- 14 Mayıs 2021
- 4.890
- 10.024
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.521
Konu hakkında cok bılgım yok ama bende bır sorun olacagını düşünmüyorum canımTeşekkür ederim canıminşallah hep bu şekilde kalır haftaya haber veririm mutlaka
Ay ne güzel kilo almamanızKızlar selamlar, ne zamandır buraya yazamadım ama bugün tüm yazdıklarınızı okudum. cinsiyeti belli olanlara hayırlı uğurlu olsun bizim de cinsiyetimiz erkek ben de kaynana olacak olanlardanım17. Haftamdayım henüz hiç kilo almadım bu normal mi acaba ya sizler nasıl ilerliyorsunuz
ben de 16. haftadayım 1 kilo aldım normal bence :) Doktorlar genelde kilo almamızı istemiyor:) Bu arada tebrikler :)Kızlar selamlar, ne zamandır buraya yazamadım ama bugün tüm yazdıklarınızı okudum. cinsiyeti belli olanlara hayırlı uğurlu olsun bizim de cinsiyetimiz erkek ben de kaynana olacak olanlardanım17. Haftamdayım henüz hiç kilo almadım bu normal mi acaba ya sizler nasıl ilerliyorsunuz
Gözün aydın canımKızlar selamlar, ne zamandır buraya yazamadım ama bugün tüm yazdıklarınızı okudum. cinsiyeti belli olanlara hayırlı uğurlu olsun bizim de cinsiyetimiz erkek ben de kaynana olacak olanlardanım17. Haftamdayım henüz hiç kilo almadım bu normal mi acaba ya sizler nasıl ilerliyorsunuz
Öyle yapıcam canımKonu hakkında cok bılgım yok ama bende bır sorun olacagını düşünmüyorum canımuzun yürüyüşler temizlikler vs yapma ama bol bol dinlen
Bebek arabası ve koltuğu araştırıyorum ben de ama hangi modeli beğendinBen akilli beşiklerden almayi dusunuyorum, annemler gelemeyecek buyuk ihtimalle, hayatimi kolaylastiracak her seyi denemeye hazirim o surectebebek arabasi, puset, ana kucaklari Black Friday’de indirime girebilecek her seyi belirlemeye calisiyorum, gecen hafta bebek arabami ve araba koltugnu begendim
bana doktor 4 lü yaptırdın mı dedi . Ama ne olduğunu bilmiyorumKizlar üçlü taramadan sonra herhangi bir tarama olmuyor detayli ultrason haric degil mi?
bana doktor 4 lü yaptırdın mı dedi . Ama ne olduğunu bilmiyorum
O arada benim de oluyor ama geçiyor sonra, ne olduğunu bulamadımkızlar göbek deliğimin orada küçük bi sertlik var. Oraya çıkabilir mi? Yoksa bu sertlik ne acaba
Ben kraft napoli travel sistem aldım. Kullanımı, pratikliği, ağırlığı vs kalitesi cazip geldi.Bebek arabası ve koltuğu araştırıyorum ben de ama hangi modeli beğendinben baktıkça kafam karıştı
Ben Kraft Kenya almaya karar verdim, ağırlığı ve kapanınca kapladığı boyut travel sistemler arasında en uygunu gibi geldi bana. 8.9 kg ağırlığı, çift yönlü kullanımı var. Kapanınca valiz gibi çekerek götürebiliyorsun. Oturma ünitesiyle kapanabiliyor. Tek elle kapatmak çook kolay, hem ön hem arka tekerlerde darbe emici sistem var, alt sepeti oldukça geniş. Bunlar aklıma gelen özellikleri. Beni en çok hafifliği etkilediBebek arabası ve koltuğu araştırıyorum ben de ama hangi modeli beğendinben baktıkça kafam karıştı
Benim arkadaşlarımın çoğu cybex mios ya da stokke kullanıyor çok memnunlar. Ben de ikisinden birini tercih edeceğim. Bütçe olarak yüksek ise instagramda bebek arabacınız tugce diye bir hesap var iyi markaların 2. El ama temiz arabalarını daha uyguna satıyor. Ben de oradan bakacağım muhtemelen, sıfırları gereksiz pahalı , çok güzel hizmet.Bebek arabası ve koltuğu araştırıyorum ben de ama hangi modeli beğendinben baktıkça kafam karıştı
Canım ben bunu kullanmıştım bence çok güzel bir ürün koltuğun üstünde yatağın üstüne heryerde kullanabilirsn ve tam kafa kısmına gelen yerde iç sünger delikli bir yapıda Allah korusun yüz üstü feln kalırsa diye tabi üst kumaşı delikli değil sadece iç süngeri birde bel kısmına denk gelen yerde iç süngerde çıkarılabilen bir parça vardı ordaki parçayı çıkarıp kiraz çekirdeği koyabiliyorsunuz yani kiraz çekirdekleri oraya uygun bir kumaş torbanın içinde geldi zaten yatakla birlikte gerek duyulursa ısıtılıp oraya yerleştrilebilir. Benim kullandığım böyleydi ebebekten almıştım. Şöylede birşey var tabi nekadar önerilsede bazı şeyler kullanmadan bilemiyorsun herkesin kolayına gelen sana kullanışlı gelmeyebiliyor. Bende çok fazla okurdum araştırırdımKızlar bu nasıl sizce? Deneyimli anneler? Geçen gün anasayfada da sordum da en çok bu tercih edilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?