- 11 Temmuz 2024
- 860
- 1.709
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #10.761
Hiç mi ya çıkıntı olsaydı bende az çok görürdü göstermiyor kız bebeGene göstermediiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç mi ya çıkıntı olsaydı bende az çok görürdü göstermiyor kız bebeGene göstermediiiiii
Sağlıcakla gelsin prenses
Ay sanki bu duruş erkekte olabilir bak yeni gördüm kardeşimin erkek beneği bu şekilde duruyordu tam anlamıyorum ama
ya bana ilerleyen haftalar yukarı çıkar dedii bakalımmBen canım, direkt rahim ağzını kapatmıştı o yüzden kanamam olmuş, cumartesi gideceğim tekrar bakalım aynı mı ne durumda
evet bize 18. haftaya kadar yasakCnm son kontrolumde doktor ultrason esnasında hemşireye bilgileri not aldiriyordu. Bebegin boyunu falan. Bide plesanta ile ilgli bise soyledi takip edilcek dedi ama bize bilgi vermedi. Sanirim benimkide asagida oyle tahmin ettim. Zaten bize iliski yasagida devam demisti. Yani korkma duzelir bence
ya bi pipicik gibi bişi gördük ama kortdon da olabilir ded doktor . Doktor hiç tahminini söylemedi zatenHiç mi ya çıkıntı olsaydı bende az çok görürdü göstermiyor kız bebe
bilemedim yaaa ahaha sağlıklı olsun ben saldım artık göremicem sanırımAy sanki bu duruş erkekte olabilir bak yeni gördüm kardeşimin erkek beneği bu şekilde duruyordu tam anlamıyorum ama
Boşver böyle daha heyecanlı bizde sayende heyecanlıyız sanki sende öğrenince herkes öğrenmiş olacak aşama atlıcaz isimlere geçeceğiz gibiya bana ilerleyen haftalar yukarı çıkar dedii bakalımm
evet bize 18. haftaya kadar yasak
ya bi pipicik gibi bişi gördük ama kortdon da olabilir ded doktor . Doktor hiç tahminini söylemedi zaten
bilemedim yaaa ahaha sağlıklı olsun ben saldım artık göremicem sanırım
Kızlar genelde düz yatıyor bu yağıştan dolayı dedim ama bilmiyorum bu kardeşimin erkek bebesininya bana ilerleyen haftalar yukarı çıkar dedii bakalımm
evet bize 18. haftaya kadar yasak
ya bi pipicik gibi bişi gördük ama kortdon da olabilir ded doktor . Doktor hiç tahminini söylemedi zaten
bilemedim yaaa ahaha sağlıklı olsun ben saldım artık göremicem sanırım
Heheh oyle canim bakalim hayirlisi 13+3 tu benim 1 ay sonra yine gidicem o zaman kesin belli olcakYok canım yanlış söylemez ama bazen o çıkıntı dediği şey kızlarda da oluyormuş. Çıkıntı sonradan yumurtalığı oluşturuyormuş. Benimki 12+4te tahminde bulundu 15+4te kesin artık bariz belliydi ben bile gördüm herşeyi meydanda maşallah oğluşum açmış bacakları baya net bir şekilde anlaşılır haldeydi. 12.haftada anlaşılır değildi.
