Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Bende karadut özü nü Zühre anadan alıyorum Trendyoldan yeni yeni maden suyuna katmaya başladım bende Trendyol da yaban mersini ne bakıyorum da anlamadım detox suyu gibi geldi ordakiler
Ya ben de alıyordum o markadan aynı emsal başka markalarda var bi doktorun videosunu izledim o gün bugündür hiç almadım hiç tavsiye etmiyor içeriği şüpheliymiş açıklamaları beni ikna etmişti

Ya ben de alıyordum o markadan aynı emsal başka markalarda var bi doktorun videosunu izledim o gün bugündür hiç almadım hiç tavsiye etmiyor içeriği şüpheliymiş açıklamaları beni ikna etmişti
Ben çok uzun süredir kullanıyorum bir problem yaşamadım hamile kalmadan önce de kullanıyodum

Kaç haftaliksiniz doktorunuza danışın isterseniz iki gündür kasıklarım ağrıyordu bugün agrimiyo mesela akintida fitil kaynaklı oluyor
17+5 haftalığım fitil falan kullanmıyorum aslında. Bebek büyüdüğü icin bu ağrılar normal demişlerdi en son. Ama vajina ağrsı olunca korktum

canim öncelikle gecmis olsun.nasil belirtilerin oldu? iyi ki erken fark edip önlem alabilme sansiniz olmus
Çok teşekkür ederim canım. Kesinlikle benim dikkatim sayesinde önlem almış olduk. Doktora kalsa herşey yolunda süper harikaydı çünkü. Canım belirtilerim vücut kaşıntısıydı. Her gün olmayan ama özellikle geceleri bazen uyutmayan içimin bile kaşındığı hissiyatıydı.

Arada acile gidip kan vermek iyi olur alt ast de baktırmak istiyorum gebeyim diyip tabi şikayet olarak idrar yolu enfeksiyonum var siye kayıt açtırıp gelmişken kan da ver diyor doktorlar zaten ben kaşıntı hissiyatından anlamadım mesela çünkü zaten ürtikerlerim var deli gibi kaşınıyor kan tahlilinde çıktı bir belirtim yoktu

Kızlar günaydın, aranızda daha önce hiç idrarında protein pozitif çıkan var mı? Ben sağlık ocağında rutin kan ve idrar verdiğimde çıktı. Googleladığımda hep gebelik zehirlenmesiyle ilişkilendirilmiş çok endişelendim pazartesi tekrar idrar vereceğim ama günler nasıl geçicek bilmiyorum☹☹

Ya içerim girdiğim ile çıktığım bir oluyor neredeyse çok fazla vakit ayıramıyor devlet hastanesi doktoru maalesef, detaylı ultrasonu özelde yaptırmayı düşünüyorum en azından düzgün bir hizmet alabilmek için

Benim de oluyor ya dün mesela bi kaç kere oldu genelde günde 1 oluyordu dediğin gibi resmen kasılma bugün doktora gideceğim sorayım bunu

Bende karadut özü nü Zühre anadan alıyorum Trendyoldan yeni yeni maden suyuna katmaya başladım bende Trendyol da yaban mersini ne bakıyorum da anlamadım detox suyu gibi geldi ordakiler
Dur atarım sana bakarsın ona da
Benim alt taraf değil böyle üste doğru çıkıyor ve hareket ediyor alt tarafta hiç sertlik hissetmiyorum.
Canım doktora yazdım tarif ettim ama kasılma dememiş bebek haraketi yada gaz olabilir demiş takip etmemi istedi ama bende kasılmadan korkuyorum
Nerde olduğunu takip et bakalım. Benim hep üstlerde oluyor hareket ediyor
Evet kuzum oralarda oluyor
Ben bebek diye düşünüyorum. Üstte de arkadas altta oluyor kasılma demiş ama doktorlarımıza gidince danışalım bi. Ağrı sızı bi his olmuyor ben de

Kızlar Ankarada detaylı ultrason kime yaptıracaksınız ? Doktorum Sinan Tan ve Deniz Esinleri önerdi ama daha önce giden duyan bilgisi olan var mı ?

Canım sakin ol internetten bişey araştırdıkça insanın canı sıkılıyor insallah hersey yolundadır

Benim çıkmıştı sanki çift artı vardı yanında geçti sonra zehirlenmedim panik yapma

Günaydın, benim gebelikten çnce de pozitif çıkmıştı yine pozitif çıktı, doktorum muhtemelen böbreğinle alakalı bi sorun dedi +1 olduğu için değer tekrar da ğzerine düşmedim ben açıkçası. 1-2 yıldır benim değerim bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…