- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.962
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #9.281
her şeylerini ölçtü mü pekii sonuç falan ne zamanmış? Kaç dk sürdüSırtı dönük yattı maalesef göstermedi
hic bilmiyorum canim ben öyle bisey hissetmiyorum hicKızlar ben bir şey keşfettim. Biz bugün sata göre 12+1, limon kadar olduk. Karnıma elimi bastırınca bazı bölge de sertlik hissediyorumm. Bazen hafif başka yönde oluyoor bebiştir di miiii çok heyecanlıı yaaa
Bu bende de bir haftadır var bi sertlik top gibi bebek benceKızlar ben bir şey keşfettim. Biz bugün sata göre 12+1, limon kadar olduk. Karnıma elimi bastırınca bazı bölge de sertlik hissediyorumm. Bazen hafif başka yönde oluyoor bebiştir di miiii çok heyecanlıı yaaa
Evet ben de dün armut şeftali ve incir yedim aşırı yandı midem, hangisinin yaptığını anlayamadım tüm meyveler sebep oluyor mu acabaBen sabahları özellikle yanma ve ağrı ile kalkınca laktossuz sut içiyorum o an rahatlatıyor ama gün icinde değişik bir hal aliyo maalesef meyve yiyince özellikle daha cok yandığını fark ettim
Benim de ultrasonla baktı nipt yaptıracaksan ikiliye gerek yok dedi istemedi yoksa isteyecekti sen nipt yaptırdın mı canım? Yaptırmadıysan ister bence bi sorKızlar size bir sorum var;
Şu an hastanedeyim ve doktor ikili test için sadece ultrason istedi. Normal şartlarda kan testi de yapılmıyor mu yoksa ultrason yeterli mi oluyor? Öğle arası olduğundan dolayı doktorun gelmesini bekliyorum sonuç göstermek için
MaşallahBu arada 12+5 den merhaba teyzeler
evet o top gibi sertlik rahim :-3Kızlar ben bir şey keşfettim. Biz bugün sata göre 12+1, limon kadar olduk. Karnıma elimi bastırınca bazı bölge de sertlik hissediyorumm. Bazen hafif başka yönde oluyoor bebiştir di miiii çok heyecanlıı yaaa
Yok herhangi bir şey sormadı ve nipt düşünmüyorum o yüzden ikilinin yapılması önemli benim için :/Benim de ultrasonla baktı nipt yaptıracaksan ikiliye gerek yok dedi istemedi yoksa isteyecekti sen nipt yaptırdın mı canım? Yaptırmadıysan ister bence bi sor
Maşallahgözünüz aydın
Bende armut şeftali yiyodum o sıralar onlar çok mafetti belki şeftali olabilir asitli olduğu içinEvet ben de dün armut şeftali ve incir yedim aşırı yandı midem, hangisinin yaptığını anlayamadım tüm meyveler sebep oluyor mu acaba
Ben parti yapıcam diye acele ettim bu kadar inşallah sonradan değişmezBenim doktorum 16-17. Haftada net söylerim dedi
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunmaya91 evet canım kahveden de olmuşmolabilri bir de stres zaten bağırsak florasını hemen bozuyor bugün daha iyi olursun umarım
@kartalice1903fe hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuk inşallah
Ay kontrolüm olduğunda bende öyle oluyorum heyecandan sabaha kadar uyuyamıyorum :) Merak etme canım o kasılmalar batmalar bizde de oluyor sorun olmaz sonuçta günlük yaşantımıza devam ediyoruz kendimizi daha az yoraraktan
Ay sizi çok merak etmiştim hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin minik prenses
Ben parti yapıcam diye acele ettim bu kadar inşallah sonradan değişmez
Bende ilk baştan beri karnımın sol alt tarafında rahmin olduğu yerde kabarıklık var. Açıp açıp bakıyorum büyüdü mü diyeKızlar ben bir şey keşfettim. Biz bugün sata göre 12+1, limon kadar olduk. Karnıma elimi bastırınca bazı bölge de sertlik hissediyorumm. Bazen hafif başka yönde oluyoor bebiştir di miiii çok heyecanlıı yaaa
