- Konu Sahibi elektroforez
-
- #10.141
Kızlar 7+4 teyim siz daha tecrübelisiniz birsey danışmak istiyorum. Benim bebeğim sol üst kısma tutundu doktorum söylemişti. Kasığımda sol üstte batma hissi ve gerginlik var normal mi bu zamanlarda? Beni tedirgin etti uzanıyorum ne olur ne olmaz diye
Benimde sola yerlesmisti bebegm. Oyuzden solda batmalar kasilmalar hissetmen cok normal. Ileriki haftalarda iki tarafli batmalar hissedebilirsin korkmaKızlar 7+4 teyim siz daha tecrübelisiniz birsey danışmak istiyorum. Benim bebeğim sol üst kısma tutundu doktorum söylemişti. Kasığımda sol üstte batma hissi ve gerginlik var normal mi bu zamanlarda? Beni tedirgin etti uzanıyorum ne olur ne olmaz diye
Benimde abdest alırken ayağımı kaldırıyorum batma oluyor. Şimdi duşakabinde abdest almaya özen gösteriyorum ya da sakince hareket ediyorum. Namaz kılarken baskı uygulanıyor gibi gerginlik oluyor Allah kabul etsin oturarak kılıyorum. Oturuyorum arkama yastık koyuyorum bu sefer de belim ağrıyor. Hamişlik her adımda zor. Ama sonu selamet inşallah. SabredelimKızlar 7+4 teyim siz daha tecrübelisiniz birsey danışmak istiyorum. Benim bebeğim sol üst kısma tutundu doktorum söylemişti. Kasığımda sol üstte batma hissi ve gerginlik var normal mi bu zamanlarda? Beni tedirgin etti uzanıyorum ne olur ne olmaz diye
Biz yakın oturuyoruz galiba seninleçarşamba sonucumu alıp özele gidicem umarım gösterir artık ya hahah
Bende en baştan beri soldaydı. Hatta sol alt kısımda bir kabarık var hala. Ultrasonda dr da solda olduğunu söylemişti. Hemen hemen bütün sancılarım sol tarafta olurduCanımmmm kızlaaarrbebişin nerede olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben 14+5 oldum bugün ama halen hissedemiyorum karnım ve bel çevrem çok genişledi, hatta yürüyüşüm bile değişti.. Okulda artık her gören göbek mi bebek mi diye göbeğimi yokluyor, minnoşu artık ne kadar bol giysem de sanki saklayamıyorum.. Hareketlerini de hissedemiyorum en son ultrasonda 12+3'te gördüm, 2 hafta geçti ama içim içimi yiyor her şey yolunda mı diye.. Bu durumda olan sadece ben miyim? Dayanamıyorum, haftaya gideceğim sanırım doktora ama o da izinli olduğu için gidemiyorum
Bende de yok canım. Hatta tüylenme de o kadar dikkat çekmiyor. Anneme çektiysem göbeğim de çok belli olmayacak heralde
Kızlar karnınızda, belinizde çatlaklar falan oluşmaya başladı mı? Benim henüz çatlağın falan yok ama bu aralar inanılmaz kaşıntılarım oluyo bel çevresinde, sanırım genişlemekten kaynaklı.. Sizde de var mı? Bir yerde okudum, bu kaşıntılara tırnak atınca iz kalıyormuş, bol nemlendirmek gerekiyormuş aklınızda bulunsun. Ben sipariş verdim artık bekleyeceğim arifoğlu çatlak yağını
Canım, ağrın geçtiyse sıkıntı yok bence. Hem topuklu giymiş hem de maşallah halay çekmişsinİki gün üst üste nişanımız vardı ve topuklu giydim. Çok ayakta durmadım bikaç tur halay çektim sadece. Belim ve karnım ağrıdı normal bir durum mu? Şu an çok şükür ağrım yok ama akşam baya korktum bişey olcak diye
Neeeee ben de doktora sordum kiyafet alayim mi diye 2 hafta daha bekle diyor canimseninki de benim ultrason gibi miydiKızlaarrr gen testi sonucum temiz geldi çok şükürama hayatım şokunu yaşıyorum şuan doktor cinsiyet kız çıkmış dedi ultrasonda çok net erkek demişti nasıl oluyor ya gen testi kesin mi kızım mı olucak şimdiii
Canim saskinliktan unuttum hayirli olsun saglikli cikmis masallahKızlaarrr gen testi sonucum temiz geldi çok şükürama hayatım şokunu yaşıyorum şuan doktor cinsiyet kız çıkmış dedi ultrasonda çok net erkek demişti nasıl oluyor ya gen testi kesin mi kızım mı olucak şimdiii
Evet canım dün söyledim hatta çok benziyorNeeeee ben de doktora sordum kiyafet alayim mi diye 2 hafta daha bekle diyor canimseninki de benim ultrason gibi miydi
Gen testi kesin demislerdi canim ama seyleri bile gorunuyor benimEvet canım dün söyledim hatta çok benziyornet erkek gibiydi ultrason yanıltır mı gen testi mi kesin olan anlamadım şoktayım
çok teşekkür ederim canım çok şükür temiz gelmiş bundan sonra kimseye ikili test önermem kendimde yapmam boşa stres ciddenCanim saskinliktan unuttum hayirli olsun saglikli cikmis masallah
Ben ikili test yaptirdim canim buyuk ihtimal risk cikcak bende yastan dolayiçok teşekkür ederim canım çok şükür temiz gelmiş bundan sonra kimseye ikili test önermem kendimde yapmam boşa stres cidden
Çıkarsada çok ciddiye alma canım benim yaş değilde direk biyokimsal risk yüksek çıkmıştı ama sıkıntı yokmuş çok şükürBen ikili test yaptirdim canim buyuk ihtimal risk cikcak bende yastan dolayi
Sükür canim ya sen de gormusmuydun ultrasonda bayagi erkek testis gibi gorunmiyor mu?Çıkarsada çok ciddiye alma canım benim yaş değilde direk biyokimsal risk yüksek çıkmıştı ama sıkıntı yokmuş çok şükür
Evet hatta doktorda çok emindiSükür canim ya sen de gormusmuydun ultrasonda bayagi erkek testis gibi gorunmiyor mu?
Evet hatta doktorda çok emindi
Kiyafet bakicam sabirsizlaniyorumEvet hatta doktorda çok emindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?