- 7 Şubat 2024
- 383
- 591
- 18
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.781
Orasını geçtiğim sorduğum sorulara bile soğuk cevap verdiHimm sanki aklimda istanbul kalmisti canim anladim ama begrnmediysen begenmedigin doktorla devam etme sakin ben degistirdim ilk doktorumu asiri soguktu giriyorduk ne bir hosgeldiniz ne bir nezaketwn birsey icer misiniz hicbirsey sormuyorlardi
Ne güzel yaAksine sakin iliskiyi birakma, sevismek tamamen serbest dediesim yanimda olmasa inanmazdi herhalde o cok korkuyor bir sey olacak diye de bizim doktorumuz sevismeniz lazim , normal dogum icin faydali falan diyo
Tuhaflar gercektenOrasını geçtiğim sorduğum sorulara bile soğuk cevap verdi
Ben de cuma günü gideceğim İnşallahsordumm canım, kullanmana gerek yok dediii heyooo
ayy sorma sormaa ayakları nasıl oynatıyor içim gitti :)
Niye ayip olsunki. Doktor secimi onemli. O sicakligi.hissetmen lazim cnku kafana takilan herseyi rahatlkla sorabilmen lazmKızlar bisey sorucam siz daha tecrübelisinizben bugün bir doktora muayene oldum 8+2 yim. Önceki muayeneler tüp bebek merkezinde olmuştu simdi kendim belirlediğim bir doktora gittim. Doktor çok övülüyor ama bana çok soğuk nevale geldi devam etmeli miyim emin değilim değiştirsem aynı hastanede başka doktor daha vardı aklımda bir dahaki ay ona gitsem ayıp olur mu?
Canım bebıs solda yerlesmıstır belkı,benımkı ılk gunden berı solda.hala ordan devam edıyor,ılk yerlesım yerıde sol taraftı.bıraz yorulduysan ondan olmustur agrı,bende hıssedıyorum bazen oyle seyler ama bı sıkıntı olacagını dusunmuyorumKizlar bugun sabahtan beri karnimin sol tarafinda agri ve batma gibi biseyler hissediyorum. Ozellikle ayaktayken. Bide ayaktayken kasigimin soluna dokundugumda sertlik hissediyorum ama sagda oyle bisey yok. Bugun 15 haftalk olduk. Acaba buyudugu icinmi diyorum ama neden sadece sol taraf agrisin aklima takildi
Çok gecmıs olsun canım,nasıl kedıymıs o öyle yaKızlar biz tatildeyiz ve sokakta bir kedi tarafından tırmalandım. Böyle delik delik oldu bacağım ve kanadı bir kaç yerden. Doktorumu bilgilendirdim. Enfeksiyon hastalıklarına görün, belki antibiyotik falan başlarlar enfeksiyon kapmış olabilirsin, dedi. Enfeksiyon hastalıklarındaki doktor 4 doz kuduz aşısı uygun gördü. İlk dozu bugün yaptırdım. Tam fetal dna sonucu iyi çıktı çok şükür derken kuduz aşısının bir riski olacak mı endişesi sardı bir yandan da. Kuduz aşısı hamilelere yapılabilen güvenilir bir aşıymış ama hiç yoktan yere yaptırmak da cam sıkıcı. Başım ağrıdığında parolu bile çok zorda kalmazsam içmiyordum. Diyeceğim o ki, dikkat edin sokak hayvanlarına da. Evde kedim olmasına rağmen böyle bir durumumuz oldu bizim.
Benimde zaten sola yerlesmisti ilk haftalarda hep batmalar agrilar yasiyordum solda ama bayadir olmuyordu boyle. Aynen belki yoruldugum icindir. Tesekkr ederimmCanım bebıs solda yerlesmıstır belkı,benımkı ılk gunden berı solda.hala ordan devam edıyor,ılk yerlesım yerıde sol taraftı.bıraz yorulduysan ondan olmustur agrı,bende hıssedıyorum bazen oyle seyler ama bı sıkıntı olacagını dusunmuyorum
Cok gecmis olsn cnmKızlar biz tatildeyiz ve sokakta bir kedi tarafından tırmalandım. Böyle delik delik oldu bacağım ve kanadı bir kaç yerden. Doktorumu bilgilendirdim. Enfeksiyon hastalıklarına görün, belki antibiyotik falan başlarlar enfeksiyon kapmış olabilirsin, dedi. Enfeksiyon hastalıklarındaki doktor 4 doz kuduz aşısı uygun gördü. İlk dozu bugün yaptırdım. Tam fetal dna sonucu iyi çıktı çok şükür derken kuduz aşısının bir riski olacak mı endişesi sardı bir yandan da. Kuduz aşısı hamilelere yapılabilen güvenilir bir aşıymış ama hiç yoktan yere yaptırmak da cam sıkıcı. Başım ağrıdığında parolu bile çok zorda kalmazsam içmiyordum. Diyeceğim o ki, dikkat edin sokak hayvanlarına da. Evde kedim olmasına rağmen böyle bir durumumuz oldu bizim.
