiliyosunuz şu servikal uzunlukla uğraşıyorum 2 haftadır 2 doktor görüşü almak istedim ama kafam daha çok karıştı kendi doktorum 30 mm perinatolog 35 mm ölçüyor uzunluğu 35 mm iyide 30 mm beni korkutuyor pazartesi iş başı yapıcam bide sizce neden bu fark vallahi 2 haftadır düşünmekten stresten mahvoldum ben hangisini ciddiye alıcam şimdii
Ondandır kendini sıkma, bu günler de geçecek. Kimisi mide bulantısıyla sınanıyor işte kimisi kanamayla, hepimizin vücut tepkileri farklı oluyor. Mesela ben başım ağrıyınca diyorum mide bulantısı mı baş ağrısı mı? Baş ağrısını seçiyorum jdkfjbenim de kronik farenjitim var geninizim hep tıkalı dolu ondan mı oldu ki bilemedim,dün akşam kesildi gece de hiç gelmedi sabah uyanınca başladı geri
Allah kolaylık versin canım sağlıcakla gelsin minik prenslerGünaydın hanımlar ikizlerimizin cinsiyetini öğrendik erkekler 130 gr olmuşlar ikisi şuan eşit gidiyor 16 haftalık olduk zaten 2 oğlum vardı 2 daha futbol takımı hazir sanirim
Ay çok saol haklısın,herkesin bir derdi var,geçecek hepsi,unutup gideceğiz ,bebişler iyi olsun da ,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız,Ondandır kendini sıkma, bu günler de geçecek. Kimisi mide bulantısıyla sınanıyor işte kimisi kanamayla, hepimizin vücut tepkileri farklı oluyor. Mesela ben başım ağrıyınca diyorum mide bulantısı mı baş ağrısı mı? Baş ağrısını seçiyorum jdkfj
Benim hemen karşımda bim herşey fazla fazla geliyor bu bime niye bilmiyorum ama ben elimde poşetle utanıp dışarı çıkamadığım için gidemedim tabi,marta kadar tekrar gelir ama bu fiyatlar çok iyiydiEki Görüntüle 3489218 Ben de bimden bunları aldım kızlar Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin
Ayyy şu keçe eşya dan alacaktım çok pratik resmen unuttum ya okula geldim halbuki eşim evdeydi onu kadınların arasında yarışa sokabilirdimBugün bize tatill wee nin emzikleri ve diş kaşıyıcısı, oyuncak sepeti , biberon fırcası, hurç, kitap, duvara asmak için bez cepli, keçe eşya çantası
Ayy kızlar bende oglen arası gittim aldım sıze ozenıp hahahahben işe geldim sjdfh sen ne aldııın
Ana kucağı nasıl sallanıyor muAyyy ben de gittim mama sandalyesi, bebek küveti ve filesi, biberon kurutucu, biberon fırçası, oioi mama tabağı ve kaşığı, emzik kutusu, anne sütü poşeti, meyve süzgeci ve anne sütü kaşığı aldımmmablam da ana kucağı, aktivite minderi, mama sandalye oyuncağı, keçe organizer ve duvar tipi organizer almış önlük bulamadım sadece
Ay bizim de 15 dk sonra öğle arası bir 15 dk yürüme mesafesi gidip baksam mı dayanamıyorumAyy kızlar bende oglen arası gittim aldım sıze ozenıp hahahahbebek kuvetı takımı oyuncak bıde meyve yeme bişeysi aldım
elektrikli değil normal ana kucağı ama elle sallanıyor mu fikrim yok, ablam bulmuş almış uzaktayız açmamış kutuyuAna kucağı nasıl sallanıyor mu
Ben kalmamıstır dıye dusunmustum ama varmıs kuzum bende kosa kosa gıttımAy bizim de 15 dk sonra öğle arası bir 15 dk yürüme mesafesi gidip baksam mı dayanamıyorum
Kirli sepeti de alacaktım ama hemen bitmişBenim hemen karşımda bim herşey fazla fazla geliyor bu bime niye bilmiyorum ama ben elimde poşetle utanıp dışarı çıkamadığım için gidemedim tabi,marta kadar tekrar gelir ama bu fiyatlar çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?