- 15 Ağustos 2019
- 516
- 1.568
- 113
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.241
Yiyip içtiklerinizle ilgili kendinizi kötü hissetmeyin lütfen hanımlaar, her gün düzenli olarak beslenmenizde olmayan gıdalar gidip hemen bebetolara zarar veremez kendinizi bu kadar sıkmayın yaa aşermenin tadını çıkarınKizlar bir de canim asiri derecede kola cekti normalde aramam oyle 3 yudum ictim simdi kendimi suclu hissediyorum
Cipsi çok abarttığım için diğer istediklerimi yeme hakkı bulmuyorum kendimdeYiyip içtiklerinizle ilgili kendinizi kötü hissetmeyin lütfen hanımlaar, her gün düzenli olarak beslenmenizde olmayan gıdalar gidip hemen bebetolara zarar veremez kendinizi bu kadar sıkmayın yaa aşermenin tadını çıkarınBen kola içtim, yeri geldi cips yedim, kokoreç bile yedim 1 2 ısırık Abartı olmayacak şekilde akışa bırakın kendinizii
1 günden bişey olmaaazzCipsi çok abarttığım için diğer istediklerimi yeme hakkı bulmuyorum kendimde
Of ben hiç emin olamıyorum bu konuda gene de yiyorum dışardan sipariş verip. Kısık ateşte yavaş yavaş pişirmeyi denesen nasıl olur ki acabaMerhaba kizlar
Mesele kofte yaparken ne kadar ince yaparsam yapayim tam sanki pismiyor pembe gibi oluyor toxoplasma bagisikligim var sizce bu sorun olur mu sanki hafif cig gibi kaliyor
1 günden bişey olmaaazzBen olabildiğince sağlıklı olan cipslerden stokladım eve Çünkü yiyecem biliyorum
Benim yemem dediğim bi tek midye var, inşallah canım çekmez jdjsj çok istersem bol baharatlı pilav yapmayı planlıyorum6 ay daha sabır ebuş
Ya evet yazlıkta da öyle pişirip hamburger yaptık ama sanki içi hafif açık kalıyor gibi inşallah pişmiştirMerhaba kizlar
Mesele kofte yaparken ne kadar ince yaparsam yapayim tam sanki pismiyor pembe gibi oluyor toxoplasma bagisikligim var sizce bu sorun olur mu sanki hafif cig gibi kaliyor
Ben de bu ara yazlıkta kalabalıkta zararlı şeyler yiyip içtim hep. Şimdi de sürekli canım istiyorKizlar bir de canim asiri derecede kola cekti normalde aramam oyle 3 yudum ictim simdi kendimi suclu hissediyorum
Off çok mantıklı onlar yaa ahhah olmadı ben de canım çektiğinde öyle yapayım1 günden bişey olmaaazzBen olabildiğince sağlıklı olan cipslerden stokladım eve Çünkü yiyecem biliyorum
Ay bizde de vardı kocam kişisi hepsini yemiş.Off çok mantıklı onlar yaa ahhah olmadı ben de canım çektiğinde öyle yapayım
Kocama yasak onlarAy bizde de vardı kocam kişisi hepsini yemiş.
Çok mantıklı karabiberli falanBenim yemem dediğim bi tek midye var, inşallah canım çekmez jdjsj çok istersem bol baharatlı pilav yapmayı planlıyorum
Kızlar geçen sordum ama kimse görmediikili test sonucunuz kaç günde çıktı
Benim de aç kalıosun biraz ye falan diyip düzenimi bozdurdular bana bebek zaten kandan besleniyormuş ilk zamanlar şimdi toparlamaya çalışcam bakalımYa evet yazlıkta da öyle pişirip hamburger yaptık ama sanki içi hafif açık kalıyor gibi inşallah pişmiştir
Ben de bu ara yazlıkta kalabalıkta zararlı şeyler yiyip içtim hep. Şimdi de sürekli canım istiyor
Evet evet, neyse ben de evime döndüm bugün. Son bi şımarıklık yapıp hamburger yediimBenim de aç kalıosun biraz ye falan diyip düzenimi bozdurdular bana bebek zaten kandan besleniyormuş ilk zamanlar şimdi toparlamaya çalışcam bakalım
Canim sana bende kendi durumumdan bahsedeyim.tup bebekle hamileyim 6.haftada kesenin orda bi kanama alani goruldu 1 cm kdar falan sonra 8.haftada bi kanamam oldu ama cok degil sonra kahverengi lekelenmem oldu 2-3 gun hatta bigun kahverengi lekeyle minik bi pihti gibi bisey geldi.peceteyle bastrdigimda kan rengine donuyordu.sonraki gun doktora gittigimde bir sorun yktu hatta doktor kanama alani goremedi.Kızlar merhaba aslında Nisan annesi olarak görünüyorum ama bu grubuda uzaktan okuyup takip ediyorum.Bir sorum olacaktı 5.haftamda lekelenme yaşadım . Daha sonra 7.haftada kanamam oldu 1 kere. 8. Haftamda tekrar kanamam oldu doktor herhangi bir sebep bulamadı iğne verdi. Şuan da kahverengi olarak devam ediyor .Tuvaletten kalkınca böyle minik pıhtılar fark ettim başına gelen var mı ? 9 haftalık gebeyim
Çoğumuzda kırmızı ya da kahve lekelenme oldu ama pıhtılı olanı duymadım canım. Tekrardan Doktorunla görüştün mü?Kızlar merhaba aslında Nisan annesi olarak görünüyorum ama bu grubuda uzaktan okuyup takip ediyorum.Bir sorum olacaktı 5.haftamda lekelenme yaşadım . Daha sonra 7.haftada kanamam oldu 1 kere. 8. Haftamda tekrar kanamam oldu doktor herhangi bir sebep bulamadı iğne verdi. Şuan da kahverengi olarak devam ediyor .Tuvaletten kalkınca böyle minik pıhtılar fark ettim başına gelen var mı ? 9 haftalık gebeyim
Kendisini hatırlamıyorum, umarım tatlı ve güzel telaşlar yüzünden girmeye vakti kalmıyordur.Kızlar bu bezuş dediğimiz arkadaş nisan 2025 grubunu da kurmuş ama sonra hesabı pasifleştirmiş. Gebeliğiyle ilgili bir sorun mu yaşadı acaba bilen var mı
Benim hem kuruyor hem içi şişiyor hem alerjik şekilde deli gibi hapşuruk oluyorKızlaaar, sizin de burnunuzun içi kuruyor mu? Kuruluk yüzünden full yara, temizlerken kurumuş kan geliyor. Cildim de çok kuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?