- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.221
canım bişey olmaz bence ya. o kadar da şey yapmamak lazım. kararında yedikten sonra bi zararı yok hiç bişeyin. ayıptır söylemesi ben de yedim az önce sucukKızlar selam
Sucuk yemek zararlı diye hiç tüketmedim ama ev yapımı sucuk var buzluğumda biraz da canım çekti Normalde içerisine eklenen madde sebebiyle yenmiyor yazıyor ev yapımlarında ekleniyor mudur hiç bilmiyorum Çok az yesem sıkıntı olur mı sizce ?
Yaa canımsıncanım bişey olmaz bence ya. o kadar da şey yapmamak lazım. kararında yedikten sonra bi zararı yok hiç bişeyin. ayıptır söylemesi ben de yedim az önce sucukcanın çekiyorsa yemiyorsan daha kötü bencee afiyet olsun
Bana da kabızım diye yazdı magnezyum nelere kadirmişBana da 12. hafta magnezyum yazdı doktorum
Ben de kabız olmamak ve baş ağrısı için kullanıyorumBana da kabızım diye yazdı magnezyum nelere kadirmiş
Magnezyum kabizliga iyimi geliyormus ? Bende nie ise yaramio yaBana da kabızım diye yazdı magnezyum nelere kadirmiş
Bana doktorum 1 haftaya cikar dedi bekliorum. Burda 3 gunde cikti diyen arkadaslarda var. Ama devlette kac gunde cikio bilmiorumKızlar geçen sordum ama kimse görmediikili test sonucunuz kaç günde çıktı
Özelde yaptırmıştım, 1 haftada çıktı sonuçlarımKızlar geçen sordum ama kimse görmediikili test sonucunuz kaç günde çıktı
Gebyfoll omega 3 verdi canımSana ne verdi canım
Canım benim yürekten duam seninle. Rabbim o meleği korur karnında. Diğer evlatlarına da şifa verir. Şimdi nasıl oldular. Çok ağır kaldırma canım benimsağol kuzuminşallah toparlarız hepimiz bi an evvel. aklım bi yandan da karnımdaki kuzuda, acaba o iyi mi diye.. küçük kızım hep kucağımda inmiyo ki. bişey olmasın diye hep dua ediyorum, bi yandan diğerleri iyileşsin diye. Allah büyük.
sağolun iyi ki varsınız siz de burda
10+5 im bir sıkıntı olmaz sanırım değil mi?Bana da 12. hafta magnezyum yazdı doktorum
Ben de bugün 11+0ım 3 4 gündür kullanıyorum, magnezyumun bi zararı yok endişelenme10+5 im bir sıkıntı olmaz sanırım değil mi?
Tamamdır çok teşekkür ederimBen de bugün 11+0ım 3 4 gündür kullanıyorum, magnezyumun bi zararı yok endişelenme
Yanlış mı hatırlıyorum senin de mi tüp bebekti ?Bana da 12. hafta magnezyum yazdı doktorum
Kullanıyorum faydasını gördüm gibi magnorm diye bi ilaç suda eriyorMagnezyum kabizliga iyimi geliyormus ? Bende nie ise yaramio ya
Aynen ondanBen de kabız olmamak ve baş ağrısı için kullanıyorum
Ne verdi doktor,magnorm 365 verdi bana
Ben de cips yedim dün bugün sağlıklı beslenmeye geçtim artık yok cips falan. Bu arada kola benim de canım çok çekiyorKizlar bir de canim asiri derecede kola cekti normalde aramam oyle 3 yudum ictim simdi kendimi suclu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?