- 22 Mayıs 2024
- 615
- 1.204
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.301
Şimdi sen sorunca aklıma geldi, bazen sağa geçtiğini hissediyorum. O da anlık batmalar olduğunda hissediyorumyer değiştiriyor muuuu :) benim sertlik tek nokta da durmuyor :)
Benimkisi 40 dk dir gecmiyor.benim arada işten eve gidince ayakta çok kalınca belimden kalçama vuran ağrı oluyoor
Canım, sürekli oturmak beni de yoruyor ama gaza gelip bir yürüyorum yorulduğumu fark etmiyorum bile. Sonra bel ağrısı başlıyor, yorulduğumu oradan anlıyorumŞu an o kadar çok belim ağrıyor ki mesela. Pantolonumun düğmesi açık ama yine de rahatsız ediyor karnımı. Arada su, çay almaya kalkıp yürüyorum ama konforlu bir hamilelik geçirdiğim söylenemez. Evde daha çok yorulduğum için işte olmak beni mutlu ediyor tabi.
Yaşasıınnnn sonunda bebek olduklarını hissedebileceğizBu bende de bir haftadır var bi sertlik top gibi bebek bence
Kan da verdim şimdi, 10/15 güne belli olur sonuç dedi doktor bakalım. Ultrason sonucuna göre NT 1.6 çıktı, doktor bunun gayet iyi olduğunu söyledi içime sular serptiYok herhangi bir şey sormadı ve nipt düşünmüyorum o yüzden ikilinin yapılması önemli benim için :/
Geçmiş olsunKan da verdim şimdi, 10/15 güne belli olur sonuç dedi doktor bakalım. Ultrason sonucuna göre NT 1.6 çıktı, doktor bunun gayet iyi olduğunu söyledi içime sular serpti
Bugün kontrolü olan arkadaşlar da hayırlı haberlerle döner umarım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
3 yaşında bir kızım var benim. İş çıkışı ev işi, kızımla ilgilenmek... Hiç bir şeye yetemiyorum. Doğumdan sonra ne yapacağım hiçbir fikrin yok...Canım, sürekli oturmak beni de yoruyor ama gaza gelip bir yürüyorum yorulduğumu fark etmiyorum bile. Sonra bel ağrısı başlıyor, yorulduğumu oradan anlıyorum.
Evde neden yoruluyorsun?
Ay teşekkür ederim canım benim bütün çocuklarımız sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahCanım öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler inşallah. Burada yaptıran var mı bilmiyorum ama 2024 ikiz gebelik diye bir grup var. İkiz Anneleri toplanmış. Oraya da sor mutlaka daha iyi bilirler
Amin kuzumAy teşekkür ederim canım benim bütün çocuklarımız sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
zor be canim cok zor valla.. o kadar güzel demissin ki; iste dinleniyorum evde olmak daha cok yoruyor diye. bence de öyle.. evde calismak bin kat daha zor. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. gercekten hic kolay degil hersey annelere bakiyor3 yaşında bir kızım var benim. İş çıkışı ev işi, kızımla ilgilenmek... Hiç bir şeye yetemiyorum. Doğumdan sonra ne yapacağım hiçbir fikrin yok...
Buldum yazdım bile canım Allah razı olsunAmin kuzumThread '2024 ikiz gebelik' 2024 ikiz gebelik.
Belirti yoktu canım hepsi bambaşka çıktı yüzük testi erkek makas bıçak testi kız bulantı erkek Çin takvimi kız falan karışıktıSaglikla gelsin canim belirtin nelerdi ben cok heyecanliyim cuma var kontrolumuz belki belli olur
Doğuma kadar İnşallah kızın biraz daha büyüyecek3 yaşında bir kızım var benim. İş çıkışı ev işi, kızımla ilgilenmek... Hiç bir şeye yetemiyorum. Doğumdan sonra ne yapacağım hiçbir fikrin yok...
Cin takvimini nasil hesapladin canim ben mesela 34yasindayim son adet tarihim 14 haziran son adet tarihine gore erkek cikiyor ama hamile kalma tarihi yani daniyorum 26 haziran onda da kiz cikiyorBelirti yoktu canım hepsi bambaşka çıktı yüzük testi erkek makas bıçak testi kız bulantı erkek Çin takvimi kız falan karışıktı
Ayni ben az once yasadim daha bir yerde top gibi birsey oldu yaaKızlar ben bir şey keşfettim. Biz bugün sata göre 12+1, limon kadar olduk. Karnıma elimi bastırınca bazı bölge de sertlik hissediyorumm. Bazen hafif başka yönde oluyoor bebiştir di miiii çok heyecanlıı yaaa
Bir yandan da yakınlar da yükleniyor. Evden çalışınca sanki hiç çalışılmıyor sanıyorlar. Ayy kaynanam ile yaşıyorum, doktor rahim kasıntısı gördüğü için yat dedi. Eşimin de tam bu döneme yurtdışı seyahatı denk geldi. 4 gözle bekledi ya ne zaman tedavim biter diye. Sabah da süpürgeyi getirmiş, buraları süpürürsün, tamam mı diyorzor be canim cok zor valla.. o kadar güzel demissin ki; iste dinleniyorum evde olmak daha cok yoruyor diye. bence de öyle.. evde calismak bin kat daha zor. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. gercekten hic kolay degil hersey annelere bakiyor
Kızım doğduğunda ilk 2 yıl evdeydim. Biraz daha yetişebiliyordum bir şeylere. Bir düzenimiz vardı en azından. Şimdi hamilelikle beraber günü kurtarsak yeter diyorum. Geç yatıp ev işi yapsam uykusuzluk mahvediyor. Uyusam evin hali içler acısı. Allahtan eşimde geç geldiği için misafirimiz pek olmuyor. Yetişemiyorum, yetemiyorum. Amin canım, Allah yardımcımız olsun.zor be canim cok zor valla.. o kadar güzel demissin ki; iste dinleniyorum evde olmak daha cok yoruyor diye. bence de öyle.. evde calismak bin kat daha zor. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. gercekten hic kolay degil hersey annelere bakiyor
Bizim oturduğumuz apt da asansör yok, 3.katta oturuyoruz. Eşimin halı sahada parmağı çıktı. 15 kilo kızım eve çıkarken kucak istiyor. Eşime dedim ki, benim hamileliğim senin parmağından daha önemsiz tabi, tabi ki ben kucaklayacağım çocuğu.Bir yandan da yakınlar da yükleniyor. Evden çalışınca sanki hiç çalışılmıyor sanıyorlar. Ayy kaynanam ile yaşıyorum, doktor rahim kasıntısı gördüğü için yat dedi. Eşimin de tam bu döneme yurtdışı seyahatı denk geldi. 4 gözle bekledi ya ne zaman tedavim biter diye. Sabah da süpürgeyi getirmiş, buraları süpürürsün, tamam mı diyor
Kuzum benim attığım başka grup benim bildiğim grup bu direk aramaya yazıp bulamayınca linkini atayım dedimBuldum yazdım bile canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?