Secde pozisyonunda mi canim benim ki hep yuzustu yatiyordu hatta doktor yuzustu yatmayi sevcek dedi
evet canim unisex birseyler de var ama ben erkek kiyafeti baktim hep degismeyecek hissediyorumohhh gözün aydınnn canım darısı tekrar benim başıma hahahah
gözünüz aydıın :)
Geçmiş olsun canımm dinlen
ne alcağımı hiç bilmiyorum ki sdfsfs
Merhaba maalesef hala çıkmadı sonucu . Bende heyecanla bekliyorum umarım güzel sonuclar alırız.Merhaba sonucunuz çıktı mı acaba? Ben de 11 Eylülde kan verdim aynı firmaya. Sonuç bekliyorum:) İnşallah hayırlı haberler alırız
Biz afedersiniz doğuma kadar yaptık normql doğurdum ilki suni ile oldu acilmam vs yoktu ama benim kaşıntılarim.coktu karaciğer değerlerim yükselince doğumu başlattılar suniyle 6 saatte doğdu ama ilk doğuma göre bence iyiydi sadece suni cidden baya ağrılı kendi sancin o kadar ağrılı değil ikinci hiç anlamadım 5 gibi suyum geldi 6 gibi hastanede idik 8.50 de doğdu gittiğim de 4 cm acilmam varmış yani kısacası ilişki eğer bı sorun yoksa cidden doğumu kolaylaştırıyor.Aksine sakin iliskiyi birakma, sevismek tamamen serbest dedi esim yanimda olmasa inanmazdi herhalde o cok korkuyor bir sey olacak diye de bizim doktorumuz sevismeniz lazim , normal dogum icin faydali falan diyo
haahah kuzenim de aynısını dedi var yaa hayatımızdaki heyecan biticek boşver öğrenme dedi ahah her hafta heyecanımız oluyor diyoBoşver böyle daha heyecanlı bizde sayende heyecanlıyız sanki sende öğrenince herkes öğrenmiş olacak aşama atlıcaz isimlere geçeceğiz gibi
düz de yattı arkasını da döndü ama bi tek bize dönmedi afgsgsKızlar genelde düz yatıyor bu yağıştan dolayı dedim ama bilmiyorum bu kardeşimin erkek bebesinin
hepsini yaptttı sadece önünü dönmedi hasdhSecde pozisyonunda mi canim benim ki hep yuzustu yatiyordu hatta doktor yuzustu yatmayi sevcek dedi
işte ben neyden ne kadar alcağımı bilmiyorum zıbın mı alcaz ne alcaz fsdfevet canim unisex birseyler de var ama ben erkek kiyafeti baktim hep degismeyecek hissediyorum
bir de
Ben yazlik alt ust aldim 8 9 tane bi tane de hastane cikisi aldim agiz mendili aldimişte ben neyden ne kadar alcağımı bilmiyorum zıbın mı alcaz ne alcaz fsdf
Avrupa yakasindaysa eger klinik dusunursen benim doktorum cok iyi tavsiye ederim birsey yazdiginda 5 10 dakika icinde hemen cevap veriyorKızlar bisey sorucam siz daha tecrübelisiniz ben bugün bir doktora muayene oldum 8+2 yim. Önceki muayeneler tüp bebek merkezinde olmuştu simdi kendim belirlediğim bir doktora gittim. Doktor çok övülüyor ama bana çok soğuk nevale geldi devam etmeli miyim emin değilim değiştirsem aynı hastanede başka doktor daha vardı aklımda bir dahaki ay ona gitsem ayıp olur mu?
Canım keşke orda olsam bir sürü doktor var seçenek o kadar çok ki ben GebzedeyimAvrupa yakasindaysa eger klinik dusunursen benim doktorum cok iyi tavsiye ederim birsey yazdiginda 5 10 dakika icinde hemen cevap veriyor
Bunu esime ileticem her randevu sonrasi bebegi gorunce ya da duyunca1-2 hafta kendisine gelemiyorBiz afedersiniz doğuma kadar yaptık normql doğurdum ilki suni ile oldu acilmam vs yoktu ama benim kaşıntılarim.coktu karaciğer değerlerim yükselince doğumu başlattılar suniyle 6 saatte doğdu ama ilk doğuma göre bence iyiydi sadece suni cidden baya ağrılı kendi sancin o kadar ağrılı değil ikinci hiç anlamadım 5 gibi suyum geldi 6 gibi hastanede idik 8.50 de doğdu gittiğim de 4 cm acilmam varmış yani kısacası ilişki eğer bı sorun yoksa cidden doğumu kolaylaştırıyor.
Himm sanki aklimda istanbul kalmisti canim anladim ama begrnmediysen begenmedigin doktorla devam etme sakin ben degistirdim ilk doktorumu asiri soguktu giriyorduk ne bir hosgeldiniz ne bir nezaketwn birsey icer misiniz hicbirsey sormuyorlardiCanım keşke orda olsam bir sürü doktor var seçenek o kadar çok ki ben Gebzedeyim
Ay super cinsiyet icin de beklemedeyiz, benim de hep icimden kiz geciyor nedense seninkisordumm canım, kullanmana gerek yok dediii heyooo