- 9 Ağustos 2016
- 7.092
- 22.964
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.801
Ya bana devletteki doktorun asistanıı(!?) 20 gün sonra niye geldim diye kızmıştı.Ben valla aralara devlet hastanesini sıkıştırıyorummesela doktorum ayda bir çağırırsa 14gün sonra zaten ravdevu alınıyor devletten,bende alıyorum iki hafta sonrada devlete gidiyorum evladımı görmüş oluyorum
doktor bişi demedi mi ki?14+2 cinsiyet ne sizce
ya evet 16 hafta için kesin diyorlar :) maşallahKızlaar bugün başka bi doktora gittim bu sefer de kız dediler, fetal nuba göre de kız gibisiz siz olun kesinleşmeden bişey almayın 11+2 ymişiz
Eki Görüntüle 3475215
Bundan once erkek mi demislerdi ozaman kac haftaliktiki :))Kızlaar bugün başka bi doktora gittim bu sefer de kız dediler, fetal nuba göre de kız gibisiz siz olun kesinleşmeden bişey almayın 11+2 ymişiz
Eki Görüntüle 3475215
Ne kızıyorlarsaYa bana devletteki doktorun asistanıı(!?) 20 gün sonra niye geldim diye kızmıştı.
Ben de cumartesi tahlil vericem inşallah bebekler iyidirnormal bende de hep oluyodu ve olmaya devam ediyor ama bence benimki idrar yolu enfeksiyonundan dolayı biraz daha şiddetli oluyo emin değilim
Biri kiz biri erkek gibi dedidoktor bişi demedi mi ki?
Yani zaten çok erken nasıl yorum yapabiliyorlar kiKızlaar bugün başka bi doktora gittim bu sefer de kız dediler, fetal nuba göre de kız gibisiz siz olun kesinleşmeden bişey almayın 11+2 ymişiz
Eki Görüntüle 3475215
Ben kullaniyorum, bugün11+1 , ayin 23 de Dr kontrolum var o zamana kadar kullanacam, 13+4 oluyor ,Kontrolden sonra karar veririz dewam mi tamam mi diyeKızlar aranizda progestan fitil kullanan varsa eger devam ediyormusunuz yoksa birakan varmi. 13 haftadayim devam ettirio hala doktorum. Acaba ne zamana kdr kullancam merak ediorum
kendisi olsa her gün baktırcakNe kızıyorlarsane var yani gittiysen dime.
Hiç haspamlarkendisi olsa her gün baktırcak
Canım, ben de 12. haftadayım ve hala kullanıyorum. Genelde sürekli rahim içi kasılmalarım ve sarı akıntım olduğu için doktor dozuyla oynuyor. Ne zamana kadar kullanacağımı da söylemedi. Bir de fitil yerel etki yaptığı için rahatım. Hem kendi kendine çıkıyor da.Kızlar aranizda progestan fitil kullanan varsa eger devam ediyormusunuz yoksa birakan varmi. 13 haftadayim devam ettirio hala doktorum. Acaba ne zamana kdr kullancam merak ediorum
Nipt yaptırcam haftaya inşallah en kesin oya evet 16 hafta için kesin diyorlar :) maşallah
2 gün önce salı günü erkek dediler tanıdığım bir dr du öyle bakmıştı sadece, bugün kendi dr uma gittimBundan once erkek mi demislerdi ozaman kac haftaliktiki :))
Zaten kesin demiyor sorunca daha erken ama erkek olabilir gibi kız olabilir gibi diyolarYani zaten çok erken nasıl yorum yapabiliyorlar ki
Bence boşver o dedi diye sen dert etme, bi de asistanlı yere gitme devlet hastanesine git belki daha iyi olur o açıdanYa bana devletteki doktorun asistanıı(!?) 20 gün sonra niye geldim diye kızmıştı.
evet yaa işte o hissi çook seviyorumm :) 11 eylülde ikili testim var ayrıntılı ultrasona gircem bakalım bizi neler bekliyorrBence boşver o dedi diye sen dert etme, bi de asistanlı yere gitme devlet hastanesine git belki daha iyi olur o açıdanben mesela bugün gittim çok iyi oldu, 12. Haftada direk başlarsın diyerek multivitamin dvitamini falan yazdı, erken ama burın kemiği ve ense kalınlığı iyi görünüyo haftaya ayrıntılı ultrasona gidebilirsin dedi, balık ye bol bol artık dedi yiyemezsen balık yağı başlayalım dedi mutlu çıktım, bebişi gmrünce ne derlerse desinler mutlu çıkıyosun
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için çok tatlısınız :)Görünen çıkıntı paralel olunca kız, yukarı doğru olunca erkek olduğunu gösteren bir video izlemiştim sizinki paralel gibi görünüyoryine de tabiki bilemem hayırla sağlıkla gelsin
ilk başta erkek mi demişti canım?Kızlaar bugün başka bi doktora gittim bu sefer de kız dediler, fetal nuba göre de kız gibisiz siz olun kesinleşmeden bişey almayın 11+2 ymişiz
Eki Görüntüle 3475215
Evet o his çok güzel inşallah hep muayenelerden güzel hislerle mutlu çıkalımevet yaa işte o hissi çook seviyorumm :) 11 eylülde ikili testim var ayrıntılı ultrasona gircem bakalım bizi neler bekliyorr
Evet 2 gün önce erkek demişlerdi gerçekten de pipi gibi yukarı doğruydu ben de görmüştüm ama bugün hiç öyle görünmedi acaba diyorum çişini mi yapıyodu neydi geçen günilk başta erkek mi demişti canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?