- 9 Ağustos 2016
- 7.100
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.441
Yaaa işte bizi böyle tecrübelerinizden yararlandırınmaya91 kızlar ben sevemedim emzirme sütyeni onu açana kadar bebeğin ağlamasına dayanamayıp toptan kaldırıyorsunuz zaten hatta evde takmıyorsunuz dışarda da emzirme önlüğü rahat oluyor
Evet evet o hiç gibilerden aldım bende çok rahatlar gerçekten güzel bir konfor sağlıyor emzirirken de sert olmadığı için rahat açılır17hafta içindeyiz Teşekkürler
Teşekkürler teyzesi
Ayy aynı burçmuşuz Ben de bir yengeçle evli terazi olarak bir tane daha su grubu istemiyoruz eşimde buna katılıyor ama 1 Mart doğum normal doğum çok istiyorum oldu da sezeryan olmak zorunda kalırsam kovayı yakalamak için çabalıycam galiba
Suwenin balensizlerini deneyin Şu anda da takıyorum böyle bir rahatlık yok .dediğin gibi o süreçte de sanırım alttan kaldırıp kullanırım gibi geliyor bana da .Baktım olmadı alırım diyorum
Yaaa işte bizi böyle tecrübelerinizden yararlandırın
Çok geçmiş olsun Allah a bırakmaktan başka çaremiz kalmıyor bi bildiği vardır diyebiliyorum sadece.. üzmeyin kendinizi evdekilere sarılın kendi sağlığınızı ve onları düşünün çok geçmiş olsun dualarım seninleKızlar hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkürler. 3. Hastanedeyim. malesef kalp atışı alamıyorlar yatışım yapıldı. 4 ten beri bekliyorum müdahele yapılmadı ilaç verilmedi. Evde diğer çocuklar var aklımın bir yanı da orda. Bende pıhtılaşma sorunu var iğne ilaç düzenli kullanıyordum başka da bir sorun yoktu bildiğimiz. Sürpriz geldi bebeğim ansızın gidiyor. Rabbim diğerlerine sizinkilere sağlık versin. İlk çocuğumunda 20 haftalık kalbi durmuştu. Şimdi de 15+4 tüm. Meleklerim bizi bekleyecek cennette.
İyi yapmışsın ,toparlarsın inşallah biran evvel,dikkat et kendineCanım ağrılarım var baya geçen hafta çok yoğun akıntım vardı o geçti bu sefer ağrılarım arttı gidip bi görsem içim rahatlar diye gidiyorum bide doktorum kan ve idrar tahlilini yeniden yapalım dedii
Canım çok geçmiş olsun sabırlar diliyorum Allah geride kalan çocuklarına size sağlık huzur uzun ömürler nasip etsin inşallahKızlar hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkürler. 3. Hastanedeyim. malesef kalp atışı alamıyorlar yatışım yapıldı. 4 ten beri bekliyorum müdahele yapılmadı ilaç verilmedi. Evde diğer çocuklar var aklımın bir yanı da orda. Bende pıhtılaşma sorunu var iğne ilaç düzenli kullanıyordum başka da bir sorun yoktu bildiğimiz. Sürpriz geldi bebeğim ansızın gidiyor. Rabbim diğerlerine sizinkilere sağlık versin. İlk çocuğumunda 20 haftalık kalbi durmuştu. Şimdi de 15+4 tüm. Meleklerim bizi bekleyecek cennette.
Cok uzgunum rabbim yardimcin olsn ne denir bilemiyorumKızlar hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkürler. 3. Hastanedeyim. malesef kalp atışı alamıyorlar yatışım yapıldı. 4 ten beri bekliyorum müdahele yapılmadı ilaç verilmedi. Evde diğer çocuklar var aklımın bir yanı da orda. Bende pıhtılaşma sorunu var iğne ilaç düzenli kullanıyordum başka da bir sorun yoktu bildiğimiz. Sürpriz geldi bebeğim ansızın gidiyor. Rabbim diğerlerine sizinkilere sağlık versin. İlk çocuğumunda 20 haftalık kalbi durmuştu. Şimdi de 15+4 tüm. Meleklerim bizi bekleyecek cennette.
