- 9 Ağustos 2016
- 7.121
- 23.008
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #8.161
Yaa o da hep dondurulmuş oluyor yaaSomonun sezonu geçmiyormuş
Hahaha ya bir kere eşim ondan zehirlendi. Gerçi ben de yemiştim ama bana bişey olmadı.Ben valla çatır çatır yiyorum
10 hafta 2 gunKız gibi hissettim kaç haftalık
Aaaa biz lokantada falan sorunca taze diyolar dondurulmuş mu diye özellikle soruyoruz ona göre alıyoruz ya da orda yiyoruzYaa o da hep dondurulmuş oluyor yaabenim sürekli aldığım balıkçı kapalı hep
Hahaha ya bir kere eşim ondan zehirlendi. Gerçi ben de yemiştim ama bana bişey olmadı.sen nerden alıyorsun dondurulmuşu?
benim büyük kızım da 2. ye hamileyken hep kız istedi. hatta resimlere bile çiziyordu kuzum kardeşini kız olarak. onların dilediği olurmuş . Allah kabul etti dualarınıAy o kadar yazdım mesajlarım karışmış anlamadım
Tabi canım inşallah gönlüne göre olmuştur insan ikisinden de tatmak istiyor çok haklısın her türlü de sağlıklı olurlar inşallahBenim de bir kızım var hep bir kız bir erkek hayalimdi ama kızım aşırı derecede kız kardeş istiyor hamileliğe bayağı cesaret edemedim artık onun ısrarlarına dayanamadık bakalım ne olcak kız olmazsa sıkıntı yaşayacağız Ama alışır kardeş sonuçta diye düşünüyorum bakalım
Bı seni bı beni merak ediyorumvalla canım benim 2 kızım var insan 3. de ne istiyor dersen Sağlıklısını istiyorhem öyle hem de gönlümden oğlan geçmiyor da değil o duyguyu da tatmak çok istiyorum. inşallah rabbim sağlıkla nasip eder ama olmazsa da kabulüm her türlü kız evlat da bambaşka çünkü rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
bizde de durum aynı şekilde canım. erkek olursa büyük süprizBı seni bı beni merak ediyorumbizde esimle.aynisini düşünüyoruz hatta ben sey demiştim kız olsa üzülür musun diye insan biseyin fazla olmasından üzülmez ki demişti zaten biz kız diye kabul ettik olursa sasirmayiz erkek olursa bize supriz zaten artık son. Sağlıklı olsunda ilk çocuk ikinci çocuk tamam ama üçüncü cidden zor oluyor diğerleride küçük halin yok ama kalkmak zorundasın gerçekten akıl karı değil tekrar uykusuz geceler hele zaten hala oturmayan düzeniniz varsa.
Kız zaten mevsimi değil nerden bulcaz taze ayy .. ayda bir yesek seviniyoruzKızlar haftada bir balık yiyor musunuz? Doktorum bana haftada 2 demişti ama ben yiyemiyorum
Eki Görüntüle 3473071
Bi göbüş güncellemesi de benden gelsinbugün 10+6 olduk 163 boy 54,8le hamile kalmıştım 55,5 şuan kilom Bu göbüş akşama 2 3 katına çıkıyor tabii Hepimiz çok güzeliz, çok çok güzel günler görelim
Kiz ne bileyim ben yiyorum somon taze oluyor lokantalarda somonun sezonu olmazmış zaten hepsi öyle diyorKız zaten mevsimi değil nerden bulcaz taze ayy .. ayda bir yesek seviniyoruz
canım zayıf insanlarda göbüş daha da hızlı çıkıyoKızlarr 9+5 teyimm 45 kg ile hamile kaldımm ama karnım sanki çok büyüdüsize sormak istedim sizde durumlar ne? bu arada sabahları bu kadar değil ama akşam durum bu
Teşekkür ederim canımmcanım zayıf insanlarda göbüş daha da hızlı çıkıyoçok tatlış maşallah onkadar aşırı da büyük değil bence bormal duruyor canım gözün alışkın değilse öyle geliyor olabilir
Ya ben genelde alıp evde yapmayı seviyorum.Aaaa biz lokantada falan sorunca taze diyolar dondurulmuş mu diye özellikle soruyoruz ona göre alıyoruz ya da orda yiyoruz
Sanırım bizimkininde duası kabul olacak hep kız hissettim eşimde kız hissediyor rüyalarda da kız gördük bizimde ne olursa mutlu olmuş olcaz yeterki sağlıklı olsunlarbenim büyük kızım da 2. ye hamileyken hep kız istedi. hatta resimlere bile çiziyordu kuzum kardeşini kız olarak. onların dilediği olurmuş . Allah kabul etti dualarınıbakalım sizin de hayırlısı inşallah, gönlünüze göre olur
Ben de 50.5 kilo ile kaldım hala aynıyım karnım da çok çıkmadı ama dediğin gibi akşama doğru büyüyorKızlarr 9+5 teyimm 45 kg ile hamile kaldımm ama karnım sanki çok büyüdüsize sormak istedim sizde durumlar ne? bu arada sabahları bu kadar değil ama akşam durum bu
Ay sizin göbüş sanki ben erkeğim diye bağırıyorKızlarr 9+5 teyimm 45 kg ile hamile kaldımm ama karnım sanki çok büyüdüsize sormak istedim sizde durumlar ne? bu arada sabahları bu kadar değil ama akşam durum bu
Yaa herkes öyle hissediyorAy sizin göbüş sanki ben erkeğim diye bağırıyorBen erkek hissettim sizinkini hadi hayırlısı olsun
Yiyemiyorum canım, midem almıyorKızlar haftada bir balık yiyor musunuz? Doktorum bana haftada 2 demişti ama ben yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?