Aslında saldırma da denemez canım. Bahçede kahvaltı yapıyorduk. Etrafta kediler de yemek vermemizi umuyorlar, oturduğumuz banka falan çıkıyorlar. Bir kedi var çok sırnaşık, sürtünüp duruyor. Ben otururken biranda kucağıma atladı. Yanımda kızım da var tabi. Ona da bir şey olacak endişesiyle kucağımdan atmaya çalıştım kediyi. O da o sırada kene gibi yapıştı bacağıma. Altımda da şort var tabi, bacaklar ortada. Annemin sitesinin beslediği kedilerden biri. Kuduz olacağını zannetmiyorum ama riske de atamıyorum.Çok gecmıs olsun canım,nasıl kedıymıs o öyle yadokunmusdun sevmısmıydın yoksa durduk yerdemı saldırdı?beledıyeyede haber verseydınız durduk yerde saldırdıysa belkı gercekten kuduz falandır.üzülme artık olan olmuş doktorun ne derse yapta enfeksıyon bari olmasın,tez zamanda gelsın gecsın ınsallah aşıdan bişey olacagını sanmıyorum enfeksıyona dıkkat et ama
Canım öncelikle benimde bir kaç gündür aynı bahsettiğin şekilde sol tarafım da ağrı var. Lütfen endişelenme.Bazen sizlerin yazılarını okuyunca aynı şeyleri yaşıyoruz diye içim rahatlıyor demek ki diyorum normal. Çünkü sanki aynı haftalarda aynı sorunlarımız oluyor gibi. Ben mesela ayakkabı almak için çok denedim eğildim falan o günde çok yorulmuştum bir kaç gün sürdü ağrısı. O sertlik rahim diye biliyorum yer yer ele gelir hissettirirmiş. Ben sertlik hiç hissetmedim ama sol tarafımda ağrı benimde var.Kizlar bugun sabahtan beri karnimin sol tarafinda agri ve batma gibi biseyler hissediyorum. Ozellikle ayaktayken. Bide ayaktayken kasigimin soluna dokundugumda sertlik hissediyorum ama sagda oyle bisey yok. Bugun 15 haftalk olduk. Acaba buyudugu icinmi diyorum ama neden sadece sol taraf agrisin aklima takildi
Ay benimde icim rahatliyor sizlerden boyle duyuncaCanım öncelikle benimde bir kaç gündür aynı bahsettiğin şekilde sol tarafım da ağrı var. Lütfen endişelenme.Bazen sizlerin yazılarını okuyunca aynı şeyleri yaşıyoruz diye içim rahatlıyor demek ki diyorum normal. Çünkü sanki aynı haftalarda aynı sorunlarımız oluyor gibi. Ben mesela ayakkabı almak için çok denedim eğildim falan o günde çok yorulmuştum bir kaç gün sürdü ağrısı. O sertlik rahim diye biliyorum yer yer ele gelir hissettirirmiş. Ben sertlik hiç hissetmedim ama sol tarafımda ağrı benimde var.
kuduz aşısının hamilelere bi zararı yok diyor internetteki sağlık kuruluşu siteleri. kedinin de kuduz olduğunu sanmıyorum zaten, hiç kuduz kedi görmedim bişey olmaz streslenme.Kızlar biz tatildeyiz ve sokakta bir kedi tarafından tırmalandım. Böyle delik delik oldu bacağım ve kanadı bir kaç yerden. Doktorumu bilgilendirdim. Enfeksiyon hastalıklarına görün, belki antibiyotik falan başlarlar enfeksiyon kapmış olabilirsin, dedi. Enfeksiyon hastalıklarındaki doktor 4 doz kuduz aşısı uygun gördü. İlk dozu bugün yaptırdım. Tam fetal dna sonucu iyi çıktı çok şükür derken kuduz aşısının bir riski olacak mı endişesi sardı bir yandan da. Kuduz aşısı hamilelere yapılabilen güvenilir bir aşıymış ama hiç yoktan yere yaptırmak da cam sıkıcı. Başım ağrıdığında parolu bile çok zorda kalmazsam içmiyordum. Diyeceğim o ki, dikkat edin sokak hayvanlarına da. Evde kedim olmasına rağmen böyle bir durumumuz oldu bizim.
Evet ben de araştırdım. Doktorumla da irtibat halindeydim zaten. Tatil ortasında hiç yoktan hastane sürecimiz oldu.kuduz aşısının hamilelere bi zararı yok diyor internetteki sağlık kuruluşu siteleri. kedinin de kuduz olduğunu sanmıyorum zaten, hiç kuduz kedi görmedim bişey olmaz streslenme.
Bizlerin içi hep rahat olsun inşallahAy benimde icim rahatliyor sizlerden boyle duyuncabebeklerimiz buyuyor rahim genisliyor boyle avutuyorum kendimi
Benim de soldan agriyor 3-4 gundur, hatta bugun esime ilk baslarda tutunurken boyle agrilarim olmustu soldan saplaniyor agri dedim ama doktorum tamamen normal, buyuyor dedigi icin de dert etmiyorumKizlar bugun sabahtan beri karnimin sol tarafinda agri ve batma gibi biseyler hissediyorum. Ozellikle ayaktayken. Bide ayaktayken kasigimin soluna dokundugumda sertlik hissediyorum ama sagda oyle bisey yok. Bugun 15 haftalk olduk. Acaba buyudugu icinmi diyorum ama neden sadece sol taraf agrisin aklima takildi
Canım benimde lekelenme değilde sarı akıntım çok oluyor hamileliğimin başından beri oluyor hatta sabahları daha yoğun bi şekilde sarı akıntı oluyor doktora her kontrolde özellikle soruyorum sıkıntı olur mu diye ama koku ve rahatsız eden kaşıntın yoksa sıkıntı olmaz yinede bol bol su iç diyor bende tedirgin oluyorum akıntı konusunda ama hamilelik hormonundan dolayı normalmişKızlar, günlük 3x2 cm alan kaplayacak kadar sarı renkte lekelenmem oluyor. Doktorumu 2 hafta önce bilgilendirmeme rağmen bu cuma günü gelince kültür alacağını söyledi ama içim içimi kemiriyor acaba kendim gidip başkasına yaptırsa mıydım diye. Benimle aynı durumda olan veya tanıdığınız var mı? Akıntılar beni çok korkutuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?