- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.641
heh tamam canım sağol o zaman orantılı oh be. evet biraz öndeymiş zaten çok şükürCanım ben 12+3'te gittiğimde 7 cm gibi bir şey çıkmıştı baş popo uzunluğu, 13. Haftada 9 cm normal bence, gelişimi ileride olabilir
yani gerçi 12+6ydı benim dün ama önde dedi zaten çabuk büyüyor demek ki. valla emziriyorum da bi de , maşallah ona rağmen iyi besleniyo zaarheh tamam canım sağol o zaman orantılı oh be. evet biraz öndeymiş zaten çok şükür
Oy masallahkızlar bişey sorcam size, bu aralar baya bi arkadaşım doktora gitti. 13. haftada bebeğinizin popo baş uzunluğu ne kadar çıktı? ben unuttum doktoruma sormayı da ultrason kağıdında 9cm yazıyor. biraz büyük geldi bana sanki. ya da o başka bişey miydi o yüzden merak ettim
13. haftaya kadar bebek baştan popoya kadar ölçülüyor, 13. haftadan sonra baştan ayak ucuna kadar ölçülüyor diye bişey okumuştumkızlar bişey sorcam size, bu aralar baya bi arkadaşım doktora gitti. 13. haftada bebeğinizin popo baş uzunluğu ne kadar çıktı? ben unuttum doktoruma sormayı da ultrason kağıdında 9cm yazıyor. biraz büyük geldi bana sanki. ya da o başka bişey miydi o yüzden merak ettim
45 saat çalışan biri de benhele beni ilk 1 bucuk ay sonra çağırmıştı sdhfssfj dayanamadım tabii 20 gün sonra devlete gittim :)
45 saat çalışan ben sdfsff allahtan sürekli konuşmam gerek ve ayakta durmam gereken bi işim yok rahatım
ayyy darıısııı başımızaaa hepimizin ammiiiinnnnn
onun totişkosunu yeriiiizz
Ben kac gun baktim dusmedi e nabiza. Dun hastaneyi aradim sonra doktor watsptan donus yapti oyle ogrendim sonucu yaniKızlar özel hastanede yapılan ikili tarama testi sonucu e nabızada da görülüyor mu?
canım hemen Kurudut kaynatıp iç çok iyi geliyor, benim tek formulüm oBenim kasıklarım 2 gün çok ağrıdı böyle zong zong 14. Haftadayım. Bi kere daha olmuştu doktora gittim çok şükür iyidi bebişböyle kasık ağrısı yaşayan var mı? Cuma günü kontrolüm var. Bi de üstüne grip oldum çok fenaym
kıyıyorlar bize, vallah ctesi bile geliyorum :)45 saat çalışan biri de benaktif olarak sürekli konuşmam gerekiyor ve yaptığım yolun hesabı yok kıyamam bize
Canım üşütmüş olabilirsin,bol su iç bugun ayagını sıcak tut,yarına gecmezse gıdersın doktora.grip içinde zencefıl bal lımon iç bogazına tuzlu karbonatlı garargara burnunada bebek spreylerınden sprey sıkıp dınlen bol bol.bende ödem tuttum davul gibiyim daha sımdıdenBenim kasıklarım 2 gün çok ağrıdı böyle zong zong 14. Haftadayım. Bi kere daha olmuştu doktora gittim çok şükür iyidi bebişböyle kasık ağrısı yaşayan var mı? Cuma günü kontrolüm var. Bi de üstüne grip oldum çok fenaym
Ya canım benim sen nerelerdesinCanım üşütmüş olabilirsin,bol su iç bugun ayagını sıcak tut,yarına gecmezse gıdersın doktora.grip içinde zencefıl bal lımon iç bogazına tuzlu karbonatlı garargara burnunada bebek spreylerınden sprey sıkıp dınlen bol bol.bende ödem tuttum davul gibiyim daha sımdıdenAllah hepımıze kolay hamişlikler nasip etsin inşallah
Yok kuzum hemen kaynatayım kurusunu kaynatcaz demicanım hemen Kurudut kaynatıp iç çok iyi geliyor, benim tek formulüm oşeker hastalığın falan yoksa tabi.
ben de yaşıyorum canım bazen ama Allahtan kısa sürüyor devamı gelmiyor
Banada doktorum yazmış sonucu. Özel hastanenin uygulamasında çıkan tahlil sonucundan bişey anlamadımBen kac gun baktim dusmedi e nabiza. Dun hastaneyi aradim sonra doktor watsptan donus yapti oyle ogrendim sonucu yani
Doktorum bana sonucu yazarken sonuc fotosunuda atti. Size atmadimi doktorunuz ? Neyse takilmayin bosverin sonucunuz nasl cikmis siz onu soleyinBanada doktorum yazmış sonucu. Özel hastanenin uygulamasında çıkan tahlil sonucundan bişey anlamadımEn azından e nabızda daha detaylı yazar diye sorayım dedim de. Demek ki gözükmeyecek e nabızda. Keşke orada da çıksaydı ya.
Ballı sütte iç,bide kemik suyuna çorba yarına bişeyin kalmazYa canım benim sen nerelerdesinçok geçmiş olsun zencefil bal limon yapayım akşam iyi dedin
evet canım 1 yemek kaşığı kurudut bir büyük fincan su 5 dk kaynatsan yeterli canım sonra 2-3 dk demlensinYok kuzum hemen kaynatayım kurusunu kaynatcaz demi
Günaydın kıslar
Bizde de aynı sorun canım 4 kişiydik zümrede biri emekli oldu biri Ekim de doğum yapacak 2 kişi kalacağız yerine gelen de yok meslek grubu öğretmeniyim ben de ücretli bulmaya çalışıyoruz kendime mi üzüleyim marttan sonra tek kalacak zümrememi üzüleyim bilemedim
Akıllı tahta varsa ondan faydalanmaya çalış canım uzanmaman gerek 30 saat çok fazla olmuş gerçekten Allah kolaylık versin kendini çok yormadan kimi zaman oturarak kimi zaman akıllı tahtadan video desteği alarak halletmeye çalış tabi inşallah akıllı tahta vardır
Ya bende okul öncesi öğretmeniyim. Ve branşım gereği hiç oturmayan, sürekli çocuklarla hoplayan zıplayan biriydimKızlarımmmherkese mutlu huzurlu sabahlar.. Nasıl yürüyorsunuz kızlar yaa ben 15 dk yürüsem dağılıyorum resmen. Benim en büyük korkum okullar başlayınca ne olacağı lise tarih öğretmeniyim ve şu an zümrede 2 kişiyiz, haftalık 30 saat ders düşüyor, bir de sınıf rehberliği verdiler 31... Ben oturarak ders de anlatamıyorum, bir de tahtayı çok aktif kullanıyorum, yukarılara uzana uzana her yeri dolduruyorum. Bu yıl için böyle bir şey mümkün değil artık, zor bir dönem beni bekliyor
Yok atmadı sonuç fotosunuDoktorum bana sonucu yazarken sonuc fotosunuda atti. Size atmadimi doktorunuz ? Neyse takilmayin bosverin sonucunuz nasl cikmis siz onu soleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?