- 16 Haziran 2018
- 764
- 1.885
- 113
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.961
Ağırlamadım vallaKızlar misafir ağırladınız mı hiç hamileyken . Akşam misafirim gelecek tiramisu şehriyeli tavuklu salata damla çikolatalı kurabiye yaptım ve dolma yaptım . Yetermi acaba bide salatayı bitirmemek için zor tuttum kendimi nasıl güzel hamile yemeği bu böylee ekşili ekşili
Yaa daha ne olsun acaba harika bence bu halinle neler yapmışsınKızlar misafir ağırladınız mı hiç hamileyken . Akşam misafirim gelecek tiramisu şehriyeli tavuklu salata damla çikolatalı kurabiye yaptım ve dolma yaptım . Yetermi acaba bide salatayı bitirmemek için zor tuttum kendimi nasıl güzel hamile yemeği bu böylee ekşili ekşili
Yaa ben de kaydettim çok teşekkür ederim
Bence çin takvımı gercekOğluşum geliyor oğluşummm
nerden buldun o enerjiyi xDKızlar misafir ağırladınız mı hiç hamileyken . Akşam misafirim gelecek tiramisu şehriyeli tavuklu salata damla çikolatalı kurabiye yaptım ve dolma yaptım . Yetermi acaba bide salatayı bitirmemek için zor tuttum kendimi nasıl güzel hamile yemeği bu böylee ekşili ekşili
Çokk sevindim sağlıkla gelsin inşallah miniğinOğluşum geliyor oğluşummm
nerden buldun o enerjiyi xD
ben "ağırladım" birinde karpuz kavun kestim sadece birinde hiçbi şey vermedim lol
Bacım ben çalışmıyorum akşama kadar evdeyim o yüzden yapabildim yoksa bende kavunla yollardım herhaldenerden buldun o enerjiyi xD
ben "ağırladım" birinde karpuz kavun kestim sadece birinde hiçbi şey vermedim lol
O kadar iyi olurduki keşke yemekle gelseler ama bizim bu mahcup olmayalım düşünceleriYaa daha ne olsun acaba harika bence bu halinle neler yapmışsınbence direkt kendileri yapıp getirmeli hatta benim misafir ağırlama mottom bu hamileyken gerçi bundan daha kimsenin haberi yok misafir gelmek isteyen henüz olmadığı için öğrenecekler
Benim üçüncü günü kesildi kanama canım bende yatıp dinlendim iğneyi de 10 günlük yazmıştı ben doktor kontrolünde 6.günde bıraktım çünkü iğneye karşı fobim vardı anca o kadar vurulabildim çok şükür kanama alanı için iyi konuştu kontrolde bırak tamam dedi ama fitile devam dedi canım normal hayata döndüm çalışmaya devam ediyorum çok şükür iyiyim bebişte iyi diye umuyorum canım sende sıkma canını iyi düşün hepÇok teşekkür ederim. Evet düşünmemeye stres yapmamaya çalışıyorum. Gerçekten bu süreçte wc ve yemek hariç kalkmıyorum yerimden. Sadece sağlık ocağına iğne olmaya arabayla gidip geliyorum.
Senin sürecin nasıl geçti canım? 10 gün sonrasında normal hayatına dönebildin mi? Kanaman ne kadar sürede bitti?
Eveeeet herşeyyy çok güzel olcak inanıyorum herşey yolunda gidiceeekİçini ferah tut canım kötü düşünme
Oooo gözün aydııın canımmOğluşum geliyor oğluşummm
Maşallahh sanaaa yaa, işten anneme geldim yedim içtim dana gibi yatıyorumKızlar misafir ağırladınız mı hiç hamileyken . Akşam misafirim gelecek tiramisu şehriyeli tavuklu salata damla çikolatalı kurabiye yaptım ve dolma yaptım . Yetermi acaba bide salatayı bitirmemek için zor tuttum kendimi nasıl güzel hamile yemeği bu böylee ekşili ekşili
Ben 2 li temiz çıkarsa diğerlerini düşünmüyorum canım. Ayrıntılı ultrason ancakBirşey sormak istiyorum 2li tarama testi çok şükür temiz çıktı . Şimdi doktorum 4lü test yapalım diyor . Sizde de böyle bir durum söz konusu mu ? Yaptıracak olan var mı aranızda
Bana doktor ıhlamur çayı içebilirsin dedi içine elma ve limon da atıyorum bayağı faydasını gördümKızlar boğazım ağrıyor klimadan üşütmüşüm. Ateşim yükseliyor sabah bi parol aldım şimdi tekrar parol aldım. Soğuk duş alıp duruyorum sürekli 37.4 e kadar çıktı. Nasıl düşürebilirim ? Ne önerirsiniz ne yapacağım hiç bilmiyorum. Dr da izindeymiş ulaşamadım ne yapacağım bilmiyorum
Ben 1 yıllık evliyim. Henüz kimseyi çağırmadım. Yaz tatilinde çağıracaktım aileleri ama hamile kaldım.Kızlar misafir ağırladınız mı hiç hamileyken . Akşam misafirim gelecek tiramisu şehriyeli tavuklu salata damla çikolatalı kurabiye yaptım ve dolma yaptım . Yetermi acaba bide salatayı bitirmemek için zor tuttum kendimi nasıl güzel hamile yemeği bu böylee ekşili ekşili
bence misafire yemek vermek bahane, benim de canım çekti yapayım da ben de yerim şahaneBacım ben çalışmıyorum akşama kadar evdeyim o yüzden yapabildim yoksa bende kavunla yollardım herhalde
Yav ben de kilo almışım sabah yüzleştim tartıylabence misafire yemek vermek bahane, benim de canım çekti yapayım da ben de yerim şahanehehe
Hayirli olsun ve hosgeldinizE elektroforez merhaba beni de ekleyebilir misinizsat 22 Mayıs . Keseyi 6+4 te kalp atışını 7+4 de duyduk . Şu an 15+2 deyiz doktor 12.haftalarda %90 erkek dedi
Bende öyle düşünüyorum emin olamadım çok şükür benim temiz çıktı . İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alırMaşallahh sanaaa yaa, işten anneme geldim yedim içtim dana gibi yatıyorum
Ben 2 li temiz çıkarsa diğerlerini düşünmüyorum canım. Ayrıntılı ultrason ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?