Çok üzüldüm canım,yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş,benim de 2 defa başıma geldi çok iyi anlıyorum seni,çok şükür sağlıklı çocukların var Allah onlara sağlık versin,inşallah çabuk olur doğum,toparlanıp eve gidersin,Allah yardımcın olsunKızlar hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkürler. 3. Hastanedeyim. malesef kalp atışı alamıyorlar yatışım yapıldı. 4 ten beri bekliyorum müdahele yapılmadı ilaç verilmedi. Evde diğer çocuklar var aklımın bir yanı da orda. Bende pıhtılaşma sorunu var iğne ilaç düzenli kullanıyordum başka da bir sorun yoktu bildiğimiz. Sürpriz geldi bebeğim ansızın gidiyor. Rabbim diğerlerine sizinkilere sağlık versin. İlk çocuğumunda 20 haftalık kalbi durmuştu. Şimdi de 15+4 tüm. Meleklerim bizi bekleyecek cennette.
Monoville kullanıyorum ben, doktorunuza danışın bakalım önerecek mı ben bir eczacı tavsiyesiyle almıştımSağol canım inşallah bakalım doktorum idrar kültürü istedi ona göre ilaç yazalım dedi yine bana ilaç geliyor
Doğalını bulmak lazım ne kullanıyorsunuz kimisi de kullanmayın diyor bende bilemedim çok sağol
Canım çok çok geçmiş olsun. Dualarımız seninleKızlar dün akşam Dr bebeğin kalbi yavaş atıyor demişti hareket de etmiyordu. Şimdi durmuş. dua edin bana
Canım benim çok üzüldüm ilk gebeliğimden ben de bebeğimi kaybetmiştim farklı sebepten aynı haftalarda , sürecim inşallah hızlı ilerler. Evde seni bekleyen evlatların var onlara sarıl tevekkül etmekten başka yapılacak yok çok üzgünüm.Kızlar hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için teşekkürler. 3. Hastanedeyim. malesef kalp atışı alamıyorlar yatışım yapıldı. 4 ten beri bekliyorum müdahele yapılmadı ilaç verilmedi. Evde diğer çocuklar var aklımın bir yanı da orda. Bende pıhtılaşma sorunu var iğne ilaç düzenli kullanıyordum başka da bir sorun yoktu bildiğimiz. Sürpriz geldi bebeğim ansızın gidiyor. Rabbim diğerlerine sizinkilere sağlık versin. İlk çocuğumunda 20 haftalık kalbi durmuştu. Şimdi de 15+4 tüm. Meleklerim bizi bekleyecek cennette.
Yo ikisinde de olmadı çok şükür gayet saglikliydilarÇok şükür bir şey olmadı değil mi bir sıkıntı yaşamadın çünkü erken doğuma sebep oluyormuş araştırdığım kadarıyla o beni biraz endişelendirdi bir de bebeğe bir zararı dokunur mu diye endişeliyim sürekli de ilaç kullanmak zorunda kaldığım için
17hafta içindeyiz Teşekkürler
Teşekkürler teyzesi
Ayy aynı burçmuşuz Ben de bir yengeçle evli terazi olarak bir tane daha su grubu istemiyoruz eşimde buna katılıyor ama 1 Mart doğum normal doğum çok istiyorum oldu da sezeryan olmak zorunda kalırsam kovayı yakalamak için çabalıycam galiba
Suwenin balensizlerini deneyin Şu anda da takıyorum böyle bir rahatlık yok .dediğin gibi o süreçte de sanırım alttan kaldırıp kullanırım gibi geliyor bana da .Baktım olmadı alırım diyorum
Kızlar link atabilir misiniz tam olarak hangileri yaEvet evet o hiç gibilerden aldım bende çok rahatlar gerçekten güzel bir konfor sağlıyor emzirirken de sert olmadığı için rahat açılır
Antikolik biberon ne oluyor allahım çok cahilimmmmKızlar ben aldım sımdı bakın bı 399 tl ye düşüyor fiyatı e bebekte.chicconun biberonlarındada ındırım vae,bıtanede antıkolik biberon aldım.
Teşekkür ederim canım sende dikkat etİyi yapmışsın ,toparlarsın inşallah biran evvel,dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?