Evet sen kesin sor canım ya bi karışıklık oldu belli kiYok herhangi bir şey sormadı ve nipt düşünmüyorum o yüzden ikilinin yapılması önemli benim için :/
Çok geçmiş olsun canım ne dedi peki bi sıkıntı yoktur inşallah, ağrın ne durumda?Ayy bugün dahiliye ye gittim, dün yazmıştım dalak veya böbreklerimden şüpheleniyorum diye. Neyse çok uzun sürüyor muayeneleri ve 1 saat oturmaktan yoruldum. Bir daha söylüyorum çalışan kızlarımızın heykeli dikilir. Nasıl dayanıyorsunuz, nasıl ve geldiğimden beri belim ağrıyor, biraz fazla hareket edeyim belim ağrıyor. Yatağa bağlandım sanki. Şuan ayaklarımı kaldırdım belimin ağrısının geçmesini bekliyorum. Belim eskiden çok ağrımazdı, bu sefer geçmek bilmiyor. Sizin de oluyor mu bel ağrısından şikayetleriniz? Ayakta 15 dk dan fazla duramıyorum
yer değiştiriyor sürekli ama ben hissetmiyorumm sadece sertliği hissediyorum :)hic bilmiyorum canim ben öyle bisey hissetmiyorum hic
ben de simdiye kadar hareket anlaminda ssdece 2 kere hissettim sanirim icimde bisey kaydigini. bi daha da yok yani hissetmiyorum, devami niye gelmediyse
hep yer değiştiriyor di mii şimdi aşağı tarafa indi sertlikk :)Bu bende de bir haftadır var bi sertlik top gibi bebek bence
bazen yukarı doğru çıkıyorr :)evet o top gibi sertlik rahim :-3
yer değiştiriyor muuuu :) benim sertlik tek nokta da durmuyor :)Bende ilk baştan beri karnımın sol alt tarafında rahmin olduğu yerde kabarıklık var. Açıp açıp bakıyorum büyüdü mü diye
benim arada işten eve gidince ayakta çok kalınca belimden kalçama vuran ağrı oluyoorAyy bugün dahiliye ye gittim, dün yazmıştım dalak veya böbreklerimden şüpheleniyorum diye. Neyse çok uzun sürüyor muayeneleri ve 1 saat oturmaktan yoruldum. Bir daha söylüyorum çalışan kızlarımızın heykeli dikilir. Nasıl dayanıyorsunuz, nasıl ve geldiğimden beri belim ağrıyor, biraz fazla hareket edeyim belim ağrıyor. Yatağa bağlandım sanki. Şuan ayaklarımı kaldırdım belimin ağrısının geçmesini bekliyorum. Belim eskiden çok ağrımazdı, bu sefer geçmek bilmiyor. Sizin de oluyor mu bel ağrısından şikayetleriniz? Ayakta 15 dk dan fazla duramıyorum
Sağ ol kuzuEvet sen kesin sor canım ya bi karışıklık oldu belli ki
Çok geçmiş olsun canım ne dedi peki bi sıkıntı yoktur inşallah, ağrın ne durumda?
Şu an o kadar çok belim ağrıyor ki mesela. Pantolonumun düğmesi açık ama yine de rahatsız ediyor karnımı. Arada su, çay almaya kalkıp yürüyorum ama konforlu bir hamilelik geçirdiğim söylenemez. Evde daha çok yorulduğum için işte olmak beni mutlu ediyor tabi.Ayy bugün dahiliye ye gittim, dün yazmıştım dalak veya böbreklerimden şüpheleniyorum diye. Neyse çok uzun sürüyor muayeneleri ve 1 saat oturmaktan yoruldum. Bir daha söylüyorum çalışan kızlarımızın heykeli dikilir. Nasıl dayanıyorsunuz, nasıl ve geldiğimden beri belim ağrıyor, biraz fazla hareket edeyim belim ağrıyor. Yatağa bağlandım sanki. Şuan ayaklarımı kaldırdım belimin ağrısının geçmesini bekliyorum. Belim eskiden çok ağrımazdı, bu sefer geçmek bilmiyor. Sizin de oluyor mu bel ağrısından şikayetleriniz? Ayakta 15 dk dan fazla duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?