- 9 Ağustos 2016
- 6.357
- 20.853
- Konu Sahibi elektroforez
- #8.621
hele beni ilk 1 bucuk ay sonra çağırmıştı sdhfssfj dayanamadım tabii 20 gün sonra devlete gittim :)Benim şu ana kadar 2 haftada ya da 3 haftada 1 kontrollerim vardı 4 hafta bana çok uzun geldi
45 saat çalışan ben sdfsff allahtan sürekli konuşmam gerek ve ayakta durmam gereken bi işim yok rahatımGünaydın kıslar
Bizde de aynı sorun canım 4 kişiydik zümrede biri emekli oldu biri Ekim de doğum yapacak 2 kişi kalacağız yerine gelen de yok meslek grubu öğretmeniyim ben de ücretli bulmaya çalışıyoruz kendime mi üzüleyim marttan sonra tek kalacak zümrememi üzüleyim bilemedim
Akıllı tahta varsa ondan faydalanmaya çalış canım uzanmaman gerek 30 saat çok fazla olmuş gerçekten Allah kolaylık versin kendini çok yormadan kimi zaman oturarak kimi zaman akıllı tahtadan video desteği alarak halletmeye çalış tabi inşallah akıllı tahta vardır
ayyy darıısııı başımızaaa hepimizin ammiiiinnnnnBenim herşeyim geçti canım şu an prenses döneme girmiş bulunuyorum çok şükür .
onun totişkosunu yeriiiizzKızlar günaydıın. Uzun yola geldiğim için bebişi bi görmek istedim bi sıkıntı var mı yok mu diye. 2 gün önce gitmiştim doktora. 11+3tüm bebiş 11+5 çıktı. Doktorda bişey yok sağlıklı deyip hemen kovdu resmen. Benimki totişini dönmüş yatıyodu cinsiyet tahmini yapılabilir mi acaba