- 22 Mayıs 2024
- 615
- 1.204
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.501
Evet yararlanabiliyorsun diye biliyorumKızlar ben çalışmıyorum. Eşimin SGK sından yararlanabiliyor muyum? Bilginiz var mı??
Evet tabii ki
evet canım yararlanıyor olman lazım
Teşekkür ederim kızlar. Bende öyle biliyorum ama emin olamadımEvet yararlanabiliyorsun diye biliyorum
Teşekkür ederimEvet yararlanabiliyorsun diye biliyorum
Kız çocuğu bekarken babaya evlenince kocaya bağlı oluyor sgkKızlar ben çalışmıyorum. Eşimin SGK sından yararlanabiliyor muyum? Bilginiz var mı??
Of herseyini acemisi olmak çok zor bir durum canım yacanımm hemen kötü düşünmeee, şimdi bilen biri yazar içini ferah tut
Nipht plus mygen firmasına yaptırdım, kullanmıyordum aslında az önce doktorumla konuştum yapısal birşey olmaz tekrar verelim dedi rahatladım çok şükürKaçıncı haftadasin oksapar yada corasprin kullaniyon mu erken verirsen yada kan sulandırıcı kullanırsan bebek dnasi bulunamiyormus bana bı gün önceden kes dediler vereceğim zaman hangi firmaya yaptırdınız birde
emin ol canım ben de öyleyim. Başıma bişey gelince hemen sizlere soruyorum birbirimizi rahatlatıyoruzOf herseyini acemisi olmak çok zor bir durum canım ya
Aaay korktum şimdi cumartesi aynı firmaya vericem bende kaç haftalıkken verdiniz doktor bişey yok dediyse çok iyi canım heralde DNA eşleştirme bulamadılar çoğu kişide oluyormuşNipht plus mygen firmasına yaptırdım, kullanmıyordum aslında az önce doktorumla konuştum yapısal birşey olmaz tekrar verelim dedi rahatladım çok şükür
Ay hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin oğluşunBizde uzun bir aradan sonra kontrole gittik ikinci oğlumuz oluyormuş doktor ksin dedi demeden ben gördüm zaten
Memlekete geldik benim bulantılar halszlik son gaz devam ediyor hala kıpırdayacak dermanım yok böylee yuvarlanıp gidiyoruz işte
Teşekkür ederimKız çocuğu bekarken babaya evlenince kocaya bağlı oluyor sgk
Benim de ayni, sol gozume dogru saplaniyor bas agrisi bazen, evden cikamiyorum korkudanYapmam mııı buzla dolaşıyorum evin içindetansiyonum hep düşük hamilelikte ekstra düşüyor 9-5 10-6 falan yüksekte değil günde 4-5 litre au içiyorum bir de
Canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah, kaç haftalıkken verdiğin önemli, bebeğin dna'sının anne kanına tam karışmamasından kaynaklı bir durum bu bebekle ilgili bir problem değil korkma. Benimki bugün geldi şükürler olsun ki, yabancı dilde atmışlar raporu ama tek tek okudum anlayabildiğim kadarıyla ve kandaki dna oranını %11 olarak gördüm. Şükürler olsun ki Rabbim korktuğumuza uğratmadı, darısı tüm sabırla bekleyen yavruya hasret annelerin başına inşallah.Aaay korktum şimdi cumartesi aynı firmaya vericem bende kaç haftalıkken verdiniz doktor bişey yok dediyse çok iyi canım heralde DNA eşleştirme bulamadılar çoğu kişide oluyormuş
Ay iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız ya ciddenemin ol canım ben de öyleyim. Başıma bişey gelince hemen sizlere soruyorum birbirimizi rahatlatıyoruz
Evet canım öyleymiş, 12 haftaya girdiğimde verdim canımmAaay korktum şimdi cumartesi aynı firmaya vericem bende kaç haftalıkken verdiniz doktor bişey yok dediyse çok iyi canım heralde DNA eşleştirme bulamadılar çoğu kişide oluyormuş
