Canım ben bunu kullanmıştım bence çok güzel bir ürün koltuğun üstünde yatağın üstüne heryerde kullanabilirsn ve tam kafa kısmına gelen yerde iç sünger delikli bir yapıda Allah korusun yüz üstü feln kalırsa diye tabi üst kumaşı delikli değil sadece iç süngeri birde bel kısmına denk gelen yerde iç süngerde çıkarılabilen bir parça vardı ordaki parçayı çıkarıp kiraz çekirdeği koyabiliyorsunuz yani kiraz çekirdekleri oraya uygun bir kumaş torbanın içinde geldi zaten yatakla birlikte gerek duyulursa ısıtılıp oraya yerleştrilebilir. Benim kullandığım böyleydi ebebekten almıştım. Şöylede birşey var tabi nekadar önerilsede bazı şeyler kullanmadan bilemiyorsun herkesin kolayına gelen sana kullanışlı gelmeyebiliyor. Bende çok fazla okurdum araştırırdım
) ama anladımki çocukla birlikte ihtiyaca göre herşey değişiyor kendi kendine şekilleniyor. demek istediğim o ki asla yapmam dediğin şeyleri yapabiliyorsun ay şöyle yapacağım dediğin şeyleri yapamayabiliyorsun gerçekten bir serüven değerli anneler serüveninizde sağlık mutluluk sizinle olsun
yorum biraz farklı yerlere evrildi kusura bakmayın ;