Sizin kaniniza bebegin dna si gecmis oluyor 9.-10. Haftalarda, ve sizin kaninizdan bebegin dna si ayristirilip inceleniyor bu testte. Fetal fraksiyonun yetersiz olmasi demek, analiz yapilabilecek kadar bir ornek miktari ayristirilamamis demek, yani bebekle hic alakasi yok su durumda, iciniz rahat olsun:)Kızlar merhaba fetal testi yaptırmıştım fakat fonksiyonel sonuç 4 ün altında olduğu için test tekrarlanması gerekiyormuş bu durumu yaşayan varmı aranız da daha doktorumla görüşmedim ama çok korkuyorum şuan kötü birşey mi diye sorduğumda sadece bebeğin DNAsının incelenmesi için o oranın 4 olması gerektiğini sıkıntı olmadığını söyledi ama bilmiyorum bu durumu yaşayan oldu mu aranız da bilmek istedim
İnşallah öyle olur canım , evet en az 4 üstü olması gerekiyormuş freksiyon değerinin benimde 3.21 çıkmış işte o yüzden tekrarlanması gerekiyormuş bu arada hayırlı olsun prensesini sağlıkla al inşallahCanım sağlıkla gelsin bebişin inşallah, kaç haftalıkken verdiğin önemli, bebeğin dna'sının anne kanına tam karışmamasından kaynaklı bir durum bu bebekle ilgili bir problem değil korkma. Benimki bugün geldi şükürler olsun ki, yabancı dilde atmışlar raporu ama tek tek okudum anlayabildiğim kadarıyla ve kandaki dna oranını %11 olarak gördüm. Şükürler olsun ki Rabbim korktuğumuza uğratmadı, darısı tüm sabırla bekleyen yavruya hasret annelerin başına inşallah.Bir maşallahınızı ve duanızı beklerim tatlış anneler Ben 13+1'de geçen hafta pazartesi vermiştim kanı, yurt dışına gittiği için kargo 2 gün sonra İstanbul'a, oradan aynı gün Fransa'ya yollandı. Perşembe laba girdi ve 5 gün sonra tahlil çıktı, bugün de elime rapor ulaştı.. Prensesim geliyor inşallah. Onun için korkma, tekrar verirsen kandaki freksiyon artacağı için sağlıklı sonuç alırsın
Ayy evet öyleymiş kızlar sağolun ya içim rahatladı şükür bakalım tekrar verince de güzel sonuçlar alırız inşallahSizin kaniniza bebegin dna si gecmis oluyor 9.-10. Haftalarda, ve sizin kaninizdan bebegin dna si ayristirilip inceleniyor bu testte. Fetal fraksiyonun yetersiz olmasi demek, analiz yapilabilecek kadar bir ornek miktari ayristirilamamis demek, yani bebekle hic alakasi yok su durumda, iciniz rahat olsun:)
MaşallahCanım sağlıkla gelsin bebişin inşallah, kaç haftalıkken verdiğin önemli, bebeğin dna'sının anne kanına tam karışmamasından kaynaklı bir durum bu bebekle ilgili bir problem değil korkma. Benimki bugün geldi şükürler olsun ki, yabancı dilde atmışlar raporu ama tek tek okudum anlayabildiğim kadarıyla ve kandaki dna oranını %11 olarak gördüm. Şükürler olsun ki Rabbim korktuğumuza uğratmadı, darısı tüm sabırla bekleyen yavruya hasret annelerin başına inşallah.Bir maşallahınızı ve duanızı beklerim tatlış anneler Ben 13+1'de geçen hafta pazartesi vermiştim kanı, yurt dışına gittiği için kargo 2 gün sonra İstanbul'a, oradan aynı gün Fransa'ya yollandı. Perşembe laba girdi ve 5 gün sonra tahlil çıktı, bugün de elime rapor ulaştı.. Prensesim geliyor inşallah. Onun için korkma, tekrar verirsen kandaki freksiyon artacağı için sağlıklı sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?